Advanced Cash on Delivery -toimitusten hintaluokan ja postinumeron kelpoisuuden määrittäminen

Määritä Advanced Cash on Delivery -maksujen kelpoisuus hintaluokan ja postinumeron perusteella, jotta voit tarjota asiakkaillesi kontrolloidumpaa maksutapaa. Määrittämällä hintaluokan ja määrittämällä kelvolliset postinumerot voit varmistaa, että postiennakko on saatavilla vain määritellyissä rajoissa ja tietyillä alueilla.

Advanced Cash on Delivery -toimituksen kelpoisuuden asetus hintahaarukan mukaan

Jos haluat määrittää, mitkä tilaukset ovat oikeutettuja postiennakkotoimitusten maksuihin niiden hintaluokan perusteella, voit määrittää tietyn valikoiman tilaushintoja, jotka ovat oikeutettuja postiennakkotoimitukseen.

Määrittämällä hintaluokan voit varmistaa, että postiennakkotoimitus on käytettävissä vain määritellyissä rajoissa määritetyissä tilauksissa. Jos asiakas valitsee maksutavaksi postiennakkotoimituksen, mutta hänen tilauksensa kuuluu määritetyn hintaluokan ulkopuolelle, hänelle lähetetään virheilmoitus, kun hän yrittää suorittaa tilauksen loppuun.

Vaiheet:

1. Avaa Advanced Cash on Delivery (Postiennakon lisäasetukset) -sovellus.
  2. Määritä Tilauksen välisumma ‑osion Vähimmäishinta ‑kentässä postiennakkotoimituksille vähimmäishinta. Voit asettaa arvoksi 0, jos et halua asettaa vähimmäishintaa.
  3. Anna enimmäishinta Maximum price (Enimmäishinta) -kentässä.

Advanced Cash on Delivery -toimituksen kelpoisuuden määrittäminen postinumeron mukaan

Oletusarvoisesti postiennakko on saatavilla kaikille postinumeroille Intiassa. Jos haluat kuitenkin rajoittaa postiennakkotoimituksen saatavuuden tiettyihin postinumeroihin, voit määrittää sen Advanced Cash on Delivery -sovelluksessa. Voit määrittää kelpoisuutesi postinumeron mukaan kahdella eri tavalla: manuaalinen syöttö tai CSV-tiedoston lataus.

Vaiheet:

1. Valitse Postal codes (Postinumerot) -osiossa Limit where Cash on Delivery is available (Raja johon saakka postiennakkotoimitus on käytettävissä).
  2. Voit ladata .CSV-tiedoston, jossa on postinumeroluettelo, klikkaamalla Upload a CSV file (Lataa CSV-tiedosto) -linkkiä tai siirtämällä hiirellä tämä .CSV-tiedosto Serviced postal codes (Alueet joilla on postinjakelu) -alueelle.
  3. Voit syöttää postinumerot manuaalisesti klikkaamalla Manuaalinen syöttö -linkkiä ja kirjoittamalla sitten kunkin postinumeron pilkuilla tai välilyönneillä erotettuna.