Ställa in prisintervall för Advanced Cash on Delivery och behörighet för postnummer

Konfigurera behörigheten för Advanced Cash on Delivery-betalningar baserat på prisintervall och postnummer för att tillhandahålla ett mer kontrollerat betalningsalternativ för dina kunder. Genom att ställa in prisintervallet och ange berättigade postnummer så kan du säkerställa att postförskott endast är tillgängligt för ordrar inom de definierade gränserna och i specifika regioner.

Ställ in Advanced Cash on Delivery-behörighet efter prisklass

Du kan definiera ett specifikt prisintervall för ordrar som berättigar till postförskott för att kontrollera vilka ordrar som berättigar till postförskott baserat på deras prisintervall.

Genom att ange prisintervallet kan du säkerställa att kontant betalning vid leverans endast är tillgängligt för ordrar inom de definierade gränserna. Om en kund väljer kontant betalning vid leverans som betalningsmetod men ordern ligger utanför det angivna prisintervallet så kommer kunden att få ett felmeddelande vid försök att slutföra ordern.

Steg:

1. Öppna appen Advanced Cash on Delivery.
  2. I avsnittet Orders delbelopp anger du det lägsta beställningspriset för "kontant betalning vid leverans" i fältet Lägsta pris. Du kan ställa detta till 0 om du inte vill ange ett lägsta pris.
  3. Ange det högsta beställningspriset i fältet Högsta pris.

Ställ in Advanced Cash on Delivery-behörighet efter postkod

Postförskott är som standard tillgängligt för alla postnummer i Indien. Om du vill begränsa tillgängligheten för postförskott till specifika postnummer kan du dock konfigurera detta i appen Advanced Cash on Delivery. Du har två alternativ när du ställer in behörighet efter postnummer: manuell inmatning eller uppladdning av CSV-fil.

Steg:

1. I avsnittet Postnummer väljer du Begränsa där kontant betalning vid leverans är tillgängligt.
  2. För att ladda upp en CSV-fil med en lista med postnummer klickar du på länken Ladda upp en CSV-fil eller drar och släpper CSV-filen till området Postnummerområden som betjänas.
  3. För att ange postnummer manuellt, klicka på länken manuell inmatning och ange sedan varje postnummer, avgränsade med kommatecken eller mellanslag.