Prijsklasse voor Advanced Cash on Delivery en beschikbaarheid voor postcodes instellen

Configureer de beschikbaarheid voor Advanced Cash on Delivery-betalingen op basis van prijsklasse en postcode om een meer gecontroleerde betalingsoptie voor je klanten te bieden. Door de prijsklasse in te stellen en in aanmerking komende postcodes op te geven, kun je ervoor zorgen dat bestellingen onder rembours alleen beschikbaar zijn voor bestellingen binnen de gedefinieerde limieten en specifieke regio's.

Criteria voor Advanced Cash on Delivery instellen per prijsklasse

Als je wil bepalen welke bestellingen in aanmerking komen voor bezorging onder rembours, op basis van hun prijsklasse, kun je een specifieke reeks bestelprijzen definiëren die in aanmerking komen voor bezorging onder rembours.

Door de prijsklasse op te geven, kun je ervoor zorgen dat bezorging onder rembours alleen beschikbaar is binnen de gedefinieerde limieten. Als een klant bezorging onder rembours als betaalmethode selecteert, maar zijn bestelling buiten de opgegeven prijsklasse valt, ontvangt deze een foutmelding bij het voltooien van de bestelling.

Stappen:

1. Open de Advanced Cash on Delivery-app.
  2. Voer in de sectie Subtotaal bestelling in het veld Minimale bestelprijs de minimale prijs in voor bestellingen onder rembours. Je kunt hier 0 invoeren als je geen minimale prijs wil instellen.
  3. Voer de maximale bestelprijs in het veld Maximale bestelprijs in.

Criteria voor Advanced Cash on Delivery instellen per postcode

Bezorging onder rembours is standaard beschikbaar voor alle postcodes in India. Als je de beschikbaarheid van bezorging onder rembours echter wil beperken tot specifieke postcodes, kun je dit configureren in de Advanced Cash on Delivery-app. Je hebt twee opties om beschikbaarheid op postcode in te stellen: handmatige invoer of een CSV-bestand uploaden.

Stappen:

1. Selecteer in het gedeelte Postcodes de optie Beperken waar rembours beschikbaar is.
  2. Klik op de link Een CSV-bestand uploaden of sleep het CSV-bestand naar het gedeelte Inbegrepen postcodes wanneer je een CSV-bestand met een lijst met postcodes wilt uploaden.
  3. Als je handmatig postcodes wilt invoeren, klik op de link Handmatige invoer en voer elke postcode in, gescheiden door komma's of spaties.