PayPal Express Checkout

De snelle checkout van PayPal maakt het mogelijk om betalingen te accepteren via verschillende methoden, zoals creditcards, bankrekeningen, koperstegoed en PayPal-rekeningsaldi. Je kunt de snelle checkout van PayPal verbinden met je Shopify-winkel, als een betalingsoplossing voor versnelde checkouts voor klanten.

Wanneer je je Shopify-winkel aanmaakt, krijg je automatisch een rekening voor de snelle checkout van PayPal. Shopify vraagt je e-mailadres om deze rekening in te stellen. Dit wordt vervolgens gedeeld met PayPal. Het is cruciaal om de installatie van je rekening voor de snelle checkout van PayPal onmiddellijk te voltooien. Als je besluit om de snelle checkout van PayPal niet te gebruiken, kun je deze deactiveren vanuit de instellingen voor betalingen in het Shopify-beheercentrum zodat je e-mailadres niet openbaar bekend wordt gemaakt.