PayPal Express Checkout voor India

PayPal is beschikbaar in India voor betalingen in Indiase roepies (INR) of Amerikaanse dollars (USD). Je kunt PayPal nu toevoegen als een optie tijdens de betalingsstap in het betaalproces in India.

PayPal Express Checkout is alleen beschikbaar tijdens het selecteren van de betaalmethode tijdens het betaalproces. Tijdens het afrekenen ondersteunt de PayPal-integratie aankopen in Indiase roepies (INR) of Amerikaanse dollars (USD).

Je account instellen

Meld je aan voor een nieuw account bij PayPal als je PayPal Express Checkout wilt gebruiken. Als je geen PayPal-account hebt met het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je winkel in te stellen, kun je je e-mailadres toevoegen aan een bestaand PayPal-account.

Wanneer je een nieuw PayPal-account instelt, moet je je bedrijfsgegevens verifiëren en de KYC-procedurevoltooien. Als je vragen hebt over het aanmaken van je account, neem contact op met de klantondersteuning van PayPal.

Geef Shopify machtiging vanuit je PayPal-account als je terugbetalingen wilt uitvoeren of handmatig betalingen wilt vastleggen met PayPal.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Betalingsproviders.

2. Selecteer het type PayPal-account dat je gebruikt in het gedeelte PayPal.

3. Klik op Activeren.

4. Voer het e-mailadres voor je PayPal-account in en klik vervolgens op Volgende.

5. Voer het wachtwoord voor je PayPal-account in en klik vervolgens op Aanmelden.

1. Klik op de pagina PayPal-machtigingen op Ik geef toestemming.

2. Klik op de bevestigingspagina van PayPal op Ga terug naar Shopify.

3. Voer een testtransactie uit om te controleren of alles goed is ingesteld.