PayPal Express Checkout voor India

PayPal is beschikbaar in India voor betalingen in Indiase roepies (INR) of Amerikaanse dollars (JeSD). Je kunt PayPal nu toevoegen als een optie tijdens de betalingsstap in het afrekenproces in India.

PayPal Express Checkout is alleen beschikbaar tijdens het selecteren van de betaalmethode tijdens het afrekenproces. Tijdens het afrekenen ondersteunt de PayPal-integratie aankopen in Indiase roepies (INR) of Amerikaanse dollars (USD).

Uw account instellen

Als u PayPal Express Checkout wilt gebruiken, moet u zich moet u zich aanmelden voor een nieuw account bij PayPal. Als u geen PayPal-account hebt met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om uw winkel in te stellen, kunt u uw e-mailadres toevoegen aan een bestaand PayPal-account.

Als u terugbetalingen wilt doen of handmatig betalingen wilt vastleggen met PayPal, moet u Shopify hiervoor machtigen vanuit je PayPal-account.

Stappen:

1. Ga in de Shopify-beheerder naar Instellingen > Betalingsproviders.

2. Selecteer het type PayPal-account dat u gebruikt in het gedeelte PayPal.

3. Klik op Activeren.

4. Voer het e-mailadres voor uw PayPal-account in en klik vervolgens op Volgende.

5. Voer het wachtwoord voor uw PayPal-account in en klik vervolgens op Aanmelden.

1. Klik op de pagina PayPal-machtigingen op Ik geef toestemming.

2. Klik op de bevestigingspagina van PayPal op Ga terug naar Shopify.

3. Voer een testtransactie uit om te controleren of alles goed is ingesteld.