PayPal Express Checkout voor India

PayPal is beschikbaar in India voor betalingen in Indiase roepies (INR) of Amerikaanse dollars (USD). U kunt PayPal nu toevoegen als een optie tijdens de betalingsstap in het betaalproces in India.

PayPal Express Checkout is alleen beschikbaar tijdens het selecteren van de betaalmethode tijdens het betaalproces. Tijdens het afrekenen ondersteunt de PayPal-integratie aankopen in Indiase roepies (INR) of Amerikaanse dollars (USD).

Uw account instellen

Meld u aan voor een nieuw account bij PayPal als u PayPal Express Checkout wilt gebruiken. Als u geen PayPal-account heeft met het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw winkel in te stellen, kunt u uw e-mailadres toevoegen aan een bestaand PayPal-account.

Wanneer u een nieuw PayPal-account instelt, moet u uw bedrijfsgegevens verifiëren en de KYC-procedurevoltooien. Als u vragen hebt over het aanmaken van uw account, neemt u contact op met de klantondersteuning van PayPal.

Geef Shopify machtiging vanuit uw PayPal-account als u terugbetalingen wilt uitvoeren of handmatig betalingen wilt vastleggen met PayPal.

Stappen:

1. Ga in de Shopify-beheerder naar Instellingen > Betalingsproviders.

2. Selecteer het type PayPal-account dat u gebruikt in het gedeelte PayPal.

3. Klik op Activeren.

4. Voer het e-mailadres voor uw PayPal-account in en klik vervolgens op Volgende.

5. Voer het wachtwoord voor uw PayPal-account in en klik vervolgens op Aanmelden.

1. Klik op de pagina PayPal-machtigingen op Ik geef toestemming.

2. Klik op de bevestigingspagina van PayPal op Ga terug naar Shopify.

3. Voer een testtransactie uit om te controleren of alles goed is ingesteld.