PayPal Express Checkout för Indien

Obs! Paypal Express Checkout i Indien är tillgänglig för Merchants i Indien och som säljer i indiska rupier eller amerikanska dollar.

PayPal är tillgängligt i Indien för köp i indiska rupier (INR) eller amerikanska dollar (USD). Du kan nu lägga till PayPal som ett alternativ under betalningssteget i kassan i Indien.

PayPal Express Checkout är endast tillgänglig under steget betalningssätt i kassan. Under kassaprocessen stöder PayPal-integrationen inköp som görs i indiska rupier (INR) eller amerikanska dollar (USD).

Konfigurera ditt konto

För att kunna använda PayPal Express Checkout måste du registrera dig för ett nytt PayPal-konto. Om du inte har ett PayPal-konto med den e-postadress du använde för att konfigurera din butik, kan du lägga till din e-postadress till ditt befintliga PayPal-konto.

Om du vill utfärda återbetalningar eller manuellt ta emot betalningar med PayPal, måste du ge Shopify behörigheter från ditt PayPal-konto.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Inställningar > Betalningsleverantörer.

2. I PayPal-avsnittet väljer du din PayPal-kontotyp.

3. Klicka på Aktivera.

4. Ange e-postadressen för ditt PayPal-konto och klicka sedan på Nästa.

5. Ange lösenordet för ditt PayPal-konto och klicka sedan på Logga in.

Obs! Om du nyligen använt ett annat PayPal-konto kan e-postadressen för det kontot redan vara ifylld. Se till att du använder e-postadressen för det konto du vill koppla till din butik.

1. På sidan med PayPal-behörigheter klickar du på Jag ger tillåtelse.

2. På PayPals bekräftelsesida klickar du på Gå tillbaka till Shopify.

3. Gör en testtransaktion för att kontrollera att allt är korrekt inställt.