PayPal-leverantörer som stöds

På grund av PayPals globala tillgänglighet är det en av de vanligaste betalningsleverantörerna på Shopify-plattformen. Shopify stöder följande PayPal-betalningsintegrationer:

• PayPal Express
  • PayPal Payflow Pro
  • Venmo

På den här sidan

PayPal Express

Vi rekommenderar starkt att du använder PayPal Express istället för PayPal Standard. PayPal Standard håller på att fasas ut och stöd för den kommer så småningom tas bort från Shopify. PayPal Express är mer tillförlitligt eftersom PayPal inte behöver skicka IPN (betalningsanmälningar) till Shopify. IPN kan förloras, vilket kan förhindra att beställningar markeras som betalda på Shopify-sidan.

Detaljerad beställningsöversikt

PayPal Express stöder en detaljerad beställningsöversikt med beskrivning för varje rad.

Automatiserad avbrytning av beställningar

När du avbryter en beställning i Shopify, återbetalas beloppet automatiskt till kunden utan att du behöver gå till ditt PayPal-konto.

Snabbare onboarding

Du kan börja acceptera betalningar direkt utan att ha ett PayPal-konto. Du kan registrera dig senare, efter det att du redan har börjat få betalningar från dina kunder.

Knapp för betalning med ett klick online

PayPal Express lägger till en knapp, i kundvagnen eller kassan, för att kunna betala med ett enda klick för snabbetalning som låter kunderna logga in på sitt PayPal-konto för att betala utan att ange någon adressinformation. Läs mer om snabbetalning.

Venmo

Venmo är en online-penningöverföringstjänst som låter kunder i USA genomföra betalningar direkt från Venmo-appen på sina mobila enheter. Om du är en säljare i USA och har PayPal Express Checkout aktiverad i din kassa, visas Venmo som ett snabbare betalningsalternativ i din butik. Mer information om snabbkassor.

Endast kunder i USA som har Venmo-appen installerad på sina mobila enheter är berättigade att använda Venmo i kassan.