Utforska PayPals betalningsintegreringar och avgifter

På grund av PayPals globala tillgänglighet är det en av de vanligaste betalningsleverantörerna på Shopify-plattformen. Shopify stöder följande PayPal-betalningsintegrationer:

• PayPal Express Checkout
  • PayPal Payflow Pro
  • PayPal Wallet (endast tillgänglig i Frankrike)
  • Venmo

PayPal Express Checkout

Vi rekommenderar att du använder PayPal Express över PayPal Standard eftersom PayPal Standard avvecklas och så småningom kommer att förlora stöd på Shopify. PayPal Express erbjuder förbättrad tillförlitlighet genom att ta bort behovet av att PayPal skickar Snabbetalningsmeddelanden (IPNs) till Shopify. Det minskar risken för förlorade meddelanden som kan försena orderbehandling på Shopify-sidan.

Viktiga funktioner i PayPal Express Checkout

Överväg följande funktioner i PayPal Express Checkout:

• Detaljerad ordersammanfattning: PayPal Express Checkout ger en detaljerad ordersammanfattning med beskrivningar för alla radartiklar.
  • Automatisk avbeställning av order: När en order annulleras på Shopify automatiseras återbetalningsprocessen, vilket tar bort behovet av manuella återbetalningar via ditt PayPal-konto.
  • Snabbare introduktion: Du kan börja acceptera betalningar omedelbart utan att ett PayPal-konto behövs. Registreringen kan slutföras senare när du har tagit emot betalningar från kunder.
  • Knapp för betalning med ett klick: PayPal Express Checkout innehåller en knapp för snabbkassa med ett klick, så att kunder kan logga in på sina PayPal-konton och göra betalningar utan att ange några adressuppgifter. Läs mer om snabbkassor.

Venmo-integrering

Venmo är en online-penningöverföringstjänst som låter kunder i USA genomföra betalningar direkt från Venmo-appen på sin mobila enhet. Om du är en säljare i USA och har PayPal Express Checkout aktiverad i din kassa, visas Venmo som ett snabbare betalningsalternativ i din butik. Mer information om snabbkassor.

Endast kunder i USA som har Venmo-appen installerad på sina mobila enheter är berättigade att använda Venmo i kassan.

Förstå avgifter och transaktionsundantag med PayPals betalningsleverantörer

Avgifter och undantag

När du använder PayPal-betalningsleverantörer kan ytterligare avgifter tillkomma. För detaljerad information om avgiftsstrukturer och kontoalternativ kan du granska PayPals kontoalternativ.

Transaktionsavgifter från tredje part

Transaktionsavgifter från tredje part gäller för alla tredjeparts- och alternativa betalnings-gateways, även när Shopify Payments är aktiverat. Om du däremot har aktiverat Shopify Payments är PayPal och manuella betalningar undantagna från transaktionsavgifter från tredje part. Läs mer om transaktionsavgifter från tredjepart.

Undantag från transaktionsavgifter från tredje part för Shopify Plus

Shopify Plus-handlare som använder Shopify Payments som sin primära gateway kommer att avstå ifrån transaktionsavgifter från tredje part för alla andra betalningsmetoder som används, inklusive alla PayPal-integreringar.

Använda PayPal för Shopify-räkningar

Beroende på din butiks plats kan du kanske använda PayPal för att betala dina Shopify-räkningar. Betalningsmetoden är inte tillgänglig i USA eller Indien. För mer information, se vanliga frågor om fakturering och hantera din faktureringsinformation.