Tuetut PayPal-maksupalveluntarjoajat

Koska PayPal on käytettävissä kaikkialla maailmassa, se on Shopify-alustalla yksi yleisimmin käytetyistä maksupalveluntarjoajista. Shopify tukee seuraavia PayPal-maksuintegraatioita:

• PayPal Express
  • PayPal Payflow Pro
  • Venmo

Huomaa: Sinulta saatetaan periä lisämaksuja joidenkin näiden maksupalveluntarjoajien käyttämisestä. Tarkasta PayPal-tiliasetukset.

PayPal Express

Suosittelemme PayPal Expressin käyttöä PayPal Standardin sijaan. PayPal Standard on vanhentunut ja sen tuki poistuu myöhemmin Shopify-palvelusta. PayPal Express on luotettavampi, koska PayPalin ei tarvitse lähettää IPN:iä (maksuilmoituksia) Shopify-palveluun. IPN:t voivat kadota, mikä voi estää tilausten merkitsemisen maksetuiksi Shopify-palvelussa.

Yksityiskohtainen tilausyhteenveto

PayPal Express tukee yksityiskohtaista tilausyhteenvetoa, jonka jokaisessa rivikohdassa on kuvaus.

Automatisoidut tilausten peruutukset

Kun peruutat tilauksen Shopify-palvelussa, summa palautetaan automaattisesti asiakkaalle ilman, että sinun tarvitsee käydä PayPal-tililläsi.

Nopeutettu perehdytys

Voit aloittaa maksujen vastaanottamisen heti ilman PayPal-tiliä. Voit rekisteröityä myöhemmin, kun olet jo saanut maksuja asiakkailta.

Maksu yhdellä napautuksella -painike

PayPal Express lisää ostoskoriin tai kassalle Maksu yhdellä napautuksella -painikkeen, jotta asiakkaat voivat maksamista varten kirjautua PayPal-tiliinsä osoitetietoja kirjoittamatta. Lisätietoja nopeutetuista kassalla maksusta.

Venmo

Venmo on verkossa toimiva rahansiirtopalvelu, jota käyttäen Yhdysvalloissa asuvat asiakkaat voivat suorittaa maksuja suoraan mobiililaitteessa toimivasta Venmo-sovelluksesta. Jos toimit kauppiaana Yhdysvalloissa ja PayPal Express Checkout -toiminto on otettu käyttöön kassalla, Venmo näkyy kaupassasi nopeutettuna maksuvaihtoehtona. Lisätietoja nopeutetuista kassalla maksuista.

Vain Yhdysvalloissa asuvat asiakkaat, jotka ovat asentaneet Venmo-sovelluksen laitteeseensa, voivat käyttää Venmo-palvelua verkkokauppasi kassalla.