PayPal Express Checkout Intiassa

Intiassa voit lisätä PayPal Express Checkoutin maksuprosessin maksutapavaiheen vaihtoehdoksi. PayPal-integrointi tukee Yhdysvaltain dollareissa (USD) tehtyjä ostoksia.

Tällä sivulla

Tilin määrittäminen

PayPal Express Checkoutin käyttäminen edellyttää uuden PayPal-tilin rekisteröimistä. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, jossa on kauppaa määrittäessäsi käyttämäsi sähköpostiosoite, voit lisätä sähköpostiosoitteesi olemassa olevaan PayPal-tiliisi.

Kun määrität uuden PayPal-tilin, sinun täytyy vahvistaa yrityksesi tiedot ja suorittaa KYC-menettely. Jos sinulla on kysyttävää kauppojen luomisesta kauppiaille, ota yhteyttä PayPalin asiakastukeen.

Jos haluat tehdä hyvityksiä tai vastaanottaa maksuja manuaalisesti PayPalia käyttäen, sinun on annettava Shopify-palvelulle PayPal-tilisi käyttöoikeus.

Vaiheet:

1. Valitse Shopifyn Admin-sivulla Asetukset > Maksupalveluntarjoajat.

2. Valitse PayPal-tilisi tyyppi PayPal-osiosta.

3. Valitse Aktivoi.

4. Kirjoita PayPal-tilisi sähköpostiosoite ja valitse sen jälkeen Seuraava.

5. Kirjoita PayPal-tilisi salasana ja klikkaa Kirjaudu sisään.

6. klikkaa PayPal-käyttöoikeussivulla I Give Permission.

7. klikkaa PayPal-vahvistussivulla Go back to Shopify.

8. Suorita testitapahtuma varmistaaksesi, että määritys onnistui kaikilta osin.