PayPal Express Checkout Intiassa

Huomaa: Paypal Express Checkout on saatavilla Intiassa toimiville kauppiaille, valuuttoina ovat Intian rupia tai Yhdysvaltain dollari.

PayPal on käytettävissä Intiassa, valuuttoina ovat Intian rupia (INR) tai Yhdysvaltain dollari (USD). PayPal voidaan nyt lisätä Intiassa maksuvaihtoehdoksi maksuprosessin aikana.

PayPal Express Checkout on käytettävissä vain maksuprosessin aikana maksutapa-vaiheessa. Maksuprosessin aikana PayPal-integrointi tukee ostoksia, jotka on tehty Intian rupioissa (INR) tai Yhdysvaltain dollareissa (USD).

Tilin määrittäminen

PayPal Express Checkoutin käyttäminen edellyttää uuden PayPal-tilin rekisteröimistä. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, jossa on kauppaa määrittäessäsi käyttämäsi sähköpostiosoite, voit lisätä sähköpostiosoitteesi olemassa olevaan PayPal-tiliisi.

Jos haluat tehdä maksun palautuksia tai vastaanottaa maksuja manuaalisesti PayPalia käyttäen, sinun on annettava Shopify-palvelulle PayPal-tilisi käyttöoikeus.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulla Asetukset > Maksupalveluntarjoajat.

2. Valitse PayPal-tilisi tyyppi PayPal-osiosta.

3. Valitse Aktivoi.

4. Kirjoita PayPal-tilisi sähköpostiosoite ja valitse sen jälkeen Seuraava.

5. Kirjoita PayPal-tilisi salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

1. Napauta PayPal-käyttöoikeussivulla I Give Permission.

2. Napauta PayPal-vahvistussivulla Go back to Shopify.

3. Suorita testitapahtuma varmistaaksesi, että määritys onnistui kaikilta osin.