PayPal Express Checkout for India

I India kan du legge til PayPal Express Checkout som et alternativ i betalingsmåtetrinnet i betalingsprosessen. PayPal-integrasjonen støtter kjøp gjort i amerikanske dollar (USD).

På denne siden

Sett opp kontoen

Hvis du vil bruke PayPal Express Checkout må du registrer deg for en ny konto på PayPal. Hvis du ikke har en PayPal-konto med e-postadressen du brukte til å sette opp butikken, kan du legge til en e-postadresse til den eksisterende PayPal-kontoen din.

Når du konfigurerer en ny PayPal-konto må du bekrefte bedriftsopplysningene og gjennomføre KYC-prosedyren. Hvis du har spørsmål om opprettelse av konto kan du kontakte PayPals kundestøtte.

Hvis du vil gi refusjoner eller manuelt godkjenne betalinger med PayPal, må du gi Shopify tillatelser fra PayPal-kontoen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalingsleverandører.

2. I PayPal-seksjonen velger du PayPal-kontotype.

3. Klikk på Aktiver.

4. Angi e-postadressen for PayPal-kontoen, og klikk på Neste.

5. Angi passordet til PayPal kontoen og klikk på Logg inn.

6. På PayPals tillatelsesside klikker du på Jeg gir tillatelse.

7. På PayPals bekreftelsesside klikker du på Gå tilbake til Shopify.

8. Gjør en prøvetransaksjon for å kontrollere at alt er satt opp som det skal.