Utforske PayPal-betalingsintegrasjoner og gebyrer

Som en følge av PayPals globale tilgjengelighet, er dette en av de mest brukte betalingsleverandørene på Shopify-plattformen. Shopify støtter følgende integrasjoner med PayPal:

• PayPal Express Checkout
  • PayPal Payflow Pro
  • PayPal Wallet (kun tilgjengelig i Frankrike)
  • Venmo

PayPal Express Checkout

Det anbefales at du bruker PayPal Express i stedet for PayPal Standard, da PayPal Standard er avviklet og snart ikke lenger vil støttes på Shopify. PayPal Express har økt pålitelighet, ved at behovet for sending av umiddelbare betalingsvarsler (IPN-er) fra PayPal til Shopify er eliminert. Dette reduserer faren for at varsler går tapt, noe som kan forsinke behandling av bestillinger på Shopifys side.

Nøkkelfunksjoner i PayPal Express Checkout

PayPal Express Checkout har disse funksjonene:

• Detaljert bestillingsoversikt: PayPal Express Checkout har en detaljert bestillingsoversikt, med en beskrivelse av hver varelinje.
  • Automatisert kansellering av bestillinger: Når en bestilling kanselleres i Shopify, er refusjonsprosessen automatisert, slik at du ikke trenger å tenke på manuelle refusjoner gjennom PayPal-kontoen.
  • Raskere introduksjon: Du kan begynne å godta betalinger umiddelbart, uten at du trenger en PayPal-konto. Registreringen kan gjennomføres senere, etter at du har mottatt betalinger fra kunder.
  • Knapp for ettklikksbetaling: PayPal Express Checkout inkluderer en knapp for hurtig ettklikksbetaling, slik at kundene kan logge på PayPal-kontoen sin og gjøre betalinger uten å oppgi adresseinformasjon. Finn ut mer om hurtigkasser.

Venmo-integrasjon

Venmo er en nettbasert pengeoverføringstjeneste som lar kunder i USA gjøre betalinger direkte fra Venmo-appen på mobile enheter. Hvis du er en forhandler i USA, og har PayPal Express Checkout aktivert i kassen, vises Venmo som hurtigkassealternativ i butikken. Finn ut mer om hurtigkasser.

Bare kunder i USA som har Venmo-appen installert på mobilenheten deres kan bruke Venmo i kassen.

Forstå gebyrer og transaksjonseksklusjoner med PayPals betalingsleverandører

Gebyrer og eksklusjoner

Ved bruk av PayPals betalingsleverandører kan det tilkomme tilleggsavgifter. Se PayPals kontoalternativer for detaljert informasjon om gebyrstrukturer og kontoalternativer.

Tredjepartstransaksjonsgebyrer

Tredjepartstransaksjonsgebyrer gjelder for alle tredjeparts og alternative betalingsgatewayer, selv når Shopify Payments er aktivert. Hvis du har Shopify Payments aktivert, er PayPal og manuelle betalinger ekskludert fra tredjeparts transaksjonsgebyrer. Finn ut mer om tredjepartstransaksjonsgebyrer.

Unntak fra tredjepartstransaksjonsgebyrer for Shopify Plus

Shopify Plus-forhandlere som bruker Shopify Payments som primær gateway får frafalt tredjepartstransaksjonsgebyrer for alle andre betalingsmåter som brukes, inkludert alle PayPal-integrasjoner.

Bruke PayPal for Shopify-fakturaer

Avhengig av butikkens plassering kan du velge å bruke PayPal til å betale Shopify-fakturaer. Denne betalingsmåten er ikke tilgjengelig i USA eller India. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se vanlige spørsmål om fakturering og administrering av faktureringsinformasjon.