Se PayPals betalingsintegrationer og gebyrer

PayPals internationale tilgængelighed betyder, at det er en af de mest benyttede betalingsudbydere på Shopify-platformen. Shopify understøtter følgende integrationer til PayPal-betalinger:

• PayPal Express Checkout
  • PayPal Payflow Pro
  • PayPal Wallet (kun tilgængelig i Frankrig)
  • Venmo

PayPal Express Checkout

Det anbefales, at du bruger PayPal Express frem for PayPal Standard, da PayPal Standard er udfaset og på et tidspunkt ikke længere vil blive understøttet af Shopify. PayPal Express giver større pålidelighed ved at fjerne behovet for, at PayPal sender Instant Payment Notifications (IPN’er) (øjeblikkelige notifikationer om betalinger) til Shopify. Dette reducerer risikoen for mistede notifikationer, der kan medføre forsinkelser i ordrebehandlingen hos Shopify.

Vigtige funktioner i PayPal Express Checkout

Overvej følgende funktioner i PayPal Express Checkout:

• Detaljeret ordreoversigt: PayPal Express Checkout har en detaljeret ordreoversigt med beskrivelser af alle varelinjer.
  • Automatiset annullering af ordrer: Når en ordre annulleres i Shopify, behandles refusionen automatisk, hvilket fjerner behovet for manuelle refusioner via din PayPal-konto.
  • Hurtigere onboarding: Du kan begynde at acceptere betalinger med det samme uden at have en PayPal-konto. Registreringen kan fuldføres senere, når du har modtaget betalinger fra kunder.
  • Knap til 1-klik-betaling: PayPal Express Checkout har en 1-klik-knap til hurtig betaling, som giver kunder mulighed for at logge ind på deres PayPal-konto og foretage betalinger uden at skulle skrive adresseoplysninger. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Venmo-integration

Venmo er en onlinetjeneste til pengeoverførsel, som giver kunder i USA mulighed for at foretage betalinger direkte fra Venmo-appen på deres mobilenhed. Hvis du er shopejer i USA og har aktiveret PayPal Express Checkout i din betalingsproces, vises Venmo som en hurtig betalingsmulighed i din butik. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Det er kun kunder i USA, der har installeret Venmo-appen, som kan bruge Venmo i din betalingsproces.

Om gebyrer og udeladte transaktioner for PayPal-betalingsudbydere

Gebyrer og udeladelser

Yderligere gebyrer kan være gældende, når du bruger PayPal-betalingsudbydere. Gennemgå PayPals kontomuligheder for detaljerede oplysninger om gebyroversigter og kontomuligheder.

Tredjepartstransaktionsgebyrer

Der pålægges tredjepartstransaktionsgebyrer på alle tredjeparts- og alternative betalingsgateways, selv hvis Shopify Payments er aktiveret. Hvis du har aktiveret Shopify Payments, er PayPal og manuelle betalinger dog undtaget fra tredjepartstransaktionsgebyrerne. Få mere at vide om Tredjepartstransaktionsgebyrer.

Fritagelser for tredjepartstransaktionsgebyrer for Shopify Plus

Shopify Plus-shopejere, der bruger Shopify Payments som deres primære gateway, får frafaldet deres tredjepartstransaktionsgebyrer for alle andre anvendte betalingsmetoder, herunder alle PayPal-integrationer.

Sådan bruger du PayPal til Shopify-fakturaer

Du kan muligvis betale dine Shopify-fakturaer ved hjælp af PayPal. Denne betalingsmetode er ikke tilgængelig i USA eller Indien. Få flere oplysninger under ofte stillede spørgsmål om fakturering og administration af dine faktureringsoplysninger.