Understøttede PayPal-udbydere

På grund af PayPals globale tilgængelighed er det en af de mest benyttede betalingstjenesteudbydere på Shopify-platformen. Shopify understøtter følgende integrationer til PayPal-betalinger:

• PayPal Express
  • PayPal Payflow Pro
  • Venmo

På denne side

PayPal Express

Vi anbefaler kraftigt, at du bruger PayPal Express i stedet for PayPal Standard. PayPal Standard er udfaset, og support til den vil før eller siden blive fjernet fra Shopify. PayPal Express er mere pålidelig, fordi PayPal ikke behøver at sende IPN'er (betalingsmeddelelser) til Shopify. IPN'er kan gå tabt, hvilket kan forhindre, at ordrer bliver markeret som betalt hos Shopify.

Detaljeret ordreoversigt

PayPal Express understøtter en detaljeret ordreoversigt med beskrivelser af alle varelinjer.

Automatiske ordreannulleringer

Når du annullerer en ordre i Shopify, refunderes beløbet automatisk til kunden, uden at du behøver at gå til din PayPal-konto.

Hurtigere onboarding

Du kan begynde at acceptere betalinger med det samme uden at have en PayPal-konto. Du kan tilmelde dig senere, når du allerede har modtaget betalinger fra dine kunder.

Knap til 1-klik-betaling

PayPal Express føjer en knap til hurtig 1-klik-betaling til indkøbskurven eller betalingssiden, så kunder kan logge ind på deres PayPal-konto og betale uden at indtaste deres adresseoplysninger. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Venmo

Venmo er en onlinetjeneste til pengeoverførsel, som giver kunder i USA mulighed for at foretage betalinger direkte fra Venmo-appen på deres mobilenhed. Hvis du er shopejer i USA og har aktiveret PayPal Express Checkout i din betalingsproces, vises Venmo som en hurtig betalingsmulighed i din butik. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Det er kun kunder i USA, der har installeret Venmo-appen, som kan bruge Venmo i din betalingsproces.