PayPal med flere valutaer

Du kan acceptere betalinger i forskellige valutaer ved hjælp af PayPal, når du sælger i flere valutaer via Shopify Payments. Denne funktion giver kunder mulighed for at betale deres ordrer ved hjælp af deres foretrukne valuta, og både PayPal og Shopify Checkout viser transaktionen i kundens valgte valuta. Refusioner behandles også i kundens valuta.

Du kan finde en komplet liste over de valutaer, som PayPal accepterer, på listen over support af flere valutaer.

Om behandling af ordrer i flere valutaer

Du skal som standard gennemgå og acceptere betalinger manuelt for alle ordrer med multivalutaer, der betales via PayPal, før du markerer ordren som betalt og klar til afsendelse. Betalingskvitteringerne fra PayPal indeholder detaljerede oplysninger om vekselkurser og tilknyttede gebyrer.

Hvis du beslutter dig for at afvise en ordre, kan kunden ikke gennemføre betalingen, og kunden vil modtage en fejl om, at du ikke accepterer kundens valuta. Du kan vælge at acceptere alle ordrer automatisk i dine PayPal-indstillinger, så du ikke behøver at skulle gennemgå alle ordrer manuelt.

Hvis dine PayPal-indstillinger er konfigureret til automatisk at afvise alle ordrer med multivalutaer, vil kunder, der forsøger at foretage køb i ikke-understøttede valutaer, modtage en fejlmeddelelse. Du får dog ikke besked om disse mislykkede transaktioner.

Konfigurering af indstillinger for multivaluta i PayPal

I dine PayPal-indstillinger kan du vælge mellem følgende valgmuligheder for tilpasning af håndtering af ordrer med multivalutaer:

• Acceptér alle ordrer automatisk
  • Gennemgå og acceptér eller Afvis hver ordre manuelt
  • Afslå alle ordrer med flere valutaer

Du kan få mere at vide om, hvordan du ændrer dine indstillinger i PayPal, under Sådan accepterer du udenlandske betalinger med din PayPal-virksomhedskonto.