Opsæt PayPal Express Checkout i din butik

Når du opretter din Shopify-butik, genereres der automatisk en PayPal Express Checkout-konto med den mailadresse, du bruger til at logge ind. Denne konto giver dig mulighed for at modtage betaling for PayPal-ordrer. Hvis du allerede har en PayPal-konto, der er knyttet til den mailadresse, du bruger til din butik, kan du komme i gang med at modtage betalinger med det samme. Hvis du ønsker adgang til alle funktioner, herunder udstedelse af refusioner og manuel registrering af betaling, skal du fuldføre opsætningen af din PayPal-konto. Hvis du vælger, at du ikke vil bruge PayPal, kan du deaktivere funktionen fra indstillingerne Betalinger i Shopify-administratoren for at beskytte din mailadresse.

Hvis du ikke har en professionel PayPal-virksomhedskonto, der er knyttet til den mailadresse, du bruger til din butik, har du to forskellige valgmuligheder. Du kan enten føje din mailadresse til en eksisterende PayPal-konto eller tilmelde dig en ny PayPal-virksomhedskonto med samme mailadresse, som du bruger til at logge ind på din butik.

Færdiggør opsætningen af din PayPal-konto

Hvis du har brugt en anden PayPal-konto for nylig, er mailadressen til denne konto muligvis allerede angivet. Sørg for, at du bruger mailadressen til den konto, som du vil knytte til din butik. Hvis du vil finde mailadressen til din PayPal-konto, skal du gå til Indstillinger > Butiksoplysninger og derefter finde Butikkens mailadresse i afsnittet Kontaktoplysninger.

Hvis du modtager en payment is pending-fejl, er det et tegn på, at betalingen blev sendt til en ubekræftet PayPal-konto på tidspunktet for ordreoprettelsen. Du skal verificere mailadressen for din konto. Herefter kan det tage op til to arbejdsdage, før betalingen sættes ind på din konto. Du bør bekræfte, at du har modtaget betalingen, før du markerer ordren som betalt. Se vejledningen i PayPals hjælpecenter for at få flere oplysninger om, hvordan du bekræfter din mailadresse.

Fremgangsmåde:

Konfiguration af sproget i betalingsprocessen

Shopify giver PayPal Express Checkout besked om, hvilket sprog der skal bruges ved betaling, baseret på din butiks indstillinger for betalingssproget. Hvis sproget i din betalingsproces er angivet til engelsk, forsøger Shopify at registrere kundens lokation for at give PayPal besked om det foretrukne visningssprog.

Shopify tager højde for kundens leveringsadresse og kundens lokation baseret på IP-adressen, når der skal angives en sprogpræference. I de tilfælde, hvor kundens oplysninger ikke er tilgængelige inden betalingsprocessen, bruger PayPal din butiksadresse fra siden med indstillinger for Butiksoplysninger til at bestemme, hvilket sprog der skal vises ved betaling.

Adressehåndtering i PayPal Express Checkout

PayPal Express Checkout udfylder automatisk felterne i faktureringsadressen med kundens leveringsadresse ved betaling. Kunden kan ændre disse oplysninger ved at klikke på Skift ....

Shopify sender kun én adresse til PayPal – normalt leveringsadressen. Denne opsætning kan ikke ændres, da Shopify ikke har mulighed for at vide på forhånd, om kunden har en PayPal-konto. Det betyder, at Shopify ikke kan sende faktureringsadressen, som når kunden betaler med et kreditkort i stedet.

Din kundes faktureringsadresse kan mangle, hvis kunden bruger PayPal Express Checkout som hurtigere betalingsmulighed og samtidig vælger afhentning i butik.

Sådan tester du PayPal Express Checkout-integrationen

Hvis din butik har et prøveabonnement, skal du vælge et betalt abonnement for at aktivere betalingsprocessen og foretage en testtransaktion. Prøveperiodens slutdato forbliver uændret.

Hvis du vil teste behandlingen af kreditkort, skal du oprette et testprodukt og foretage et køb i din butik ved hjælp af en anden PayPal-konto end den, der er sat op til at modtage betalinger i din butik.