Konfigurer PayPal i din butik

Når du konfigurerer din Shopify-butik, opretter Shopify en PayPal Express Checkout-konto til den e-mailadresse, du brugte til at oprette din butik med. Hvis du allerede har en PayPal-konto med denne e-mailadresse, vil du modtage betalinger for ordrer, som er afgivet via PayPal, med det samme. Hvis du vil udstede tilbagebetalinger eller trække betalinger manuelt, skal du fuldføre konfigurationen af din PayPal-konto.

Hvis du ikke har en PayPal-konto med den e-mailadresse, som du brugte til at oprette din butik med, kan du føje din e-mailadresse til en eksisterende PayPal-konto eller tilmelde dig en ny PayPal-virksomhedskonto med den samme e-mailadresse som den, du brugte til at oprette din butik med.

Færdiggør konfigurationen af din PayPal-konto

Hvis du vil udstede tilbagebetalinger eller trække betalinger manuelt ved hjælp af PayPal, skal du give Shopify tilladelser fra din PayPal-konto.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Rediger i afsnittet PayPal:

2. Klik på Deaktiver.

3. Klik på Deaktiver igen for at bekræfte.

4. Vælg din PayPal-kontotype i afsnittet PayPal.

5. Klik på Aktivér.

6. Indtast e-mailadressen til din PayPal-konto, og klik derefter på Næste:

7. Indtast adgangskoden til din PayPal-konto, og klik derefter på Log ind:

Bemærk: Hvis du har brugt en anden PayPal-konto for nylig, er e-mailadressen til denne konto muligvis allerede angivet. Sørg for, at du bruger e-mailadressen til den konto, som du vil knytte til din butik.

1. Klik på Giv tilladelse på siden PayPal-tilladelser.

Bemærk: Hvis din konto allerede er konfigureret, vil du ikke få vist tilladelsessiden.

1. Klik på Gå tilbage til Shopify.

2. Foretag en testtransaktion for at kontrollere, at alt er konfigureret korrekt.

PayPals leverings- og faktureringsadresse

PayPal udfylder felterne for faktureringsadressen med kundens leveringsadresse. Kunden kan redigere oplysningerne ved at klikke på Skift....

Sådan fungerer PayPal, og det kan ikke ændres. Shopify kan kun sende en enkelt adresse til PayPal. Til normale PayPal-betalinger (i modsætning til kreditkortbetalinger) skal denne adresse være leveringsadressen, da PayPal allerede har faktureringsadressen. Shopify har ingen mulighed for at vide på forhånd, om kunden har en PayPal-konto. Det betyder, at Shopify ikke kan sende faktureringsadressen, som når kunden betaler med et kreditkort i stedet.

Test af PayPal

Bemærk: Hvis din butik kører på et prøveabonnement, skal du lancere din butik, før du kan foretage en testtransaktion. Slutdatoen for din prøveperiode ændres ikke.

Du kan teste muligheden for kreditkortbehandling ved at oprette et testprodukt og købe det i din egen butik via en anden PayPal-konto end den, der er konfigureret til at modtage betalinger i din butik.

Almindelige problemer

Der er nogle få almindelige fejl, som kan forekomme, når man bruger PayPal sammen med Shopify:

• Din PayPal-konto er ikke en virksomhedskonto
  • Betaling er allerede foretaget for dette InvoiceID
  • Fejl fra gateway: For mange anmodninger til drift
  • Ugyldig leverandørkonto
  • Kunne ikke tilbagebetale: Du har ikke tilladelse til at foretage dette API-kald

Din PayPal-konto er ikke en virksomhedskonto

Hvis du vil bruge PayPal i din butik, skal PayPal-kontoen være en virksomhedskonto. Du kan få mere at vide om, hvordan du opgraderer til en virksomhedskonto, på PayPals website.

Betaling er allerede foretaget for dette InvoiceID

Denne fejl opstår, når du bruger den samme PayPal-konto i flere Shopify-butikker. PayPal læser ordre-id'et som en dublet og behandler ikke transaktionen.

For at løse denne fejl skal du ændre dit ordre-id-format ved at føje et præfiks eller et suffiks til dine ordre-id'er.

Fejl fra gateway: For mange anmodninger til drift

Denne fejl opstår, når der er sendt for mange anmodninger til PayPal inden for et kort tidsrum. PayPal opfatter fejlagtigt dette som en slags spamangreb.

Din konto bliver midlertidigt suspenderet i 24 timer. Du kan kontakte PayPal for at få løst problemet.

Ugyldig leverandørkonto (PayFlow Pro)

Hvis du konfigurerer PayPal, og du får beskeden "Ugyldig leverandørkonto", skyldes det sandsynligvis, at du ikke har indtastet alle de nødvendige legitimationsoplysninger.

Du skal generere Payflow-legitimationsoplysninger på din PayPal-konto og indtaste dem på siden Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator. Felterne Leverandør-/Shopejerlogin, Bruger og Adgangskode skal udfyldes.

Kunne ikke tilbagebetale: Du har ikke tilladelse til at foretage dette API-kald

Denne fejl kan betyde, at forbindelsen mellem PayPal og Shopify ikke fungerer. Du skal logge ind på din PayPal-konto for at give Shopify adgang.

Du skal deaktivere og derefter genaktivere PayPal i dine indstillinger for betalingstjenesteudbyder. Hvis du har modtaget ordrer, mens forbindelsen ikke fungerede, vil du ikke kunne tilbagebetale disse ordrer via Shopify. Hvis du vil tilbagebetale ordrer, som er afgivet før genaktiveringen, skal du tilbagebetale dem fra din PayPal-konto.