PayPal Express Checkout-kundeoplevelse

PayPal Express Checkout er en hurtigere betaling, der holder kunderne på dit website, mens de afgiver en ordre i din butik – og hjælper med at optimere din online-betalingsproces. PayPal Express Checkout giver kunder mulighed for at gemme deres betalingsoplysninger til fremtidige køb, så de får en hurtigere betalingsproces.

Få mere at vide om, hvordan PayPal Express Checkout fungerer

En kunde skal gennem følgende trin for at betale en ordre ved hjælp af PayPal Express Checkout:

1. En kunde kan vælge at bruge PayPal Express Checkout, når vedkommende besøger din webshop og lægger varer i indkøbskurven.
  2. Kunden fortsætter ved at logge ind på sin PayPal-konto for at gennemgå og bekræfte købet.
  3. Kunden afslutter transaktionen sikkert, når denne har logget ind.

Adressehåndtering i PayPal Express Checkout

PayPal udfylder automatisk felterne i faktureringsadressen med kundens leveringsadresse ved betaling. Kunden kan ændre disse oplysninger ved at klikke på Skift ....

Shopify sender kun én adresse til PayPal – normalt leveringsadressen. Denne opsætning kan ikke ændres, da Shopify ikke har mulighed for at vide på forhånd, om kunden har en PayPal-konto. Det betyder, at Shopify ikke kan sende faktureringsadressen, som når kunden betaler med et kreditkort i stedet.

Din kundes faktureringsadresse kan komme til at mangle, hvis kunden bruger PayPal Express Checkout som hurtig betalingsmulighed og samtidig vælger lokal afhentning.

Sådan aktiverer du gæstebetaling

PayPal Express Checkout beder som standard dine kunder om at logge ind eller om at oprette en PayPal-konto. I nogle områder kan du dog aktivere gæstebetalinger, så kunderne kan betale med deres kreditkort uden en PayPal-konto. Hvis du vil aktivere denne funktion, skal du knytte dit kreditkort til din PayPal-virksomhedskonto og derefter justere indstillingerne for din PayPal-konto i overensstemmelse hermed. Få mere at vide om opsætning af gæstebetalinger på din betalingsside hos PayPal. Kontakt PayPals supportteam for at bekræfte, om du kan aktivere gæstebetalinger i et bestemt land eller område.

Kræv telefonnumre for PayPal Express Checkout-ordrer

Når du bruger PayPal Express Checkout og er afhængig af kundernes kontaktoplysninger, vil du muligvis opleve, at feltet med telefonnummer mangler fra Shopify-siden med ordreoplysninger. Hvis du vælger at gøre telefonnummer til et påkrævet felt i PayPal, skal du sikre dig, at de påkrævede felter i Shopify Checkout matcher dem hos PayPal for at undgå problemer med tilknytningen.

Hvis du anmoder om et telefonnummer, kan det forbedre din kommunikation, men det kan også medføre, at nogle kunder ikke gennemfører deres køb. Hvis telefonnummeret ikke har afgørende betydning for din virksomhedsdrift, kan du overveje at gøre feltet valgfrit for at skabe en problemfri betalingsproces.

Du skal have en PayPal-virksomhedskonto for at kræve kunders telefonnumre via indstillingerne for din PayPal-konto. Du kan justere indstillingen ved at logge ind på din PayPal-konto og konfigurere kravet for telefonnummer i overensstemmelse hermed.

Trin:

1. Log ind på din PayPal-konto på paypal.com.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Kontoindstillinger.
  3. Klik på Betaling på website.
  4. Klik på Opdater ud for Websitepræferencer.
  5. I feltet Kontakttelefonnummeret skal du vælge en mulighed for Kontakttelefon:
    • Til (valgfrit felt): Tilføjer feltet til telefonnummer uden at gøre det obligatorisk.
    • Til (obligatorisk felt): Gør telefonnummer obligatorisk ved betaling.
    • Fra: Fjerner feltet til telefonnummer helt.