PayPal Express Checkout for Indien

Bemærk: Paypal Express Checkout for Indien er tilgængelig for shopejere i Indien til salg i indiske rupi eller amerikanske dollar.

PayPal er tilgængelig i Indien til salg i indiske rupi (INR) eller amerikanske dollar (USD). Du kan nu tilføje PayPal som en valgmulighed under betalingstrinnet i betalingsprocessen i Indien.

PayPal Express Checkout er kun tilgængelig i betalingsmetodetrinnet i betalingsprocessen. Under betalingsprocessen understøtter PayPal-integrationen køb, der foretages i indiske rupi (INR) eller amerikanske dollar (USD).

Konfigurer din konto

Hvis du vil bruge PayPal Express Checkout, skal du tilmelde dig en ny konto hos PayPal. Hvis du ikke har en PayPal-konto med den e-mailadresse, som du har brugt til at oprette din butik med, kan du føje din e-mailadresse til din eksisterende PayPal-konto.

Hvis du vil udstede tilbagebetalinger eller trække betalinger manuelt ved hjælp af PayPal, skal du give Shopify tilladelser fra din PayPal-konto.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator.

2. Vælg din PayPal-kontotype i afsnittet PayPal.

3. Klik på Aktivér.

4. Indtast e-mailadressen til din PayPal-konto, og klik derefter på Næste.

5. Indtast adgangskoden til din PayPal-konto, og klik derefter på Log ind.

Bemærk: Hvis du har brugt en anden PayPal-konto for nylig, er e-mailadressen til denne konto muligvis allerede angivet. Sørg for, at du bruger e-mailadressen til den konto, som du vil knytte til din butik.

1. Klik på Giv tilladelse på siden PayPal-tilladelser.

2. Klik på Gå tilbage til Shopify.

3. Foretag en testtransaktion for at kontrollere, at alt er konfigureret korrekt.