Sådan prøver du Shopify med en gratis prøveperiode

For at udforske Shopify, før du forpligter dig til et aktivt månedligt abonnement, kan du tilmelde dig en gratis prøveperiode. Din gratis prøveperiode starter, når du første gang tilmelder dig, ikke når du begynder at arbejde på din butik.

Tilgængelige abonnementer til prøveperiode

Den gratis prøveperiode giver dig mulighed for at afprøve forskellige Shopify-abonnementer, herunder Shopify Starter, Basic Shopify, Shopify, Advanced Shopify og Shopify Retail.

Påbegynd den gratis prøveperiode

1. Besøg https://www.shopify.com/free-trial , og klik på Start en gratis prøveperiode.
  2. Besvar en række spørgsmål, der er skræddersyet til din virksomheds behov, eller vælg Spring alle over.
  3. Angiv din virksomheds lokation.
  4. Opret en Shopify-konto for at starte din gratis prøveperiode.

Opsætning af din butik under den gratis prøveperiode

Få mest muligt ud af din gratis prøveperiode

I din gratis prøveperiode har du mulighed for at opsætte din butik og udforske dens funktioner. Her er nogle måder, du kan få mest muligt ud af din prøveperiode på:

Sådan vælger du et betalt abonnement

Når du er klar til at aktivere din betalingsproces og begynde at sælge produkter, skal du vælge et betalt abonnement. Gennemgå følgende overvejelser, før du vælger et betalt abonnement:

• Butiksaktivering: Når du har valgt et betalt abonnement, aktiveres betalingsprocessen i din butik, så dine kunder kan købe produkter.
  • Prøveperiodens udløb: Hvis du ikke vælger et månedligt abonnement, når din gratis prøveperiode udløber, sættes din butik på pause, indtil du vælger et betalt abonnement.
  • Annullering: Hvis du beslutter dig for at annullere din Shopify-konto under den gratis prøveperiode uden at vælge en prisplan, behøver du ikke at gøre noget, og din konto er frosset. Hvis du vælger en prismulighed før afslutningen af den gratis prøveperiode, skal du manuelt sætte din butik på pause eller deaktivere den for at annullere din konto.

Sådan ændrer du dit betalte abonnement

Du kan administrere din Shopify-abonnementsordning, din butikstype og din butiksstatus fra siden Indstillinger. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer din ordning.

Debiteringer, der pådrages i løbet af din gratis prøveperiode

Hvis du føjer apps til din Shopify-butik i din gratis prøveperiode, inkluderes alle apprelaterede gebyrer i din næste faktura. Få mere at vide om din Shopify-faktura.

Længde og detaljer for den gratis prøveperiode

Længden af din gratis prøveperiode kan variere afhængigt af forskellige faktorer. Du kan finde den aktuelle prøveperiode og tilgængelige promoveringstilbud ved at besøge https://www.shopify.com/free-trial , og klik derefter på Start en gratis prøveperiode.

Hvis du beslutter dig for at opgradere til et betalt abonnement inden for din gratis prøveperiode, starter debiteringerne først, når den gratis prøveperiode udløber. Når du har afsluttet din gratis prøveperiode, faktureres du for dit valgte abonnement. Du kan muligvis drage fordel af en promoveringspris i en bestemt periode, inden du skifter til standardprisen for abonnementet.

Varigheden af prøveperioder og eventuelle promoveringspriser bestemmes af tidspunktet for, hvornår du opretter din Shopify-konto og starter din gratis prøveperiode.

Forlængelse af den gratis prøveperiode

Det er ikke muligt at forlænge varigheden af din gratis prøveperiode.

Promoveringspriser for månedligt abonnement

Shopify kan tilbyde særlige priser, som kan anvendes i et bestemt tidsrum, når din gratis prøveperiode er udløbet. Se under Abonnementer og Priser for at få flere oplysninger om promoveringer og aktuelle oplysninger om prøveperiode, fakturering og tilgængelige muligheder. Prøveperioden og priserne kan ændre sig og kan variere afhængigt af butikkens lokation.

Deaktivering af din Shopify-butik under en gratis prøveperiode eller periode med promoveringspriser

Du kan til enhver tid deaktivere din Shopify-butik. Når dit Shopify-abonnement deaktiveres, ophører det, hvilket betyder, at du ikke længere har adgang til din Shopify-administrator. Hvis du har valgt et betalt abonnement, før den gratis prøveperiode slutter, skal du manuelt sætte din butik på pause eller deaktivere den for at annullere din konto og forhindre, at du bliver opkrævet gebyret for dit valgte abonnement.

Hvis du vælger at afslutte din Shopify-konto inden for den gratis prøveperiode uden at vælge et betalt abonnement, behøver du ikke at udføre yderligere handlinger.

I tilfælde af at du deaktiverer din konto under en periode med promoveringspriser for dit valgte abonnement, er du ikke berettiget til refusion af eventuelle debiteringer, der er påløbet i denne periode. En eventuel udestående saldo på din konto debiteres ved annullering.

Fysisk salg

Hvis du planlægger fysisk salg, kan du downloade Shopifys POS-app og få mere at vide om funktionaliteten i de forskellige appindstillinger.