Gratis prøve

Hvis du vil afprøve Shopify, før du forpligter dig til et aktivt månedligt abonnement, kan du tilmelde dig en gratis prøveperiode på 14 dage. Din gratis prøveperiode starter, når du første gang tilmelder dig, ikke når du begynder at arbejde i din butik. Du mister ikke noget af det arbejde, som du har udført i butikken, i løbet af din gratis prøveperiode, når du vælger et betalt abonnement. Hvis du vælger et betalt abonnement, mens din gratis prøveperiode kører, bliver du ikke opkrævet abonnementsgebyrer før afslutningen af din gratis prøveperiode.

Du kan konfigurere din butik, mens den gratis prøveperiode kører, men du skal vælge et månedligt abonnement, før du begynder at sælge dine produkter eller tjenester. Hvis du ikke vælger et månedligt abonnement i slutningen af din gratis prøveperiode, sættes din butik på pause, og du vil ikke kunne fortsætte med at arbejde i den, før du væger et betalt abonnement. Hvis du ikke vælger en prissætningsplan i løbet af din gratis prøveperiode, behøver du ikke at gøre noget for at annullere din Shopify-konto.

Tilmeld dig en prøveperiode

Shopify Lite, Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify kan alle testes ved hjælp af den gratis prøveversion.

Få mest muligt ud af dine 14 dage

Shopify har nogle virkelig gode funktioner, der kan hjælpe dig med at oprette og administrere din butik. Du kan bruge den gratis prøveperiode til at få et godt overblik over, hvordan disse funktioner kan hjælpe dig med at sælge dine produkter og opbygge din virksomhed.

Få mest muligt ud af din gratis prøveperiode:

Hvis du beslutter dig for at tilmelde dig et abonnement, mens din gratis prøveperiode kører, så kan du gøre det uden at miste noget af det arbejde, du har lagt i butikken.