Shopify Retail-abonnement

Shopify Retail-abonnementet er for detailvirksomheder, der sælger i butikker, og som også ønsker at have en enkel onlinetilstedeværelse. Det tilbyder alle funktionerne i Shopify Starter-abonnementet samt flere funktioner i Shopify POS-appen.

Shopify Retail-abonnementet giver dig funktioner til at administrere medarbejdere, lager og kunder samt værktøjer, der muliggør en enkel onlinetilstedeværelse.

Tilgængelige funktioner i Shopify Retail-abonnementet

Shopify Retail-abonnementet tilbyder følgende funktioner i tillæg til de funktioner, der er tilgængelige for alle abonnementer og de funktioner, der er tilgængelige med Shopify Starter-abonnementet:

Funktioner i Shopify Retail-abonnementet
Funktion Beskrivelse
Shopify POS-app Shopify Retail-abonnementet leveres med følgende funktioner i Shopify POS-appen:
  • Én Shopify POS Pro-lokation. Du kan tilføje yderligere POS Pro-lokationer fra POS-salgskanalen.
  • Ubegrænsede Shopify POS-medarbejderkonti.
  • Professionelle rapporter.
  • Ubegrænset antal kasseapparater.
  • Værktøjer til kunderelationer.
  • Værktøjer til lagerstyring.
  • Fleksible shoppingmuligheder, som f.eks. shopping i butik, afhentning i butik, returneringer og ombytninger på alle lokationer.
  • Overholdelse af datasikkerheden ifm. Payment Card Industry (PCI).
  • Detailsupport 24/7.
  • Spotlight-tema

Temaet Spotlight er klar til brug med Retail-abonnementet. Du kan bruge temaeditoren til at tilføje et logo, et coverbillede, en brandintroduktion, et slogan og links til sociale medier. Du kan også tilpasse farverne i dit tema.

Andre temaer og tilpasningsmuligheder er ikke tilgængelige med Retail-abonnementet.

Transaktionsgebyrer Shopify Retail-abonnementet tilbyder konkurrencedygtige transaktionsgebyrer. Gennemgå Shopify Retail-abonnementet for at finde de specifikke transaktionsgebyrer for dit område.