Shopify Starter-abonnementet

Shopify Starter-abonnementet er for nye sælgere, der ønsker at sælge til deres kunder via SoMe-platforme eller beskedapps uden at skulle vedligeholde en webshop. Starter-abonnementet giver dig mulighed for at oprette produktlinks, som du kan dele i opslag på sociale medier eller i beskeder. Du kan komme i gang med det samme, og dele produktoplysninger med nogle få klik.

Du kan bruge Shopifys værktøj til links i informationsafsnittet, Linkpop, til at holde alle dine produktsider samlet på ét sted.

Funktioner i Shopify Starter-abonnementet

Starter-abonnementet tilbyder følgende funktioner i tillæg til de funktioner, der er tilgængelige for alle abonnementer:

Funktioner i Starter-abonnementet
Funktion Beskrivelse
Transaktionsgebyrer Starter-abonnementet tilbyder konkurrencedygtige transaktionsgebyrer. Gennemgå Shopifys priser for at finde de specifikke transaktionsgebyrer for abonnementer i dit område.
Start-tema Start-temaet er klar til brug sammen med Starter-abonnementet og kan ikke redigeres.
Rapporter Du kan følge dine virksomhedsresultater ved hjælp af rapporter. Starter-abonnementet indeholder analysesiden, finansrapporter, produktanalyser, livevisning, anskaffelsesrapporter, lagerrapporter, adfærdsrapporter og markedsføringsrapporter.
International handel Starter-abonnementet understøtter international vækst gennem Shopify Markets, som er et internationalt administrationsværktøj, der hjælper dig gennem alle trin i den internationale salgsproces.