Shopify Starter-abonnementet

Shopify Starter-abonnementet er for shopejere, der lige er startet, og som ønsker at sælge til deres kunder via platforme på sociale medier eller via beskedapps med en forenklet webshop. Shopify Starter-abonnementet giver dig mulighed for at oprette produktlinks, som du kan dele i opslag på sociale medier eller i beskeder. Aktivér din betalingsproces ved at vælge et betalt abonnement eller fjerne adgangskoden til butikslayoutet for at komme i gang med at sælge.

Du kan bruge Shopifys værktøj til links i informationsafsnittet, Linkpop, til at holde alle dine produktsider samlet på ét sted.

Tilgængelige funktioner i Shopify Starter-abonnementet

Udover de funktioner, der er tilgængelige i alle abonnementer, med undtagelse af bemanding af din Shopify-butik og gruppering af produkter i kollektioner tilbyder Shopify Starter-abonnementet følgende funktioner:

Funktioner, der er tilgængelige med Shopify Starter-abonnementet
Funktion Beskrivelse
Transaktionsgebyrer Shopify Starter-abonnementet tilbyder konkurrencedygtige transaktionsgebyrer. Gennemgå Shopify Starter-abonnementet for at finde de specifikke transaktionsgebyrer for dit område.
Spotlight-tema

Temaet Spotlight er klar til brug med Starter-abonnementet. Du kan bruge temaeditoren til at føje et logo, en brandintroduktion og links til sociale medier. Du kan også tilpasse farverne i dit tema.

Andre temaer og tilpasningsmuligheder er ikke tilgængelige med Starter-abonnementet.

Rapporter Du kan følge dine virksomhedsresultater ved hjælp af rapporter. Starter-abonnementet indeholder analysesiden, finansrapporter, produktanalyser, livevisning, anskaffelsesrapporter, lagerrapporter, adfærdsrapporter, markedsføringsrapporter, ordrerapporter, salgsrapporter, detailsalgsrapporter, rapporter over bruttofortjeneste og kunderapporter.
International handel Shopify Starter-abonnementet understøtter international vækst gennem Shopify Markets, som er et internationalt administrationsværktøj, der hjælper dig gennem alle trin i den internationale salgsproces.

Funktioner, der ikke er tilgængelige med Shopify Starter-abonnementet

Hvis du har Shopify Starter-abonnementet, er bemanding af din Shopify-butik og gruppering af produkter i kollektioner ikke tilgængeligt med dette abonnement.

Funktioner, der ikke er tilgængelige med Shopify Starter-abonnementet
Ikke-tilgængelig funktion Beskrivelse
Bemanding af Shopify-butikken Shopify Starter-abonnementet understøtter ikke tilføjelse af medarbejderkonti til din butik. Du skal have Shopify-abonnementet eller derover for at kunne tilføje medarbejderkonti. Hvis du har brug for at kunne tilføje medarbejdere, skal du opgradere til et højere abonnement, som f.eks. Shopify, Advanced Shopify eller Shopify Plus. Få mere at vide om administrering af grænser for medarbejdere og medarbejderkonti for de forskellige abonnementer.
Produktkollektioner Shopify Starter-abonnementet tilbyder ikke muligheden for, at dine produkter kan grupperes i kollektioner, så det er nemmere for kunderne at finde dem efter kategori. Hvis du har brug for at kunne oprette kollektioner, skal du opgradere til et højere abonnement, som f.eks. Basic Shopify, Shopify, Advanced Shopify eller Shopify Plus. Få mere at vide om kollektioner.