Livevisning

Hvis du bruger webshopkanalen, giver livevisning dig et overblik over aktiviteten i din butik i realtid. Livevisning indeholder et verdenskort, der viser dig, hvor aktiviteten i din butik kommer fra, og nogle vigtige målinger, så du kan se, hvad der sker lige nu.

Du kan bruge livevisning til at overvåge aktiviteten i din webshop og dine salg fra alle kanaler. Den er især nyttig i perioder med høj trafik, f.eks. Black Friday og Cyber Monday, og når du ønsker at se de umiddelbare resultater af dine seneste markedsføringsaktiviteter, rabatter eller andre reklamer.

Åbn livevisning

Fremgangsmåde:

Du kan trække i kortet for at flytte det, bruge knapperne + og - til at zoome ind eller ud med og klikke på Fuld skærm for kun at få vist livevisning på din skærm.

Oplysninger, der vises i livevisning

Hvide prikker på kortet angiver nylige sessioner, og orange prikker angiver salg. Prikkerne pulserer og bliver svagere efter et stykke tid.

Følgende parametre vises i livevisning:

Tilgængelige parametre for livevisning
Metrisk Det viser den
Besøgende lige nu

Antal besøgende, som har været aktive i din webshop inden for de seneste 5 minutter. For at forblive aktiv skal den besøgende se på en side eller klikke på en knap.

Dette tal kan afvige fra data, som Google Analytics har angivet. Google afslører ikke, hvordan de bestemmer et besøgstal i realtid.

I alt i dag

Det samlede antal sessioner og ordrer for i dag samt det samlede salg for i dag. Disse tal nulstilles til nul ved midnat i din butiks tidszone.

• Sessioner: Det samlede antal sessioner i din webshop siden midnat.

• Ordrer: Det samlede antal ordrer, der er afgivet i din webshop og i andre salgskanaler siden midnat. En ordre oprettes, når en besøgende gennemfører betalingsprocessen og køber en vare.

• Salg: Den samlede værdi af salg baseret på ordrer i din webshop og andre salgskanaler siden midnat. Det samlede salg er lig med bruttoomsætning - rabatter - returneringer + levering + skatter.

Aktuel adfærd i din butik

Antal besøgende i din webshop inden for de seneste 10 minutter, som har lagt varer i indkøbskurven, er nået til betaling eller har foretaget køb.

• Aktive indkøbskurve: I de sidste 10 minutter er antallet af besøgende, der har lagt én eller flere varer i deres indkøbskurve. Dette tal er normalt mindre end antallet af besøgende, fordi nogle besøgende ser på produkter uden at lægge nogen produkter i deres indkøbskurv.

• Betaler: Antallet af besøgende, der inden for de seneste 10 minutter har lagt én eller flere varer i deres indkøbskurv, er gået til betaling og har sendt deres kontaktoplysninger, f.eks. deres navn, adresse osv. Dette tal er som regel mindre end tallet for "Aktive indkøbskurve", fordi nogle besøgende lægger varer i indkøbskurven, men ikke går til betaling eller ikke sender deres kontaktoplysninger.

• Fuldført: Antallet af besøgende, der inden for de seneste 10 minutter har lagt én eller flere varer i deres indkøbskurv, er gået videre til betaling og derefter faktisk har købt varerne. Dette tal er normalt mindre end tallet for "Betaler", fordi nogle besøgende forlader betalingsprocessen uden at have købt noget.

Sidevisninger i realtid

Det antal sider i din webshop, der er blevet set af besøgende inden for de seneste 10 minutter. Hver bjælke viser antallet af sidevisninger for et tidsrum på 1 minut. Den sidste bjælke viser de sidevisninger, der foregår i det aktuelle minut.

Dataene i livevisning kan afvige fra de data, der indsamles af analyseværktøjer fra andre firmaer. Du kan få mere at vide om, hvorfor dataene kan variere, i Forskelle i analyser.