Livevisning

Hvis du bruger webshopkanalen, giver livevisning dig et overblik over aktiviteten i din butik i realtid. Livevisning indeholder et verdenskort (todimensionalt) og en globus (tredimensional), der viser dig, hvor aktiviteten i din butik kommer fra, og nogle vigtige målinger, så du kan se, hvad der sker lige nu.

Du kan bruge livevisning til at overvåge aktiviteten i din webshop og dine salg fra alle kanaler. Den er især nyttig i perioder med høj trafik, f.eks. Black Friday og Cyber Monday, og når du ønsker at se de umiddelbare resultater af dine seneste markedsføringsaktiviteter, rabatter eller andre reklamer.

Oplysninger i livevisning i din butiks lokale tid.

Åbn livevisning

Fremgangsmåde:

Du kan trække i kortet for at flytte det, bruge knapperne + og - til at zoome ind eller ud med og klikke på Fuld skærm for kun at få vist livevisning på din skærm.

Stream livevisning

Hvis du vil dele dine livevisningsoplysninger i realtid, kan du klikke på Streamertilstand. Når Streamertilstand er aktiv, er dine parametre for livevisning slørede. Det giver dig mulighed for at vise din kundeaktivitet i kort- eller globusvisningen, mens du beskytter dit privatliv. Du kan bruge en hvilken som helst streaming- eller videodelingstjeneste til at dele din skærm.

Oplysninger, der vises i livevisning

Både på kortet og globussen angiver grønne prikker de seneste sessioner med besøgende, og blå prikker angiver ordrer. Du kan interagere med globussen for at få flere oplysninger om besøgende og viste ordrer. herunder:

• Skifte mellem kortvisning og globusvisning
  • Dreje globussen for at se trafik og ordrer fra hele verden
  • Holde markøren over en prik for at se flere oplysninger om dette besøg eller denne ordre
  • Zoome ind på et geografisk område ved at vælge et bestemt land eller område i kortvælgeren under globussen

Følgende parametre vises i livevisning:

Tilgængelige parametre for livevisning
Metrisk Det viser den
Besøgende lige nu

Antal besøgende, som har været aktive i din webshop inden for de seneste 5 minutter. For at forblive aktiv skal den besøgende se på en side eller klikke på en knap.

Dette tal kan afvige fra data, som Google Analytics har angivet. Google afslører ikke, hvordan de bestemmer et besøgstal i realtid.

Salg i alt Den samlede værdi af salg baseret på ordrer i din webshop og andre salgskanaler siden midnat. Det samlede salg er lig med bruttoomsætning - rabatter - returneringer + levering + skatter.
Sessioner i alt Det samlede antal sessioner i din webshop siden midnat.
Ordrer i alt Det samlede antal ordrer, der er afgivet i din webshop og i andre salgskanaler siden midnat. En ordre oprettes, når en besøgende gennemfører betalingsprocessen og køber en vare.
Sidevisninger Det antal sider i din webshop, der er blevet set af besøgende inden for de seneste 10 minutter. Hver bjælke viser antallet af sidevisninger for et tidsrum på 1 minut. Den sidste bjælke viser de sidevisninger, der foregår i det aktuelle minut.
Kundeadfærd

Antal sessioner i din webshop inden for de seneste 10 minutter, som har lagt varer i indkøbskurven, er nået til betaling eller har foretaget køb.

• Aktive indkøbskurve: Det antal sessioner inden for de seneste 10 minutter, hvor besøgende har lagt én eller flere varer i deres indkøbskurv. Dette tal er normalt mindre end antallet af besøgende, fordi nogle besøgende ser på produkter uden at lægge nogen varer i deres indkøbskurv.

• Betaler: Antallet af sessioner inden for de seneste 10 minutter, hvor besøgende har lagt én eller flere varer i deres indkøbskurv, er gået til betaling og har sendt deres kontaktoplysninger, f.eks. deres navn, adresse osv. Dette tal er som regel mindre end tallet for "Aktive indkøbskurve", fordi nogle besøgende lægger varer i indkøbskurven, men ikke går til betaling eller ikke sender deres kontaktoplysninger.

• Fuldført: Antallet af sessioner inden for de seneste 10 minutter, hvor besøgende har lagt én eller flere varer i deres indkøbskurv, er gået videre til betaling og derefter faktisk har købt varerne. Dette tal er normalt mindre end tallet for "Betaler", fordi nogle besøgende forlader betalingsprocessen uden at have købt noget.

Dataene i livevisning kan afvige fra de data, der indsamles af analyseværktøjer fra andre firmaer. Du kan få mere at vide om, hvorfor dataene kan variere, i Forskelle i analyser.