Shopify-startplan

Shopify-startplan är till för nya säljare som vill sälja till sina kunder via sociala medier eller meddelandeappar, utan att upprätthålla en webbutik. Startplanen gör det möjligt för dig att skapa produktlänkar som du kan dela i inlägg på sociala medier eller i meddelanden. Du kan omedelbart komma igång med försäljning och dela produktinformation med några få tryck.

Du kan använda Shopifys "link-in-bio"-verktyg, Linkpop, för att samla alla dina produktlistningar på ett ställe.

Funktioner för Shopify-startplan

Förutom de funktioner som är tillgängliga i alla planer erbjuder Starter följande funktioner:

Funktioner i startplanen
Funktion Beskrivning
Transaktionsavgifter Startplanen erbjuder konkurrenskraftiga transaktionsavgifter. Granska shopify-priser för att hitta specifika transaktionsavgifter för planer i din region.
Starttema Starttemat är redo att användas med startplanen och kan inte redigeras.
Rapporter Du kan spåra dina affärsresultat med hjälp rapporter. Den grundläggande planen kommer med analyssidan, finansrapporter, produktanalys, realtidsvy, förvärvsrapporter, lagerrapporter, beteenderapporter och marknadsföringsrapporter.
Internationell handel Startplanen stöder din internationella tillväxt genom Shopify Markets, ett gränsöverskridande hanteringsverktyg som hjälper dig med varje steg i den internationella försäljningsprocessen.