Shopify Starter-plan

Startplanen för Shopify är för handlare som just har börjat och vill sälja till sina kunder via sociala medier eller meddelandeappar, utan att upprätthålla en webbshop.Med startplanen kan du skapa produktlänkar som du kan dela på sociala medier eller i meddelanden.Aktivera din kassa för att börja sälja genom att välja en betalplan eller ta bort ditt lösenord för skyltfönstret.

Du kan använda Shopifys "link-in-bio"-verktyg, Linkpop, för att samla alla dina produktlistningar på ett ställe.

Funktioner för Shopify Starter-plan

Förutom de funktioner som är tillgängliga i alla planer erbjuder Starter följande funktioner:

Funktioner i startplanen
Funktion Beskrivning
Transaktionsavgifter Starter-planen erbjuder konkurrenskraftiga transaktionsavgifter. Granska Shopify Starter-planen för att hitta de specifika transaktionsavgifterna för din region.
Starttema Starttemat är redo att användas med startplanen och kan inte redigeras.
Rapporter Du kan spåra dina affärsresultat med hjälp rapporter. Den grundläggande planen kommer med analyssidan, finansrapporter, produktanalys, realtidsvy, förvärvsrapporter, lagerrapporter, beteenderapporter och marknadsföringsrapporter.
Internationell handel Startplanen stöder din internationella tillväxt genom Shopify Markets, ett gränsöverskridande hanteringsverktyg som hjälper dig med varje steg i den internationella försäljningsprocessen.