Advanced Shopify-plan

Advanced Shopify-planen hjälper dig att inrymma ditt växande företag och använder analysverktyg för att hitta expansionsmöjligheter. Advanced Shopify-planen innehåller alla funktioner i Basic Shopify-planen och Shopify-planen och har de lägsta kontokorts- och transaktionsavgifterna.

Funktioner i Advanced Shopify-planen

Utöver de funktioner som finns inom alla planer erbjuder Advanced Shopify-planen följande funktioner:

Funktioner i Advanced Shopify-planen
Funktion Beskrivning
Konkurrenskraftiga transaktionsavgifter Advanced Shopify-planen erbjuder de mest konkurrenskraftiga transaktionsavgifterna. Granska Shopifys prissättningssida för att hitta specifika transaktionsavgifter under planer i din region.
Personal Advanced Shopify-planen stödjer 15 personalkonton.
Transportörsberäknad frakt Med leverans beräknad av transportör kan du integrera en leveranstjänst från tredjepart för att ge dina kunder aktuella fraktkostnader och alternativ vid den tidpunkt då de gör sin beställning i din butik.
Rapporter Advanced Shopify-planen erbjuder de mest omfattande rapporterna som hjälper dig att spåra dina affärsresultat. Advanced Shopify-planen gör det även möjligt för dig att skapa anpassade rapporter och aktivera förutspådda värden för vissa rapporter.
Internationell handel Advanced Shopify-planen stöder din internationella tillväxt genom Shopify Markets, ett gränsöverskridande hanteringsverktyg som låter dig konfigurera specifika inställningar för varje internationell region. Genom Advanced Shopify-planen kan du beräkna och ta upp tullavgifter och importskatter för dina kunder och kontrollera priserna på olika marknader med hjälp av prisprocentjusteringaroch genom att ställa in produktpriserna efter land eller region.
Marknader Advanced Shopify-planen inkluderar tre marknader, med en möjlighet att öka till upp till 50 marknader mot en extra kostnad.
Kundsupport Advanced Shopify-planen erbjuder förbättrad chattsupport dygnet runt.