Shopify Plus

Om du är en handlare med höga försäljningsvolymer kan du fokusera på att utöka din verksamhet genom att använda Shopifys Plus-plan. Mer information om Shopify Plus och kolla in Shopify Plus-bloggen.

På den här sidan

Shopify Plus-funktioner

Shopify Plus erbjuder en rad funktioner som hjälper dig att ytterligare utöka din högvolymverksamhet.

Funktioner som erbjuds av Shopify Plus
Funktion Beskrivning
Organisationsinställningar Med Organisationsinställningar kan du hantera alla butiker i din organisation från en enda plats. Hanteringsverktygen i Organisationsinställningar kan endast användas av Shopify Plus-handlare:
Specialiserade appar och kanaler Shopify Plus-handlare har tillgång till avancerade Shopify-appar som är utformade för snabbtillväxtföretag. Följande kanaler och appar kan endast användas Shopify Plus-handlare: Inklusive obegränsad åtkomst till anpassade PII-appar på nivå 2.
Anpassningsbar kassa

Checkout.liquid-filen tillhandahåller en anpassningsbar kassa som ger dig mer kontroll över varumärkeshanteringen i din butik.

Checkout.liquid är inaktuell för sidorna Information, Leverans och Betalning och kommer att tas bort den 13 augusti 2024. Shopify Plus-handlare kan nu kan använda Checkout Extensibility för att anpassa dessa sidor istället. Om du anpassar informations-, leverans- eller betalningssidorna i din kassa så kan du uppgradera till Checkout Extensibility innan den 13 augusti 2024.

API-resurser Shopify Plus stöder ytterligare API-anrop som låter dig integrera med anpassade appar.Du kan begära ökade API-prisbegränsningar genom att kontakta supporten. Följande API-resurser kan endast användas av Shopify Plus-handlare:
REST GraphQL</b
Obegränsat antal medarbetare Shopify Plus stöder personalkonton för att hjälpa dig att få din personal att växa utan extra kostnader.
Tillstånd Shopify Plus erbjuder ytterligare behörighetsinställningar för mer kontroll över de åtgärder som dina medarbetare har tillgång till i din Shopify-admin, inklusive separata rapportexportbehörigheter och behörigheter för specifika appar.
Expansionsbutiker Shopify Plus stöder nio expansionsbutiker för internationalisering, separata fysiska platser och andra relaterade ändamål.
Utvecklingsbutiker Shopify Plus stöder obegränsade utvecklingsbutiker.
Shopify Plus Partner-program Shopify Plus-partnerprogrammet har servicepartners som kureras för sin tekniska expertis för att tillhandahålla lösningar som stöder din snabbtillväxtverksamhet.
Teman Med Shopify Plus kan du lägga till upp till 100 teman i ditt Shopify-konto för att prova några nya teman, behålla säsongsversioner av ditt publicerade tema eller prova ändringar till en kopia av ditt publicerade tema.
Shopify POS Pro De första 20 POS Pro-platserna ingår i alla Shopify Plus-planer.
Integrationer Vissa integrationer, till exempel skattetjänster med Avalara AvaTax, kan endast användas av Shopify Plus-handlare.
Platser Med Shopify Plus kan du lägga till upp till 200 platser så att du kan spåra lager och distribuera ordrar på olika platser.
Marknader I Shopify Plus-planen ingår upp till 50 marknader som kan läggas till när som helst.
Shopify Plus Academy Shopify Plus erbjuder tillgång till Shopify Plus Academy för självguidande utbildning inom viktiga ämnen relaterade till att få ditt företag att växa.