Shopify Plus

Ben je een merchant die grote volumes verkoopt? Richt je dan op het uitbreiden van je bedrijf door het Plus-abonnement van Shopify te gebruiken. Bekijk meer informatie over Shopify Plus en lees het Shopify Plus-blog.

Op deze pagina

Shopify Plus-functies

Shopify Plus biedt tal van functies om je te helpen je bedrijf dat in grote volumes werkt, verder te laten groeien.

Functies in Shopify Plus
Functie Beschrijving
Organisatie-instellingen Organisatie-instellingen waarmee je alle winkels in je organisatie vanaf één locatie kunt beheren. Enkel Shopify Plus-merchants kunnen de beheertools in de Organisatie-instellingen gebruiken:
Gespecialiseerde apps en kanalen Shopify Plus-merchants hebben toegang tot geavanceerde Shopify-apps die zijn ontworpen voor snelgroeiende merchants. De volgende kanalen en apps kunnen alleen door Shopify Plus-merchants worden gebruikt: Inclusief onbeperkte toegang tot aangepaste PII-apps van niveau 2.
Aanpasbare checkout

Het checkout.liquid-bestand, met een aanpasbare checkout die je meer controle geeft over de branding van je winkel.

Checkout.liquid is uitgefaseerd voor de pagina's Informatie, Verzending en Betaling en zal op 13 augustus 2024 worden verwijderd. In plaats daarvan kunnen Shopify Plus-merchants deze pagina's nu aanpassen met Checkout Extensibility. Upgrade naar Checkout Extensibility vóór 13 augustus 2024 als je de pagina's Informatie, Verzending of Betaling in de checkout wilt aanpassen.

API-bronnen Shopify Plus ondersteunt extra API-aanroepen, zodat je kunt integreren met gepersonaliseerde apps. Je kunt verhoogde API-tarieflimieten aanvragen door contact op te nemen met de ondersteuning. De volgende API-bronnen kunnen alleen door Shopify Plus worden gebruikt:
REST GraphQL</b
Onbeperkt aantal medewerkers Shopify Plus ondersteunt een onbeperkt aantal medewerkersaccounts om je te helpen zonder extra kosten meer medewerkers toe te voegen.
Machtigingen Shopify Plus biedt extra machtigingsinstellingen, waarmee je meer controle hebt over de acties die je medewerkers in het Shopify-beheercentrum kunnen uitvoeren. Hierbij kun je denken aan afzonderlijke machtigingen voor het exporteren van verslagen en machtigingen voor specifieke apps.
Uitbreidingswinkels Shopify Plus ondersteunt negen uitbreidingswinkels voor internationalisering, afzonderlijke fysieke locaties en andere gerelateerde doeleinden.
Development stores Shopify Plus ondersteunt een onbeperkt aantal development stores.
Shopify Plus-partnerprogramma Het Shopify Plus-partnerprogramma heeft servicepartners die zijn geselecteerd voor hun technische expertise om oplossingen te bieden die je snelgroeiende bedrijf ondersteunen.
Thema's Met Shopify Plus kun je maximaal 100 thema's aan je Shopify-account toevoegen. Je kunt dan bijvoorbeeld nieuwe thema's uitproberen, seizoensgebonden versies van je gepubliceerde thema bewaren of wijzigingen testen in een kopie van je gepubliceerde thema.
Shopify POS Pro De eerste twintig POS Pro-locaties zijn inbegrepen bij alle Shopify Plus-abonnementen.
Integraties Sommige integraties, zoals belastingservices met Avalara AvaTax, kunnen alleen door Shopify Plus-merchants worden gebruikt.
Locaties Met Shopify Plus kun je maximaal 200 locaties toevoegen, zodat je op verschillende locaties voorraad kunt volgen en bestellingen kunt afhandelen.
Markets Het Shopify Plus-abonnement bevat maximaal 50 markten die je op elk moment kunt toevoegen.
Shopify Plus Academy Shopify Plus biedt toegang tot de Shopify Plus Academy voor zelfgeleide training over belangrijke onderwerpen die met bedrijfsgroei te maken hebben.