Shopify Plus

Jos kauppasi myyntimäärät ovat suuria, voit keskittyä laajentamaan liiketoimintaasi Shopifyn Plus-sopimuksella. Lue lisää Shopify Plus -sopimuksesta ja tutustu Shopify Plus -blogiin.

Shopify Plus -ominaisuudet

Shopify Plus -sopimus tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kasvattamaan suuren myyntimäärän liiketoimintaasi entisestään.

Shopify Plus ‑sopimuksen tarjoamat ominaisuudet
Ominaisuus Kuvaus
Shopifyn yritysylläpito Shopifyn yritysylläpito, jonka avulla voit hallinnoida kaikkia organisaatiosi kauppoja yhdestä sijainnista. Shopifyn yritysylläpidon hallintatyökaluja voivat käyttää vain Shopify Plus -kauppiaat:
Erityissovellukset ja -kanavat Shopify Plus ‑kauppiaat voivat käyttää edistyneitä Shopify-sovelluksia, jotka on suunniteltu voimakkaasti kasvaville yrityksille. Seuraavat kanavat ja sovellukset ovat vain Shopify Plus ‑kauppiaiden käytettävissä:
Mukautettava kassavaihe Checkout.liquid-tiedosto, joka mahdollistaa kassavaiheen muokkaamisen ja kauppasi brändäämisen tehokkaammin.
API-resurssit Shopify Plus tukee muitakin API-kutsuja, joiden avulla mukautettuja sovelluksia voi integroida. Seuraavat API-resurssit ovat vain Shopify Plus -kauppiaiden käytössä:
LOPUT GraphQL</b>
Perehdytystiimin tuki Perehdytystiimi, jolta saat apua siirtymistyökaluissa ja -strategiassa, mukautetuissa integraatioissa ja tarpeidesi mukaisissa ratkaisuissa – näin saat kauppasi verkkoon nopeammin.
Merchant Success -ohjelma Merchant Success -ohjelma, joka auttaa saamaan parhaat hyödyt Shopify Plusista.
Rajoittamaton määrä henkilöstötilejä Shopify Plus ‑sopimukseen kuuluu rajoittamaton määrä henkilöstötilejä, joten voit kasvattaa henkilöstöäsi ilman lisäkustannuksia.
Käyttöoikeudet Shopify Plus tarjoaa lisää oikeuksien asetuksia, joiden avulla hallitset paremmin henkilökuntasi toimintavapauksia Shopify Adminissa. Esimerkkeinä erilliset raporttien vientioikeudet ja tiettyjen sovellusten käyttöoikeudet.
Lisäkaupat Shopify Plus ‑sopimukseen kuuluu yhdeksän lisäkauppaa, joiden myötä voi mm. kansainvälistyä ja pitää kauppoja eri sijainneissa.
Shopify Plus ‑Shopify Partner ‑ohjelma Shopify Plus ‑Partner-ohjelmaan kuuluu teknisen asiantuntemuksensa perusteella valittuja palvelukumppaneita, jotka tarjoavat voimakkaasti kasvavaa liiketoimintaasi tukevia ratkaisuja.
Teemat Shopify Plus -suunnitelmassa voit lisätä Shopify-tiliisi jopa 100 teemaa ja kokeilla uusia teemoja, säilyttää julkaistun teeman kausikohtaiset versiot tai testata julkaistun teeman kopioon tehtyjä muutoksia.
Shopify POS Pro Shopify Plus tarjoaa Shopify POS Pron ilman lisämaksua jopa 20:een organisaatiosi sijaintiin.
Integraatiot Jotkin integraatiot, kuten Veropalvelut Avalara AvaTaxilla, ovat vain Shopify Plus ‑kauppiaiden käytettävissä.
Shopify Plus Academy Shopify Plus tarjoaa pääsyn Shopify Plus Academyyn, jossa voit itsenäisesti opiskella tärkeitä yrityksesi kasvattamiseen liittyviä aiheita.