Shopify Plus

Jos kauppasi myyntimäärät ovat suuria, voit keskittyä laajentamaan liiketoimintaasi Shopifyn yritystason sopimuksen avulla. Lue lisää Shopify Plus ‑sopimuksesta ja tutustu Shopify Plus ‑blogiin.

Shopify Plus -ominaisuudet

Shopify Plus ‑sopimus tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kasvattamaan suuren myyntimäärän liiketoimintaasi entisestään.

Shopify Plus ‑sopimuksen tarjoamat ominaisuudet
Ominaisuus Kuvaus
Shopifyn yritysylläpito Shopifyn yritysylläpito, jonka avulla voit hallinnoida kaikkia organisaatiosi kauppoja yhdestä sijainnista. Shopifyn yritysylläpidon hallintatyökaluja voivat käyttää vain Shopify Plus -kauppiaat:
Erityissovellukset ja -kanavat Shopify Plus ‑kauppiaat voivat käyttää edistyneitä Shopify-sovelluksia, jotka on suunniteltu voimakkaasti kasvaville yrityksille. Seuraavat kanavat ja sovellukset ovat vain Shopify Plus ‑kauppiaiden käytettävissä:
Mukautettava kassavaihe Checkout.liquid-tiedosto, joka mahdollistaa kassavaiheen muokkaamisen ja kauppasi brändäämisen tehokkaammin.
API-resurssit Shopify Plus tukee lisä-API-kutsuja, joiden avulla voit integroida mukautettuja sovelluksia. Seuraavat API-resurssit ovat vain Shopify Plus ‑kauppiaiden käytettävissä:
REST GraphQL</b
Perehdytystiimin tuki Perehdytystiimi, jolta saat apua siirtymistyökaluissa ja -strategiassa, mukautetuissa integraatioissa ja tarpeidesi mukaisissa ratkaisuissa – näin saat kauppasi verkkoon nopeammin.
Merchant Success -ohjelma Merchant Success -ohjelma, joka auttaa saamaan parhaat hyödyt Shopify Plusista.
Rajoittamaton määrä henkilöstötilejä Shopify Plus ‑sopimukseen kuuluu rajoittamaton määrä henkilöstötilejä, joten voit kasvattaa henkilöstöäsi ilman lisäkustannuksia.
Käyttöoikeudet Shopify Plus tarjoaa lisää oikeuksien asetuksia, joiden avulla hallitset paremmin henkilökuntasi toimintavapauksia Shopify Adminissa. Esimerkkeinä erilliset raporttien vientioikeudet ja tiettyjen sovellusten käyttöoikeudet.
Lisäkaupat Shopify Plus ‑sopimukseen kuuluu yhdeksän lisäkauppaa, joiden myötä voi mm. kansainvälistyä ja pitää kauppoja eri sijainneissa.
Shopify Plus ‑yhteistyökumppani­ohjelma Shopify Plus ‑yhteistyökumppaniohjelmaan kuuluu teknisen asiantuntemuksensa perusteella valittuja palvelukumppaneita, jotka tarjoavat voimakkaasti kasvavaa liiketoimintaasi tukevia ratkaisuja.
Teemat Shopify Plus -suunnitelmassa voit lisätä Shopify-tiliisi jopa 100 teemaa ja kokeilla uusia teemoja, säilyttää julkaistun teeman kausikohtaiset versiot tai testata julkaistun teeman kopioon tehtyjä muutoksia.
Shopify POS Pro Shopify Plus tarjoaa Shopify POS Pron ilman lisämaksua organisaatiosi jokaiseen sijaintiin.
Integraatiot Jotkin integraatiot, kuten Veropalvelut Avalara AvaTaxilla, ovat vain Shopify Plus ‑kauppiaiden käytettävissä.
Shopify Plus ‑yhteisö Facebookissa Shopify Plus ‑kauppiaat saavat Shopify Plus ‑yhteisö Facebookissa ‑jäsenyyden strategioiden ja kokemusten jakamiseksi muiden isoja määriä myyvien kauppiaiden kanssa.
Shopify Plus Academy Shopify Plus tarjoaa pääsyn Shopify Plus Academyyn, jossa voit itsenäisesti opiskella tärkeitä yrityksesi kasvattamiseen liittyviä aiheita.