Eri sopimusten ominaisuudet

Kaikki Hinnoittelu ja sopimukset ‑sivun Shopify-sopimukset sisältävät seuraavat ominaisuudet:

Eri sopimusten ominaisuudet
Ominaisuus Oikeuksien kuvaus
Rajoittamaton tuotteiden määrä Shopify-kaupassasi myytävien tuotteiden määrää ei ole rajoitettu.
Rajoittamaton kaistanleveys Veloitus ei perustu siihen, kuinka monta kävijää verkkokaupassasi käy tai kuinka monta tiedostoa tai valokuvaa lataat Shopifyhin.
Brändiaineistot Voit lisätä ja hallita brändiaineistoasi, kuten logoa, brändin värejä ja mainoslausetta.
Petosanalyysi Kun käytät Shopify Payments -palvelua, saat automaattisesti käyttöösi sisäänrakennetun petosanalyysitoiminnon. Tämä ominaisuus merkitsee mahdollisesti vilpilliset tilaukset, ilmoittaa niistä sinulle ja auttaa täten sinua välttämään takaisinperintää ja tappioita.
Manuaalinen tilauksen luominen Voit luoda uusia tilauksia ja syöttää maksutiedot suoraan Shopify Administa.
Alennuskoodit Voit tarjota alennuskoodeja ja mahdollisuuden yhdistää alennuksia laajentaaksesi asiakaskuntaasi.
Markkinoiden mukainen mukautettu hinnoittelu Voit määrittää tuotteiden hintoja ja prosentuaalisten hintojen oikaisuja tietyille maille tai alueille. Shopify Payments -palvelua käyttävät kaupat voivat näyttää hinnat paikallisissa valuutoissa ja määrittää valuuttakursseja manuaalisesti.
Hylätyn ostoskorin palautus Hylätyn kassavaiheen palautus lähettää automaattisesti sähköpostit asiakkaille, jotka poistuvat kaupastasi suorittamatta maksuprosessia loppuun. Voit muokata sähköpostia, joka lähetetään kaupasta poistuneille asiakkaille.
Analytiikka Kaikentasoisiin sopimuksiin sisältyy analytiikkasivu, joka näyttää tärkeimmät analytiikkatiedot esimerkiksi myynnistä, tilauksista ja verkkokaupan kävijätiedoista.
Talousraportit Talousraportit mahdollistavat yrityksesi tärkeimpien taloudellisten tietojen tarkastelun. Talousraportissa on yhteenveto myynnistä, maksuista ja vireillä olevasta myynnistä. Tarkemmat tiedot näkyvät täydellisissä talousraporteissa.
Asiakastuki Shopify-tuki on käytettävissä 24/7 Shopify Help Centerin avustajachatin kautta. Jos haluat muodostaa keskustella tukineuvojan kanssa, klikkaa Tarvitsen yhä apua ‑painiketta ja valitse sitten kauppa.

Verkkomyyntikanavat

Shopify-palvelu mahdollistaa verkossa myynnin useita myyntikanavia käyttäen. Jokaisesta myyntikanavasta on yhteys omaan Shopify adminiisi, joten voit seurata tuotteita, tilauksia ja asiakkaita kaikilla alustoilla.

Kelpoisuutesi käyttää kutakin myyntikanavaa perustuu käytössäsi olevaan sopimukseen sekä muihin vaatimuksiin.

Shopify POS

Shopify POS on sovellus iOS- ja Android-laitteisiin, ja sillä voi käsitellä tilauksia ja maksuja henkilökohtaisesti. Shopify-myyntipiste (POS) mahdollistaa myynnin fyysisessä tai pop-up-kaupassa. Shopify Adminiin pääset kaikista selaimista ja voit hoitaa siellä kaikkia kauppaasi liittyviä asioita.