Funksjoner på alle abonnementer

Alle Shopify-abonnementer som er oppført på siden Prissetting og abonnementer inneholder disse funksjonene:

Funksjoner på alle abonnementer
Funksjon Beskrivelse
Ubegrensede produkter Antall produkter du kan selge i Shopify-butikken din er ikke begrenset.
Ubegrenset båndbredde Du vil ikke bli belastet basert på hvor mange besøkende du har på nettbutikken eller hvor mange filer eller bilder du laster opp.
Merkevarematerialer Du kan legge til og administrere merkevarematerialer som logo, merkevarefarger og slagord.
Svindelanalyse Når du bruker Shopify Payments, får du automatisk en innebygget svindelanalyse-funksjon. Denne funksjonen flagger bestillinger som potensielt kan være falske, og gjør deg oppmerksom på dem for å bidra til å unngå tilbakebetalinger og tap.
Manuell bestillingsopprettelse Du kan opprette nye bestillinger og angi betalingsinformasjon rett fra Shopify administrator.
Rabattkoder Du kan tilby rabattkoder og alternativet for å kombinere rabatter for å utvide kundebasen.
Egendefinert prissetting per marked Du kan angi produktpriser og prosentbaserte prisjusteringer for bestemte land eller områder. Visning av priser i lokal valuta og konfigurering av manuelle vekslingskurser er tilgjengelig for butikker med Shopify Payments.
Gjenoppretting av forlatt handlekurv Gjenoppretting av forlatt kasse sender automatiske e-poster til kunder som forlater e-posten uten å fullføre kasseprosessen. Du kan tilpasse e-postmeldingen som sendes til kunder som forlater butikken.
Analytics Alle abonnementsnivåer tilbyr Analyse-siden, som fremhever nøkkelanalyse, inkludert salg, bestillinger og data om de besøkende i nettbutikken.
finansrapporter Du kan se finansiell informasjon om forretningen i økonomirapportene. Du kan bruke økonomisammendraget til å gå gjennom en oversikt over salg, betalinger og ventende salgsdata, eller se hele økonomirapporten for å få mer informasjon.
Kundestøtte Shopify-brukerstøtte er tilgjengelig hele døgnet gjennom assistentchatten i Shopify Help Center. Klikk på knappen Jeg trenger fortsatt hjelp og velg en butikk for å knytte kontakt med en støtterådgiver.

Salgskanaler på nett

Du kan bruke Shopify til å selge på nettet med en rekke salgskanaler. Hver salgskanal kobles til Shopify-administrator, så du kan lett holde styr på produktene, bestillingene og kundene på tvers av alle plattformer.

Din berettigelse for hver enkelt salgskanal er basert på abonnementet og andre krav.

Shopify POS

Shopify POS er en app for iOS og Android som lar deg behandle bestillinger og gjøre betalinger fysisk. Med Shopify Point of Sale (POS) kan du gjøre salg i en fysisk butikk eller pop-up. Du kan administrere alle aspekter av butikken fra Shopify-administratoren, som du kan bruke i alle nettlesere.