Funktioner för alla planer

Alla Shopify-planer som listas på sidan Prissättning och planer innehåller dessa funktioner:

Funktioner för alla planer
Funktion Beskrivning
Obegränsade produkter Antalet produkter du kan sälja i din Shopify-butik är inte begränsat.
Obegränsad bandbredd Du debiteras inte baserat på hur många besökare online går igenom din butik eller hur många filer eller foton du laddar upp.
Varumärkestillgångar Du kan lägga till och hantera dina varumärkestillgångar, till exempel din logotyp, varumärkesfärger och slogan.
Bedrägerianalys När du använder Shopify Payments får du automatiskt en inbyggd bedrägerianalysfunktion. Den här funktionen flaggar beställningar som är potentiellt bedrägliga och gör att du kan uppmärksamma dem så att du slipper chargebacks och förluster.
Skapa ordrar manuellt Du kan skapa nya ordrar och ange betalningsuppgifter direkt från din Shopify-admin.
Rabattkoder Du kan erbjuda rabattkoder och alternativet att kombinera rabatter för att utöka din kundbas.
Anpassad prissättning efter marknad Du kan ställa in produktpriser och procentuella prisjusteringar för specifika länder eller regioner. Butiker som använder Shopify Payments kan visa priser i lokala valutor och ställa in manuella valutakurser.
Återhämtning av övergiven varukorg Återställning av övergiven varukorg (ACR) skickar automatiska e-postmeddelanden till kunder som lämnar din butik utan att slutföra kassaprocessen. Du kan anpassa e-postmeddelandet som skickas till kunder som lämnar di butik.
Analysverktyg Alla planer erbjuder sidan för analysverktyg, som lyfter fram viktig information, inklusive försäljning, beställningar och webbshoppens besöksdata.
Finansiella rapporter Du kan får viktig finansiell information om ditt företag med hjälp av dina finansiella rapporter. Du kan använda finansiell sammanfattning för att få en översikt över försäljning, betalningar och väntande försäljningsdata eller se hela den finansiella rapporten för mer information.
Kundsupport Shopify-support är tillgänglig dygnet runt via chatten med Shopifys hjälpcenterassistent. För att komma i kontakt med en supportrådgivare klickar du på knappen "Jag behöver fortfarande hjälp" knappen och väljer sedan en butik.

Online-försäljningskanaler

Du kan använda Shopify för att sälja online via en mängd olika försäljningskanaler. Varje försäljningskanal kopplas till din Shopify-admin, så att du kan spåra dina produkter, ordrar och kunder på alla plattformar.

Din behörighet för varje försäljningskanal baseras på din plan och andra krav.

Shopify POS

Shopify POS är en app för iOS och Android där du kan behandla ordrar och ta betalt personligen. Med Shopify point of sale (POS) kan du sälja i en fysisk butik eller popup-butik. Du kan hantera alla aspekter av din butik från din Shopify-admin, som du kan komma åt med en vanlig webbläsare.