Shopify-plan

Shopify-planen stöder ditt växande företag. Den erbjuder alla funktioner i Basic Shopify-planen, tillsammans med lägre kontokortsavgifter och transaktionsavgifter.

Shopify-planen ger kraftfulla rapporter som hjälper dig att planera för tillväxt genom att ge dig försäljningsinformation i din Shopify-admin. Du kan använda kundrapporter för att samla in användbara data om hur dina kunder använder din butik och vem som köper dina produkter.

På den här sidan

Shopify-planens funktioner

Förutom de funktioner som finns tillgängliga i alla planer, och de funktioner som finns tillgängliga i Basic Shopify-planen, erbjuder Shopify-planen följande funktioner:

Funktioner i Shopify-planen
Funktion Beskrivning
Konkurrenskraftig transaktionsavgift Shopify erbjuder mer konkurrenskraftiga transaktionsavgifter. Granska Shopifys prissättningssida för att hitta specifika transaktionsavgifter under planer i din region.
Personal Shopify-planen stöder fem personalkonton.
Rapporter Du kan spåra dina affärsresultat med hjälp rapporter. Shopify-planen tillhandahåller analyssidan, finansrapporter, produktanalys, Live-vy, inköpsrapporter, lagerrapporter, beteenderapporter, marknadsföringsrapporter, orderrapporter, försäljningsrapporter, detaljhandelsrapporter, vinstrapporter och kundrapporter.
Internationell handel Shopify-planen stödjer internationell tillväxt via Internationell, ett gränsöverskridande management-verktyg som låter dig konfigurera specifika inställningar för alla internationella regioner.