Anlita hjälp

Om du behöver hjälp med att bygga upp din butik på Shopify kan du anlita en Shopify-expert. Experterna är pålitliga tredjeparts-byråer och frilansare som erbjuder tjänster för Shopify-handlare och personer som just har börjat med Shopify. Experter kan hjälpa dig med många delar av din verksamhet, inklusive följande:

• Butikskonfiguration
  • Marknadsföring och försäljning
  • Utveckling och felsökning
  • Innehållsförfattande
  • Visuellt innehåll och märkesprofilering
  • Allmän vägledning

Kontakta en expert

Du kan kontakta experter inom Experts Marketplace på tre sätt.

• Hitta experter: Svara på några frågor om ditt företag och det jobb du behöver ha gjort. Experts Marketplace rekommenderar upp till sex experter som kan hjälpa dig med ditt jobb. Du kan välja en eller flera experter att kontakta. Innan du skickar ett meddelande till utvalda experter kan du lägga till information om ditt företag, eventuella problem som du står inför och ditt syfte.

Om du vill att en expert ska utföra arbete som inte täcks av frågorna kan du klicka på Jag behöver något annat och skapa ett jobb istället.

Obs! Sökvägen Hitta experter lanseras för tillfället på Experts Marketplace. Du kanske inte har åtkomst direkt.

• Bläddra bland tjänster: Bläddra bland tillgängliga tjänster på Experts Marketplace och upptäck experter som erbjuder tjänsten. Om du hittar en expert som du är intresserad av att arbeta med kan du kontakta dem för att diskutera dina behov.

• Skapa ett jobb: Skapa ett jobb för att matchas med en expert som passar bäst för dina behov. Du kan välja vilken tjänst du behöver ha utförd och sedan ge ytterligare information för att hjälpa experten att förstå vad du behöver. När ditt jobb har skapats skickas jobbuppgifterna till upp till sex experter. Experter som är intresserade av ditt jobb kan sedan kontakta dig med mer information. Du kan endast skapa ett jobb om du redan har en Shopify-butik.

Arbeta med experter

Du uppmanas att logga in på Shopify Experts Marketplace när du kontaktar en expert. Du kan komma åt och hantera alla dina meddelanden, förslag och jobb i Experts Marketplace, när du har loggat in. Du kan logga in på Experts Marketplace med ditt Shopify-konto. Om du inte har ett Shopify-konto kan du skapa ett. Du behöver inte skapa en butik för att skapa ett Shopify-konto.

När du har kontaktat en expert kan du diskutera din budget, tidslinje och de förväntade resultaten med dem. När experten har den information de behöver kan de skicka dig ett förslag. Om du är nöjd med förslaget kan du acceptera det och experten kan börja arbeta.

Lär dig mer om att arbeta med experter.