Shopify-abonnement

Shopify-abonnementet understøtter din voksende virksomhed. Det har alle funktionerne i Basic Shopify-abonnementet samt lavere kreditkortgebyrer og transaktionsgebyrer.

Shopify-abonnementet indeholder effektive rapporter, der kan hjælpe dig med at planlægge vækst i virksomheden. Dette sker ved hjælp af salgsoplysninger i Shopify-administrator. Du kan bruge kunderapporter til at få nyttige data omkring de kunder, der bruger din butik, og hvem, der køber dine produkter.

Funktioner i Shopify-abonnementet

Shopify-abonnementet tilbyder følgende funktioner i tillæg til de funktioner, der er tilgængelige for alle abonnementer og de funktioner, der er tilgængelige med Basic Shopify-abonnementet:

Funktioner i Shopify-abonnementet
Funktion Beskrivelse
Konkurrencedygtige transaktionsgebyrer Shopify tilbyder konkurrencedygtige transaktionsgebyrer. Gennemgå Shopifys prisside for at finde de specifikke transaktionsgebyrer for abonnementer i din region.
Medarbejdere Shopify-abonnementet understøtter fem medarbejderkonti.
Rapporter Du kan følge dine virksomhedsresultater ved hjælp af rapporter. Shopify-abonnementet indeholder analysesiden, finansrapporter, produktanalyser, livevisning, anskaffelsesrapporter, lagerrapporter, adfærdsrapporter, markedsføringsrapporter, ordrerapporter, salgsrapporter, detailsalgsrapporter, rapporter over bruttofortjeneste og kunderapporter.
International handel Shopify-abonnementet understøtter international vækst gennem Shopify Markets, som er et internationalt administrationsværktøj, der giver dig mulighed for at konfigurere specifikke indstillinger for alle internationale områder.