Commerce Components by Shopify

Commerce Components by Shopify er et modulopbygget sæt med værktøjer, der er udviklet til de unikke krav, som virksomhedsbrands har. Vælg de komponenter, du skal bruge, integrer med eksisterende teknologi, og opret med Shopify for at få den helt rette kombination af fleksibilitet og skalering til virksomheder.

Få mere at vide om Shopifys vision for detailhandel til virksomheder.

Tilgængelige komponenter

Shopify er opbygget af komponenter, der sammen udgør en handelsplatform. Shopify gør denne infrastruktur tilgængelig for forhandlere i en moderne, komponerbar pakke til virksomheder.

Nedenstående tabel giver et overblik over de tilgængelige komponenter. Se alle komponenter.

Commerce Components efter kategori
Komponenttype Beskrivelse
Butiksfacade Opret tilpassede butikslayout ved hjælp af dine foretrukne frameworks og hostingudbyder. Komponenterne omfatter:
  • Headless API med Storefront API
  • Headless SDK med Hydrogen
  • Butiksfacader med Liquid med lidt kodning
  • Indhold
  • Headless-hosting med Oxygen
  • Søgning i butikslayout
Indkøbskurv og betaling Øg din indtægt med en indkøbskurv og betalingsproces, der kan udvides. Komponenterne omfatter:
  • Indkøbskurv
  • Platform til betalingsoplysninger
  • Beskyttelse mod svindel
  • Betalingsplatform
  • Skatteplatform
Kernehandel Skab din forretning med vigtige egenskaber. Komponenterne omfatter:
  • Produktkatalog
  • Internationalt salg med Markets
  • Kundedata
  • Funktionsudvidelser med Functions
  • Tilpassede datamodeller, som f.eks. metafelter
  • Abonnementer
  • Rabatter
  • B2B
Data og compliance Få flere salg med sikker og nøjagtig kundedata. Komponenterne omfatter:
  • Dataanalyse
  • Kortdata og -samling
  • Indblik i markedsføring
  • Sikkerhed og compliance
Levering og logistik Strømlin din ordrelogistik. Komponenterne omfatter:
  • Klargøring
  • Lager
  • Shipping labels API
  • Ordrebehandling
  • Returneringer
Omnikanal Sælg hvor som helst, mens du opretholder en samlet opfattelse af din virksomhed. Komponenterne omfatter:
  • Point of Sale (POS)
  • Kundekonti
  • Social handel

Support

Virksomhedsbrands, der bruger Commerce Components by Shopify, har adgang til et dedikeret kontoteam, teknisk support og Shopify Professional Services, der kan løse selv de mest komplicerede udfordringer.