Funktioner i alle abonnementer

Alle de Shopify-abonnementer, der er vist på siden Priser og abonnementer, indeholder disse funktioner:

Funktioner i alle abonnementer
Funktion Beskrivelse
Ubegrænsede produkter Der er ingen begrænsninger for antallet af produkter, som du kan sælge i din Shopify-butik.
Ubegrænset båndbredde Du bliver ikke debiteret ud fra antallet af onlinebesøgende i din butik eller det antal filer eller fotos, du uploader.
Brandmaterialer Du kan tilføje og administrere dine brandingmaterialer, som f.eks. dit logo, dine brandfarver og dit slogan.
Svindelanalyse Når du bruger Shopify Payments, får du automatisk en indbygget funktion til svindelanalyse. Denne funktion markerer ordrer, der kan være svigagtige, og henleder din opmærksomhed på dem. Dette kan hjælpe dig med at undgå chargebacks og tab.
Manuel oprettelse af ordrer Du kan oprette nye ordrer og indtaste betalingsoplysninger direkte i din Shopify-administrator.
Rabatkoder Du kan tilbyde rabatkoder og muligheden for at kombinere rabatter for at udvide din kundebase.
Tilpassede priser efter marked Du kan angive produktpriser og procentjusteringer for specifikke lande eller områder. Butikker, der bruger Shopify Payments, kan se priser i lokale valutaer og konfigurere manuelle vekselkurser.
Gendannelse af forladt indkøbskurv Gendannelse af forladt betaling sender automatisk mails til kunder, som forlader butikken uden at fuldføre betalingsprocessen. Du kan tilpasse den mail, der sendes til kunder, som forlader din butik.
Analytics Alle abonnementsniveauer tilbyder siden Analytics, hvor nøgleanalyser, herunder salg, ordrer og data om besøgende i webshoppen, er fremhævet.
Finansrapporter Du kan få vist finansielle oplysninger om din virksomhed ved hjælp af finansrapporter. Du kan bruge finansoversigten til at gennemgå en oversigt over dine salg, betalinger og afventende salgsdata, eller få vist komplette finansrapporter for at få flere detaljer.
Kundesupport Shopify Support er tilgængelig døgnet rundt via assistentchatten i Shopify Hjælp. Klik på knappen Jeg har stadig brug for hjælp, og vælg derefter en butik for at få kontakt til en supportrådgiver.

Onlinesalgskanaler

Du kan bruge Shopify til at sælge online ved hjælp af en lang række salgskanaler. Hver enkelt salgskanal har forbindelse til Shopify, så du kan holde styr på dine produkter, ordrer og kunder på tværs af alle platforme.

Din berettigelse til hver salgskanal baseres på dit abonnement og andre krav.

Shopify POS

Shopify POS er en app til iOS og Android, der giver dig mulighed for at behandle ordrer og modtage betaling via fysisk salg. Med Shopify Point of Sale (POS) kan du sælge i en fysisk butik eller i et pop op-arrangement. Du kan administrere alle aspekter af din butik via din Shopify-administrator, som du har adgang til fra en hvilken som helst browser.