Shopify Plus

Hvis du er shopejer med mange salg, kan du fokusere på at udvide din virksomhed ved hjælp af Shopifys Plus-abonnement. Få mere at vide om Shopify Plus, og se Shopify Plus-bloggen.

På denne side

Shopify Plus-funktioner

Shopify Plus tilbyder en række funktioner, der kan hjælpe dig med at skabe yderligere vækst i en virksomhed med omfattende salg.

Funktioner, der tilbydes i Shopify Plus
Funktion Beskrivelse
Indstillinger for organisation Organisationsindstillinger giver dig mulighed for at administrere alle butikkerne i din organisation fra en enkelt lokation.Værktøjerne til administration i Organisationsindstillinger kan kun bruges af Shopify Plus-shopejere:
Specialiserede apps og kanaler Shopify Plus-shopejere har adgang til avancerede Shopify-apps, der er udviklet til shopejere med høj vækst. Følgende kanaler og apps kan kun bruges af Shopify Plus-shopejere: Herunder ubegrænset adgang til brugerdefinerede apps på niveau 2 med adgang til personhenførbare oplysninger.
Betalingsproces, der kan tilpasses

checkout.liquid-filen giver en betalingsproces, der kan tilpasses, og som giver dig større kontrol over din butiks branding.

Checkout.liquid er blevet udfaset for siderne Oplysninger, Levering og Betaling og fjernes den 13. august 2024. Shopify Plus-shopejere kan nu bruge Checkout Extensibility til at tilpasse disse sider i stedet. Hvis du tilpasser siderne Oplysninger, Levering eller Betaling i din betalingsproces, skal du opgradere til Checkout Extensibility inden den 13. august 2024.

API-ressourcer Shopify Plus understøtter yderligere API-kald, som giver dig mulighed for at integrere med tilpassede apps.Du kan anmode om hævede API-anmodningsgrænser ved at kontakte support.Følgende API-ressourcer kan udelukkende bruges af Shopify Plus-shopejere:
REST GraphQL</b
Ubegrænset antal medarbejdere Shopify Plus understøtter ubegrænsede medarbejderkonti, så du kan lade medarbejderstaben vokse, uden at det giver ekstra udgifter.
Tilladelser Shopify Plus tilbyder yderligere indstillinger for tilladelse, så du får større kontrol over de handlinger, som dine medarbejdere kan udføre i Shopify-administrator, herunder separate tilladelser til eksport af rapporter og tilladelser til specifikke apps.
Udvidelsesbutikker Shopify Plus understøtter ni udvidelsesbutikker til internationalisering, separate fysiske lokationer og andre relaterede formål.
Udviklingsbutikker Shopify Plus understøtter ubegrænsede udviklingsbutikker.
Shopify Plus-partnerprogrammet Shopify Plus-partnerprogrammet har tjenestepartnere, som er udvalgt med henblik på deres tekniske viden. Det betyder, at de kan levere løsninger, der understøtter virksomheder med høj vækst.
Temaer Med Shopify Plus kan du føje op til 100 temaer til din Shopify-konto, så du kan afprøve nye temaer, have sæsonbestemte versioner af dit udgivne tema eller teste ændringer af en kopi af dit udgivne tema.
Shopify POS Pro De første 20 POS Pro-lokationer er inkluderet i alle Shopify Plus-abonnementer.
Integrationer Nogle integrationer, som f.eks. Skattetjenester med Avalara AvaTax, kan kun benyttes af Shopify Plus-shopejere.
Lokationer Med Shopify Plus kan du tilføje op til 200 lokationer, så du kan spore lagerbeholdning og klargøre ordrer på forskellige lokationer.
Markeder Shopify Plus-abonnementet inkluderer op til 50 markeder, som kan tilføjes når som helst.
Shopify Plus Academy Shopify Plus giver adgang til Shopify Plus Academy til selvstudier inden for centrale emner, der vedrører vækst i din virksomhed.