Abonnementsfunktioner

Shopify tilbyder flere abonnementer, der kan hjælpe med at skabe vækst i alle virksomhedens faser. Alle prismuligheder på Shopify har en række funktioner. Der er ikke et bestemt abonnement, der virker for alle virksomheder, men du kan bruge denne vejledning til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket af følgende abonnementer, der er bedst for dig:

Hvis du har en detailforretning og har brug for hardware, som f.eks. et kasseapparat, en stregkodescanner eller en kvitteringsprinter, bør du overveje Shopify til detailhandel.

I dette afsnit

Funktioner i alle abonnementer

Alle de Shopify-abonnementer, der er vist på siden Priser og abonnementer, indeholder disse funktioner:

Funktioner i alle abonnementer
Funktion Beskrivelse
Ubegrænsede produkter Der er ingen begrænsninger for antallet af produkter, som du kan sælge i din Shopify-butik.
Ubegrænset båndbredde Du bliver ikke debiteret ud fra antallet af onlinebesøgende i din butik eller det antal filer eller fotos, du uploader.
Shopify POS Shopify POS er en app til iOS og Android, der giver dig mulighed for at behandle ordrer og modtage betaling via fysisk salg. Med Shopifys Point of Sale (POS) kan du sælge i en fysisk butik eller i et pop op-arrangement. Du kan administrere alle aspekter af din butik via din Shopify-administrator, som du har adgang til fra en hvilken som helst browser.
Onlinesalgskanaler Du kan bruge Shopify til at sælge online ved hjælp af en lang række salgskanaler. Hver enkelt salgskanal har forbindelse til Shopify, så du nemt kan holde styr på dine produkter, ordrer og kunder på tværs af alle platforme.
Svindelanalyse Når du bruger Shopify Payments, får du automatisk en indbygget funktion til svindelanalyse. Denne funktion markerer ordrer, der kan være svigagtige, og henleder din opmærksomhed på dem. Dette kan hjælpe dig med at undgå chargebacks og tab.
Manuel oprettelse af ordrer Du kan oprette nye ordrer og indtaste betalingsoplysninger direkte i din Shopify-administrator.
Rabatkoder Du kan tilbyde rabatkoder for at udvide din kundebase.
Gendannelse af indkøbskurv Gendannelse af forladt betaling sender automatisk mails til kunder, som forlader butikken uden at fuldføre betalingsprocessen. Du kan tilpasse den mail, der sendes til kunder, som forlader din butik.
Medarbejdere Medarbejderlogins giver dine medarbejdere mulighed for at udføre almindelige, administrative opgaver, mens deres adgang til følsomme oplysninger samtidig er begrænset. Medarbejderlogins giver desuden dig mulighed for at se opdateringer og ændringer foretaget af den enkelte medarbejder i din butiks tidslinje. Antallet af yderligere medarbejderlogins, du kan oprette, afhænger af dit valgte abonnement.
Analytics Alle abonnementsniveauer tilbyder siden Analytics, hvor nøgleanalyser, herunder salg, ordrer og data om besøgende i webshoppen, er fremhævet.
Finansrapporter Du kan få vist finansielle oplysninger om din virksomhed ved hjælp af finansrapporter. Du kan bruge finansoversigten til at gennemgå en oversigt over dine salg, betalinger og afventende salgsdata, eller få vist komplette finansrapporter for at få flere detaljer.
Kundesupport Hvis du har spørgsmål vedrørende butikken eller har brug for hjælp til at opsætte noget, kan du kontakte Shopifys supportteam via telefon, mail eller chat. Få mere at vide om Shopifys supportløsninger for de forskellige abonnementer.

Kundesupport

På nuværende tidspunkt er vores livechat (24/7) og telefonsupport kun tilgængelige på engelsk. Vi tilbyder support via mail 24/7 på følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Polsk
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Shopify tilbyder hjælp via livechat og mail 24/7 (dog kun på engelsk) for alle Shopify-abonnementer. Hvis din butik har Basic Shopify-abonnementet eller derover, kan du også modtage telefonsupport 24/7 (kun på engelsk).

Kundesupport
Shopify Lite Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Tilbudt support Mail og livechat 24/7 Telefon, mail and livechat 24/7 Telefon, mail and livechat 24/7 Telefon, mail and livechat 24/7