Kenmerken van alle abonnementen

Alle Shopify-abonnementen die op de pagina Prijzen en abonnementen worden vermeld, bevatten deze functies:

Kenmerken van alle abonnementen
Functie Beschrijving
Onbeperkt aantal producten Er is geen beperking aan het aantal producten dat je in je Shopify-winkel kunt verkopen.
Onbeperkte bandbreedte Je wordt niet gefactureerd op basis van het aantal online bezoekers in je winkel of het aantal bestanden of foto's dat je uploadt.
Merkelementen Je kunt je merkelementen, zoals je logo, merkkleuren en slogan toevoegen en beheren.
Fraudeanalyse Wanneer je Shopify Payments gebruikt, krijg je er automatisch een ingebouwde functie voor fraudeanalyse bij. Deze functie markeert bestellingen die mogelijk frauduleus zijn en brengt ze onder je aandacht, zodat je eventuele terugboekingen en verliezen kunt voorkomen.
Handmatig bestellingen aanmaken Je kunt nieuwe bestellingen aanmaken en je betalingsgegevens rechtstreeks vanuit het Shopify-beheercentrum invoeren.
Kortingscodes Je kunt kortingscodes en de optie voor het combineren van kortingen aanbieden om je klantenbestand uit te breiden.
Aangepaste prijzen per markt Je kunt productprijzen en procentuele prijsaanpassingen instellen voor specifieke landen of regio's. Winkels die Shopify Payments gebruiken, kunnen prijzen in lokale valuta's weergeven en handmatige wisselkoersen instellen.
Herstel van verlaten winkelwagen De afgebrokencheckoutcampagne stuurt automatische e-mails naar klanten die je winkel verlaten zonder het checkoutproces te voltooien. Je kunt zelf de inhoud van de e-mail schrijven die naar klanten wordt gestuurd als ze je winkel hebben verlaten.
Analytics Alle abonnementen bieden een Analytics-pagina, waarop belangrijke analyses staan, zoals verkopen, bestellingen en bezoekersgegevens van je webshop.
Financiële rapporten Je kunt belangrijke financiële informatie over je bedrijf bekijken in je financiële verslagen. In het financiële overzicht kun je je verkopen, betalingen en gegevens over verkopen in behandeling bekijken. Je kunt ook de complete financiële verslagen bekijken om meer details te zien.
Klantenondersteuning Shopify Support is 24/7 beschikbaar via de chatfunctie van het Shopify-helpcentrum. Klik op de knop Ik heb nog steeds hulp nodig en selecteer een winkel om contact te leggen met een ondersteuningsadviseur.

Online verkoopkanalen

Je kunt Shopify gebruiken om online te verkopen via verschillende verkoopkanalen. Elk verkoopkanaal maakt verbinding met het Shopify-beheercentrum, zodat je de producten, bestellingen en klanten gemakkelijk op alle platforms kunt volgen.

Je geschiktheid voor elk verkoopkanaal wordt gebaseerd op je abonnement en andere vereisten.

Shopify POS

Shopify POS is een app voor iOS en Android waarmee je bestellingen kunt verwerken en betalingen kunt aannemen. Met Shopify Point of Sale (POS) kun je producten verkopen in een fysieke winkel of een pop-upwinkel. Je kunt alle aspecten van je winkel beheren via het Shopify-beheercentrum, dat toegankelijk is via elke browser.