Basic Shopify-abonnement

Het Basic Shopify-abonnement biedt alle tools die je nodig hebt om je bedrijf te runnen. Als je een Basic Shopify-abonnement of hoger hebt, kun je een webshop aanmaken en aanpassen om je producten te presenteren. In het Shopify-beheercentrum kun je al je producten, bestellingen en klantgegevens beheren.

Het Basic Shopify-abonnement ondersteunt het toevoegen van medewerkersaccounts niet. Als je de mogelijkheid nodig hebt om medewerkers toe te voegen, voer je een upgrade uit naar een abonnement met meer opties, zoals Shopify, Advanced Shopify of Shopify Plus.

Functies in het Basic Shopify-abonnement

Naast de functies die beschikbaar zijn voor alle abonnementen, biedt het Basic Shopify-abonnement de volgende functies:

Functies van het Basic Shopify-abonnement
Functie Beschrijving
Onlinewinkel Met het Basic Shopify-abonnement of hoger kun je een webshop voor je producten aanmaken en aanpassen en via het Shopify-beheercentrum beheren. Je kunt het uiterlijk van je winkel wijzigen met behulp van de ingebouwde themabewerker van Shopify.
Concurrerende transactiekosten Het Basic Shopify-abonnement biedt concurrerende transactiekosten. Op de prijzenpagina van Shopify kun je de specifieke transactiekosten bekijken die in de abonnementen in jouw regio worden gehanteerd.
Blog Je webshop bevat standaard ook een ingebouwde blog-engine, waarmee je artikelen kunt publiceren, je klanten kunt informeren over evenementen en acties, en opmerkingen en feedback van je klanten kunt ontvangen.
SSL-certificaten Een SSL-certificaat is een beveiligingsprotocol dat een veilige verbinding tussen een server en een browser tot stand brengt om jouw gegevens en die van je klanten te beveiligen. In Shopify kun je een SSL-certificaten activeren om de content van je webshop te versleutelen en veilig te publiceren met behulp van 'HTTPS' in plaats van 'HTTP'. Hiermee wordt het SSL-hangslotpictogram naast de URL van je webshop in de adresbalk weergegeven.
Rapporten Je kunt de bedrijfsresultaten volgen met behulp van rapporten. Het Basic Shopify-abonnement bevat standaard de analytics-pagina, financiële verslagen, product-analytics, Live View, acquisitierapporten, voorraadrapporten, gedragsrapporten, marketingrapporten, bestellingsrapporten, verkooprapporten, retail-verkooprapporten, winstrapporten en klantenrapporten.
Internationale handel Het Basic Shopify-abonnement ondersteunt je internationale groei met Shopify Markets, een tool voor internationaal beheer waarmee je specifieke instellingen voor elke regio in het buitenland kunt configureren.