Basic Shopify -sopimus

Basic Shopify -sopimus tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut liiketoimintasi pyörittämiseen. Jos käytät Basic Shopify -sopimusta tai laajempaa, voit luoda ja tehdä omanlaisesi verkkokaupan tuotteiden esittelyä varten. Kaikkien tuotteiden, tilausten ja asiakastietojen hallinnointi käy Shopify Adminin kautta.

Basic Shopify -sopimus ei tue henkilöstötilien lisäämistä. Jos haluat lisätä työntekijöitä, sinun on päivitettävä laajempaan sopimukseen, kuten Shopify, Advanced Shopify tai Shopify Plus.

Basic Shopify ‑sopimuksen ominaisuudet

Kaikkien sopimusten sisältämien ominaisuuksien lisäksi Basic Shopify ‑sopimus tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

Basic Shopify ‑sopimuksen ominaisuudet
Ominaisuus Kuvaus
Verkkokauppa Jos sinulla on Basic Shopify ‑sopimus tai sitä laajempi sopimus, voit luoda tuotteillesi verkkokaupan ja mukauttaa sitä, ja voit hallita verkkokauppaasi Shopify Adminin kautta. Voit muuttaa kaupan ulkoasua Shopifyn sisäänrakennetulla teemaeditorilla.
Kilpailukykyiset tapahtumamaksut Basic Shopify -sopimus tarjoaa kilpailukykyiset tapahtumaveloitukset. Shopifyn hinnoittelusivulta löydät sopimusten tapahtumaveloitukset alueellasi.
Blogi Verkkokauppaasi kuuluu oma blogitoiminto artikkeleiden julkaisemista, tapahtumien ja kampanjoiden tiedottamista sekä asiakkaiden antamaa palautetta varten.
SSL-varmenteet SSL-varmenne on tietoturvaprotokolla, joka luo suojatun yhteyden palvelimen ja selaimen välille turvaten sinun ja asiakkaasi tiedot. Voit ottaa Shopifyssa käyttöön SSL-sertifikaatit, jotta voit salata verkkokaupan sisältöä ja julkaista sen turvallisesti käyttäen 'HTTP'-protokollan sijaan 'HTTPS'-protokollaa. SSL-lukkokuvake näkyy tällöin osoiterivillä verkkokaupan URL-osoitteen vieressä.
Raportit Voit seurata liiketoimintasi tehokkuutta raporttien avulla. Basic-sopimukseen sisältyy analytiikkasivu, talousraportit, tuoteanalytiikka, Live-näkymä, hankintaraportit, varastoraportit, käyttäytymisraportit, markkinointiraportit, tilausraportit, myyntiraportit, vähittäismyyntiraportit, tulosraportit ja asiakasraportit.
Kansainvälinen kauppa Basic Shopify-sopimus tukee yrityksesi kansainvälistä kasvua kansainväliseen hallintaan tarkoitetulla Shopify Markets ‑työkalulla, jonka avulla voit määrittää tietyt asetukset kullekin kansainväliselle alueelle.