PayPal, useat valuutat

Kun teet myyntiä useissa valuutoissa Shopify Paymentsin kautta, voit hyväksyä maksuja eri valuutoissa PayPalissa. Tämän ominaisuuden ansiosta asiakkaat voivat maksaa tilauksensa haluamallaan valuutalla niin, että tapahtuma näkyy sekä PayPalin että Shopifyn kassalla asiakkaan valitsemassa valuutassa. Myös hyvitykset käsitellään asiakkaan valuutassa.

Katso täydellinen luettelo PayPalin hyväksymistä valuutoista kohdasta Multi-currency support list.

Tietoa monivaluuttaisten tilausten käsittelystä

Oletusarvoisesti sinun täytyy tarkastaa ja hyväksyä jokainen PayPalin kautta maksettu monivaluuttainen tilaus manuaalisesti, ennen kuin voit merkitä tilauksen maksetuksi ja valmiiksi toimitusta varten. PayPalin maksukuitit sisältävät yksityiskohtaisia tietoja valuuttakursseista ja valuutan vaihtoon liittyvistä maksuista.

Jos päätät hylätä tilauksen, asiakas ei voi maksaa kassalla ja hän saa virheilmoituksen, jossa kerrotaan, että et hyväksy asiakkaan valuuttaa. PayPalin asetuksista voit valita hyväksy kaikki tilaukset automaattisesti,, jotta sinun ei tarvitse tarkistaa jokaista tilausta manuaalisesti.

Jos PayPal-asetuksesi on määritetty niin, että ne hylkäävät automaattisesti kaikki monivaluuttaiset tilaukset, asiakkaat, jotka yrittävät tehdä ostoksia ei-tuetuissa valuutoissa, saavat virheilmoituksen. Epäonnistuneista tapahtumista ei kuitenkaan ilmoiteta sinulle erikseen.

Usean valuutan asetusten määrittäminen PayPalissa

PayPalin asetuksista voit valita, miten monivaluuttaisia tilauksia käsitellään:

• Hyväksy kaikki tilaukset automaattisesti.
  • Tarkista ja hyväksy tai hylkää jokainen tilaus manuaalisesti.
  • Hylkää kaikki monivaluuttaiset tilaukset.

Lisätietoja PayPalin asetusten vaihtamisesta on kohdassa How to accept foreign payments with your PayPal Business accounts (Miten hyväksyä ulkomaan maksuja PayPal-yritystileillä).