Tietoa automaattisen laskutuksen mallitapahtumista PayPal Express Checkoutissa

Joissakin tilanteissa sovellukset saattavat vaatia automaattisia asiakasmaksuja esimerkiksi toistuvia tilauksia tai ostoksen jälkeisiä tarjouksia varten. Tämän prosessin helpottamiseksi sinun ja asiakkaan välille on luotu PayPalissa laskutussopimus. Jotta voit aktivoida laskutussopimukset, sinun täytyy saada PayPalilta hyväksyntä mallitapahtumia varten. Mallitapahtumat on ominaisuus, joka mahdollistaa automaattiset asiakasmaksut.

Mallitapahtumien hyväksynnän saaminen

Kun PayPal Express on käytössä kaupassasi, Shopify pyytää mallitapahtumien hyväksyntää automaattisesti PayPalilta puolestasi. Tämä pyyntö käynnistyy, kun Shopify havaitsee sovelluksen, joka veloittaa asiakkailta maksuja automaattisesti. Jos sinua ei ole vielä hyväksytty PayPalin mallitapahtumien käyttäjäksi ja asiakas tekee toistuvan tilauksen, Shopify piilottaa PayPalin maksuvaihtoehtona kassalla. Jos kuitenkin käytät ostoksen jälkeistä lisämyyntisovellusta, PayPal näkyy maksuvaihtoehtona kassalla, vaikka sinua ei olisi hyväksytty mallitapahtumien käyttäjäksi. Lisämyyntisovelluksen luomia oston jälkeisiä tarjouksia ei kuitenkaan näytetä asiakkaalle.

Hyväksynnän tilan tarkastaminen

Ennen kuin Shopify voi pyytää PayPalilta hyväksyntää mallitapahtumia varten, sinun täytyy suorittaa PayPal-tilisi määritys loppuun. Kun pyyntö on lähetetty puolestasi, voit varmistaa mallitapahtumien hyväksynnän tilan tarkistamalla pyyntösi tilan Shopify adminin Maksut-sivulta.

PayPal ilmoittaa mallitapahtumien hyväksynnän tilan sähköpostitse. Joissain tapauksissa PayPal saattaa pyytää lisätietoja ennen hyväksynnän myöntämistä. Kun sinut on hyväksytty, Shopify näyttää PayPal Expressin maksuvaihtoehtona sellaisissa tilauksissa kaupassasi, joissa tarvitaan automaattista laskutusta.

Hylkäyksen käsittely ja tuen saaminen

Jos PayPal-tiliäsi ei hyväksytä mallitapahtumia varten, PayPal ei välttämättä ilmoita asiasta sinulle suoraan. Voit varmistaa pyyntösi tilan tarkistamalla sen Shopify adminin Maksut-sivulta. Voit myös ottaa yhteyttä PayPal-tilinhallintaan tai käydä PayPalin yhteystietosivulla, kun olet kirjautunut sisään PayPal-tilillesi.