Päivitä verkkokauppasi kassa

Voit mukauttaa verkkokauppasi kassaa brändisi laajentamiseksi, viestintää muuttaaksesi, tarjouksien lisäämiseksi tai tehdäksesi muita parannuksia asiakaskokemuksessa. Varmistaaksesi että mukautukset sopivat Shopifyn tekemien jatkuvien muutosten kanssa, sinun on päivitettävä kassasi säännöllisesti.

Valmistellaksesi tämän päivityksen sinun on tehtävä seuraavat toimet:

1. Esikatsele uutta kassamaksua ja testaa asiakkaittesi kassamaksukokemus. Riippuen siitä, mitä mukautuksia olet tehnyt maksutapahtumaan kassalla, sinun on ehkä muutettavacheckout.liquid-tiedostoa, ennen kuin voit tehdä päivityksen.
  2. Kun olet tyytyväinen tekemiisi muutoksiin, päivitä kauppasi käyttämään uutta Shopify-kassaa.

Esikatsele kassaa ja testaa virheitä varten

Ennen kuin päivität kauppasi käyttämään uutta kassamaksuversiota, varmista, että esikatselet muutokset.

Teeskentele, että olet asiakas ja luot testikassamaksuja. Jos havaitset testien yhteydessä virheitä, jotkin kassamaksutapahtuman mukautukset ovat ristiriidassa uuden version muiden parannusten kanssa. Jos asia on näin, sinun on tehtävä muutoksia checkout.liquid -tiedostoon ennen päivittämistä.

Virheiden selvittäminen

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin -sivulta kohtaan Verkkokauppa>Teemat.
  2. Klikkaa Toiminnot ja sitten Luo kopio.
  3. Etsi Lisää teemoja -kohdasta teemasi kopio ja klikkaa sitten Toiminnot > Muokkaa koodia. Tee muokkauksia ja testaa niitä käyttämällä teemasi kopiota ja sen julkaisemattomia versiota.
  1. Avaa checkout.liquid-tiedosto.

2. Esikatsele checkout.liquid-tiedostoa monistamastasi teemasta uutta Shopify-kassaa käyttäen:

1. Siirry Shopify adminin Kassan päivitys-sivulle, klikkaa Esikatsele kassaaja valitse sitten monistettu teema.
    2. Viimeistele testitilaukset esikatselussa.

Jos huomaat kassassa tai sen ulkonäössä virheitä, sinun on muokattava checkout.liquid-tiedostoa, jotta voit poistaa virheet.

Päivitä uusi Shopify Checkout-palveluun

Kassan päivittäminen on kaksivaiheinen prosessi, joka edellyttää, että päivität Shopify-kassaan ja korvaat nykyisen julkaistun teeman kopiolla muutoksineen.

Valitse päivityksen tekemiseen rauhallinen aika (kuten varhain aamulla, myöhään illalla tai viikonloppuna) mahdollisten häiriöiden minimoimiseksi.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Kassan päivitys -sivulla Päivitä kassalla maksu (painike sijaitsee sivun alaosassa).

2. Jos huomasit virheitä, kun esikatselit teemaa ensimmäistä kertaa, varmista, että virheet on korjattu (katso edellä olevaa Vieheiden ratkaisut) -kohtaa. Julkaise sitten päivitetty kopio teemastasi:

1. Klikkaa verkkokaupassasi Teemat.
    2. Etsi teemasi kaksoiskappale ja klikkaa Toiminta > Julkaise.

Kassasi on päivitetty ja teeman kopio on nyt nykyinen teemasi.

Shopifyn kassalle maksun uudet ominaisuudet

Uusi Shopify-kassaversio sisältää seuraavat muutokset ja uudet ominaisuudet:

• Alennusta koskevat liquid-muuttujat
  • Shopin valinta käyttöön
  • Tilauksen muokkaaminen
  • Esteettömyyttä koskevat parannukset
  • Pehmusteet poistettu
  • Maksutavan näyttö
  • Paikkamerkkijonoja poistettu
  • Tallennettu asiakkaan osoitteen näyttö
  • 3D Secure -todennus
  • Muut Google Analytics JavaScriptin -kenttien muutokset
  • CSS-muutokset
  • Virheviestit

Alennusta koskevat liquid-muuttujat

Alennusten näyttämisen yhteydessä on otettu käyttöön useita uusia liquid-muuttujia koko maksuprosessin osalta. Näillä muutoksilla on tarkoitus tuoda esiin automaattisia ja komentosarjapohjaisia alennuksia asiakkaiden kannalta järkevältä tavalla.

Taulukko, jossa on uudet liquid-muuttujat
Muuttuja Määritelmä
checkout.cart_level_discount_applications Palauttaa joukon ostoskorikohtaisia alennushakemuksia kassamaksua varten.
line_item. discount_allocations Palauttaa luettelon kaikista alennusten kohdistuksista, jotka sisältävät alennetun summan ja viittauksen ylätason alennushakemukseen. line_item.discount_allocations on saatavilla ostoskorissa oleviin rivikohtiin, kassamaksuihin, tilauksiin ja tilausluonnoksiin.
line_item. final_line_price Palauttaa rivikohdan kaikkien tuotteiden yhteisen hinnan. Tämä on yhtä kuin line_item.final_price kerrottuna luvulla line_item.quantity .
line_item. final_price Palauttaa rivikohdan hinnan, mukaan lukien kaikki rivikohdan alennetut määrät.
line_item. line_level_discount_allocations Palauttaa rivikohtaisten alennusten kohdistuksen luettelon, joka sisältää alennetun hinnan ja viittauksen alennuksen kantahakemukseen. line_item.line_level_discount_allocations on saatavilla rivikohdille ostoskoreissa, kassalla, tilauksissa ja tilausluonnoksissa.
line_item.total_discount Palauttaa rivikohtaan sovellettujen alennusten kokonaissumman. Tällä ominaisuudella on arvo vain, jos käytät Script Editor -sovellusta.

Shopin valinta käyttöön

Tilauksen tila -sivulle on lisätty oma puhelinnumerokenttä. Asiakkaita kehotetaan syöttämään matkapuhelinnumeronsa toimituksen tekstiviesti-ilmoituksia varten. Nämä viestit sisältävät myös linkin Shop-sovellukseen.

Tilauksen muokkaaminen

Kun tilausten muokkausominaisuus tuodaan Shopify Plus -kauppiaiden saataville, se mahdollistaa ylimääräisten maksusuoritusten veloittamisen muokatuista tilauksista Shopify-kassamaksun kautta. Kassamaksusivulle on tehty joitakin muutoksia, joilla varmistetaan, että se toimii suunnitellulla tavalla:

• Asiakas ei voi muuttaa yhteystietojaan, toimitusosoitettaan tai toimitustapaansa.
  • Lisärivikohdat, jotka ilmaisevat tilauksen kokonaissumman ja jo maksetun summan.
  • Suorita ostostapahtuma loppuun -painike on muutettu Maksaa nyt -painikkeeksi. Kokonaissumma-kohta on muutettu Maksettava summa -kohdaksi.
  • Navigointitietojen asemasta, jotka näyttäisivät, missä kohtaa maksuprosessia asiakas on, asiakas näkee pienennettävän bannerin, joka antaa lisätietoja tilauksesta: - Lisämaksun summa.
    • Tilaukseen lisätyt tai siitä poistetut tuotteet.
    • Tilauksen numero.

Kuva, jossa näkyy kassasivu, kun lisämaksut ovat tarpeen

Nämä muutokset tulevat voimaan vain, kun tilausta on muokattu ja edellyttää lisämaksua asiakkaalta.

Jos kassaan tekemäsi mukautukset käyttävät navigointipolkua, jossa näytetään kassamaksutapahtuman kunkinhetkinen vaihe, käytä Shopify.Checkout.step-objektia. Lisätietoja on kohdassa Vaiheen tunnistus .

Esteettömyyttä koskevat parannukset

Kassamaksun osalta on otettu käyttöön useita muutoksia, jotta verkon esteettömyysstandardit olisivat käytettävissä. Tämä helpottaa sellaisten asiakkaiden kassamaksuprosessia, jotka käyttävät esteettömyysteknologiaa kuten näytönlukijoita.

• Navigointipolku on nyt paketoitu nav-elementtiin kaikkien kassamaksutapahtumien osalta. aria-current-määrite on siirretty li-elementtiin span-elementistä.
  • Tilausyhteenvedot ovat nyt aside-elementissä.
  • Mobiilikäyttäjille tarkoitettu alennuskoodikentän tunnus on vaihdettu checkout_reduction_code-tunnuksesta checkout_reduction_code_mobile-tunnukseen kassamaksun kaikkien vaiheiden osalta.
  • Esteettömyysmäärityksiä on lisätty Kiitos- ja Tilauksen tila -sivuille. Kartassa on nyt role=region- ja aria-label-määritteet toimitusosoitteessa.
  • step ja step__section-kääre-div-määritys on lisätty Tilauksen tila- , Loppunut varastosta- ja Kiitos sivuille.
  • Semanttiset HTML5-elementit on otettu käyttöön kassamaksuprosessissa ja role-määritteet on päivitetty. - Tilauksen yhteenveto on nyt aside-elementin sisällä.
    • .main__header-div on nyt ylätunnisteelementti, jossa on role=banner.
    • Kohteen .main__content div on nyt pääelementti, jossa on role=main.
    • Kohteen .main__footer div on nyt alatunniste-elementti, jossa on role=contentinfo.
    • banner-div on nyt ylätunniste, jossa on role=banner.

Pehmusteet poistettu

Tilauksen tila- , Loppunut varastosta- ja Kiitos-sivuista on poistettu tyhjä tilan kaupan nimen ja tilausnumeron väliltä. Kyseinen ylimääräinen täyttö poistettiin div.section.section--page-title-osiosta.

Maksutavan näyttö

Tilauksen kokonaissumma näkyy asiakkaille tilauksen tila -sivulla Maksutapa-osiossa.

Paikkamerkkijonoja poistettu

Sähköpostin paikkamerkki sekä Sähköpostin tai puhelimen paikkamerkki on poistettu teemasi kieliasetuksista. Voit tehdä tarvittavat muutokset Sähköpostin tarra - ja Sähköposti- tai puhelintarra -kentissä. Jos haluat muokata näitä kenttiä, siirry kohtaan Verkkokauppa > Teemat ja valitse sitten Toiminnot > Muokkaa kieliä > Kassamaksu ja järjestelmä.

Tallennettu asiakkaan osoitteen näyttö

Sisäänkirjautuneiden asiakkaiden kassamaksun yhteydessä näkyvien tallennettujen osoitteiden näyttötapa on muuttunut.

Osoitevaihtoehdot näkyvät seuraavassa järjestyksessä:

1. Tallennettu oletusarvoinen osoite.
  2. Viimeksi lisätyt osoitteet uusimmasta vanhimpaan.
  3. Uuden sähköpostiosoitteen käyttöä koskeva vaihtoehto.

Alasvetovalikossa on näkyvissä enintään viisi osoitetta.

3D Secure -todennus

3D Secure -tekniikka tarjoaa lisäsuojaustason, jota asiakkaan on käytettävä, ennen kuin hän voi viedä ostostapahtumansa loppuun saakka ja joka on sisällytetty moniin palveluihin, joista esimerkkinä Visa, MasterCard Identity Check ja Amex SafeKey. Kassamaksun yhteydessä jotkut asiakkaat saatetaan ohjata pankin portaaliin lisätodennusta varten. Lisätietoja on kohdassa Lisätietoja PSD2-maksupalveludirektiivistä ja vahvasta asiakastunnistuksesta.

Euroopan talousalueella sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevat kauppiaat voivat käyttää Cardinal-palvelua 3D Secure -kassamaksujen tarjoamiseen. Lisätietoja saat kohdasta Cardinalin tarjoama 3D Secure.

Päätös, jonka perusteella maksut edellyttävät lisävahvistusta, määräytyy pankin mukaan, eikä sitä voi ohjata Shopify adminin kautta. Tämän muutoksen mahdollistamiseksi ei tarvita toimenpiteitä.

Muut Google Analytics JavaScriptin -kenttien muutokset

Shopify admin -paneelisi Verkkokauppa>Asetukset-osion Ylimääräinen Google Analytics JavaScript -osioon lisätty JavaScript on lisätty kassamaksutapahtumaan näkymättömänä iframe-objektina. Tämä ei vaikuta analytiikkatarkoituksiin käytettävään JavaScriptiin, mutta se estää muiden muutosten tekemisen kassamaksutapahtumaan. Jos haluat lisätä mukautettua JavaScriptiä kassamaksuun muista syistä, lisää se suoraan checkout.liquid -tiedostoon.

CSS-muutokset

heading-* ja text-container CSS-luokat on lisätty kaikkiin kassamaksun vaiheisiin.

Virheviestit

Lisätty virhebanneri, joka ilmoittaa asiakkaille, milloin heidän valitsemansa pikamaksutapa kassalla ei ole käytettävissä. Tämä banneri näkyy kassamaksutapahtuman Yhteystietovaiheen yläosassa.

Virhebanneri, joka ilmoittaa asiakkaille, että aiempi toimitushinta ei ole enää käytössä ja on poistettu. Tämä banneri näkyy nyt suoraan käytettävissä olevien toimitusvaihtoehtojen yläpuolella.

Aiheeseen liittyvät linkit