Kassalle maksun ulkoasun mukauttaminen

Jos myyt tuotteita verkkokaupassa, voit mukauttaa teemaeditorin kassasivujen tyyliä. Lisää yrityksesi logo, muuta värejä tai valitse uusi fontti, jotta kassasivusi sopisi yrityksesi tyyliin.

Vaikka haluaisit ehkä lisätä paljon värejä ja mielenkiintoa kassasivuihin, on parasta pitää tyyli yksinkertaisena. Näillä sivuilla asiakkaasi antavat tilausten toimitus- ja maksutiedot, ja on parempi, etteivät asiakkaasi häiriinny tai koe tietojen lukemista liian vaikeaksi. Käytä voimakaskontrastisia värejä ja kuvia, jotka eivät vie huomiota sivulla olevista teksteistä.

Lataa bannerin taustakuva

Huomaa: Mukauta kassasivua -alue maksuasetukset-kohdassa piilotetaan, kunnes olet valinnut sopimuksen ja luonut ensimmäisen tuotteen.

Jokaisen kassasivun yläosassa näkyy kaupan nimi palkissa - voit vaihtaa sen taustakuvan. Valitse brändiisi sopiva kuva, eli jos esimerkiksi myyt koruja, värikkäät helmet saattavat toimia hyvin. Palkissa kuvat näyttävät parhailta 1000x400 pikselin tarkkuudella.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa BANNERI-osiossa Lähetä kuva tai valitse kuva, jonka olet aiemmin ladannut kirjastoosi.

3. Klikkaa Tallenna.

Voit lisätä kaupan logon kassasivulle. Jos käytät bannerimainosta, logo tulee näkyviin sen päälle. Voit asettaa logon bannerin vasempaan tai oikeaan kohtaan tai keskelle kassasivulle.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa LOGO-osiossa Lähetä kuva tai valitse kuva, jonka olet aiemmin ladannut kirjastoosi.

3. Valitse logon sijainti.

4. Valitse logon koko.

5. Klikkaa Tallenna.

Lisää taustakuva tai taustaväri varsinaisen sisällön alueelle

Voit lisätä kassasivujen pääsisältöalueelle taustakuvan tai -värin. Tämä on alue, jossa asiakkaasi syöttävät toimitus- ja maksutietonsa, joten kiinnitä huomiota siihen, että taustalla olevat kentät ovat helposti luettavissa. Voit lisätä vain joko taustakuvan tai -värin.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Lisää PÄÄSISÄLTÖALUE-kohtaan taustaväri tai -kuva.

• Jos lisäät väriä, klikkaa Taustaväri-kohdan vieressä olevaa ruutua, joka avaa värivalitsimen, ja valitse sitten väri tai anna heksadesimaalinen koodi.

• Jos olet lisäämässä kuvaa, klikkaa Lähetä kuva tai valitse kuva, jonka olet jo lähettänyt kirjastoosi. Pienemmät kuvat näkyvät pysty- ja vaakasuuntaisina taustalla esimerkiksi tiilissä.

1. Klikkaa Tallenna.

Lomakekenttien värin muuttaminen

Voit muuttaa kenttien väriä niin, että ne ovat joko valkoisia tai läpinäkyviä. Jos kentät ovat läpinäkyviä, taustakuva näkyy niiden läpi. Varmista, että kenttien tekstit ovat helppo lukea.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Valitse haluamasi väri klikkaamalla PÄÄSISÄLTÖALUE-kohdassa Lomakekentät-alasvetovalikkoa.

3. Klikkaa Tallenna.

Lisää taustan kuva tai väri tilauksen yhteenvetoon

Kun asiakas klikkaa Näytä tilauksen yhteenveto kassasivulla, näkyviin tulee luettelo tilauksen tuotteista. Voit lisätä tilauksen yhteenvetoon taustakuvan tai värin. Varmista, että esikatselet valintasi varmistaaksesi, että olet tyytyväinen siihen, miltä tilauksen yhteenveto näyttää. Voit klikata Näytä tilauksen yhteenveto teemaeditorin esikatselussa.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Lisää taustaväri tai -kuva TILAUKSEN YHTEENVETO -osiossa.

• Jos lisäät väriä, klikkaa Taustaväri-kohdan vieressä olevaa ruutua, joka avaa värivalitsimen, ja valitse sitten väri tai anna heksadesimaalinen koodi.

• Jos olet lisäämässä kuvaa, klikkaa Lähetä kuva tai valitse kuva, jonka olet jo lähettänyt kirjastoosi. Pienemmät kuvat näkyvät pysty- ja vaakasuuntaisina taustalla esimerkiksi tiilissä.

1. Klikkaa Tallenna.

Kuvan vaihtaminen tai poistaminen kassasivulta

Voit muuttaa tai poistaa mitä tahansa kassasivulle lisäämiäsi kuvia.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa korvattavan kuvan alla Päivitä ja lataa kuva tai valitse kuva kirjastostasi.

3. Klikkaa Tallenna.

Jos haluat poistaa kuvan, klikkaa kuvan alla Poista. Tämä ei poista kuvaa Shopifysta.

Lisää kuvan vaihtoehtoinen teksti

Kun olet tyytyväinen kassasivujesi kuviin, niihin kannattaa lisätä vielä vaihtoehtoiset tekstit. Nämä tekstit voivat parantaa saavutettavuuttasi ja auttaa hakukoneoptimoinnissa. Lisätietoja hakukoneoptimoinnista .

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa kuvan alla Päivitä ja valitse sitten Muokkaa kuvaa.

2. Syötä kuvan vaihtoehtoinen teksti. Valitse kuvan lyhyt, kuvaava otsikko.

3. Klikkaa Tallenna.

Muuta fonttia kassasivulla

Voit Mukauttaa kassasivujasi valitsemalla fontin fonttiluettelosta. Et voi muuttaa tekstin väriä kassasivulla.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa TYPOGRAFIA-osiossa Otsikot-alasvetovalikkoa tai Leipäteksti-alasvetovalikkoa ja valitse sitten fontti.

3. Klikkaa Tallenna.

Vaihda painikkeen ja korostuksen väriä kassasivulla

Voit muuttaa painikkeiden väriä, virheilmoituksia ja muita ominaisuuksia, kuten kassasivun linkkejä. Jos vaihdat värejä, varmista, että pääsisältöalueen ja tilauksen yhteenvedon tekstit ovat helposti luettavia.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa VÄRIT-osiossa Korostukset-, Painikkeet- tai Virheet-kohdan vieressä olevaa väriruutua, jos haluat avata värivalitsimen, ja valitse sitten väri tai anna heksadesimaalinen koodi.