Kassasi tyylin muuttaminen

Jos myyt tuotteita verkkokaupassa, voit mukauttaa teemaeditorissa kassasivujen tyyliä. Lisää yrityksesi logo, muuta värejä tai valitse uusi fontti, jotta kassasivusi sopii yrityksesi tyyliin.

Vaikka värien ja mielenkiinnon lisääminen kassasivuille voi houkuttaa, tyyli kannattaa pitää yksinkertaisena. Näillä sivuilla asiakkaasi antavat tilausten toimitus- ja maksutiedot, joten on parempi välttää häiriötekijöitä ja pitää lukeminen helppona. Käytä voimakaskontrastisia värejä ja kuvia, jotka eivät vie huomiota sivulla olevista teksteistä.

Bannerin taustakuvan lataaminen

Jokaisen kassasivun yläosassa näkyy kaupan nimi palkissa - voit vaihtaa sen taustakuvan. Valitse brändiisi sopiva kuva, eli jos esimerkiksi myyt koruja, värikkäät helmet saattavat toimia hyvin. Palkissa kuvat näyttävät parhailta 1000x400 pikselin tarkkuudella.

Tee näin:

Voit lisätä kaupan logon kassasivulle. Jos käytät bannerimainosta, logo tulee näkyviin sen päälle. Voit asettaa logon bannerin vasempaan tai oikeaan kohtaan tai keskelle kassasivulle.

Tee näin:

Taustakuvan tai -värin lisääminen pääsisältöalueelle

Voit lisätä kassasivujen pääsisältöalueelle taustakuvan tai -värin. Tällä alueella asiakkaasi syöttävät toimitus- ja maksutietonsa, joten varmista kenttien helppo luettavuus. Voit lisätä vain joko taustakuvan tai -värin.

Tee näin:

Lomakekenttien värin muuttaminen

Voit muuttaa kenttien väriä joko valkoisiksi tai läpinäkyviksi. Jos valitset läpinäkyvät kentät, taustakuva näkyy. Varmista silloin, että kenttien teksti on helposti luettavissa.

Tee näin:

Taustakuvan tai -värin lisääminen tilausyhteenvetoon

Kun asiakas klikkaa Näytä tilauksen yhteenveto kassasivulla, näkyviin tulee luettelo tilauksen tuotteista. Voit lisätä tilauksen yhteenvetoon taustakuvan tai värin. Muista tarkistaa esikatselulla, että olet tyytyväinen tilauksen yhteenvetoon. Voit klikata Näytä tilauksen yhteenveto teemaeditorin esikatselussa.

Tee näin:

Kuvan vaihtaminen tai poistaminen kassasivulta

Voit muuttaa tai poistaa mitä tahansa kassasivulle lisäämiäsi kuvia.

Tee näin:

Jos haluat poistaa kuvan, klikkaa Vaihda > Poista kuva. Tämä ei poista kuvaa Shopifysta.

Kuvan vaihtoehtoisen tekstin lisääminen

Kun olet tyytyväinen kassasivujesi kuviin, niihin kannattaa lisätä vielä vaihtoehtoiset tekstit. Nämä tekstit voivat parantaa saavutettavuuttasi ja auttaa hakukoneoptimoinnissa. Lisätietoja hakukoneoptimoinnista .

Tee näin:

1. Klikkaa Muokkaa sen kuvan kohdalta, johon haluat lisätä vaihtoehtoisen tekstin.
  2. Kirjoita Vaihtoehtoinen teksti ‑kohtaan kuvan vaihtoehtoinen teksti. Valitse kuvalle lyhyt, kuvaileva teksti.
  3. Klikkaa Tallenna.

Fontin vaihtaminen kassasivulla

Voit muokata kassasivujasi valitsemalla fontin luettelosta. Et voi muuttaa kassasivun tekstin väriä.

Tee näin:

Painike- ja korostusvärin vaihtaminen kassasivulla

Voit muuttaa painikkeiden väriä, virheilmoituksia ja muita ominaisuuksia, kuten kassasivun linkkejä. Jos vaihdat värejä, varmista, että pääsisältöalueen ja tilauksen yhteenvedon tekstit ovat helposti luettavia.

Tee näin:

Ominaisuuksien lisääminen kassavaiheen lisämyyntisivulle

Voit lisätä uutta sisältöä kuten asiakastutkimuksia tai lisämyyntitarjouksia asiakkaan saamaan kassakokemukseen ostonjälkeisillä sovelluksilla. Tällaisella sovellukset lisäävät sisältöä sen jälkeen, kun asiakas on maksanut mutta ennen kuin hänelle on esitetty tilausvahvistussivu.

Jos haluat lisätä ominaisuuksia ostonjälkeiselle sivulle, sinun täytyy asentaa ja määrittää maksusovellus ja valita maksuasetuksissa kyseinen sovellus käytettäväksi ostonjälkeisellä sivulla.

Voit käyttää vain yhtä kassasovellusta ostonjälkeisien ominaisuuksien lisäämiseen kerrallaan. Jos olet asentanut useamman kuin yhden sovelluksen, jossa on oston jälkeisiä toimintoja, voit valita maksuasetuksissasi sovelluksen, jota haluat käyttää.

Kassasovelluksen asentaminen ostoksen jälkeisten ominaisuuksien lisäämiseksi

Jos haluat lisätä ominaisuuksia ostonjälkeiselle sivulle, sinun on käytettävä kolmannen osapuolen sovellusta, joka tukee ostonjälkeisiä ominaisuuksia kassalla.

Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään.

Tee näin:

1. Siirry Shopify App Storeen ja etsi kauppaasi sopiva ostonjälkeinen sovellus.
  2. Klikkaa Lisää sovellus. Jos et ole kirjautunut Shopify-tilillesi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.
  4. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Sovellukset-osioon ja napauta kassasovelluksesi nimeä.
  5. Anna tarvittavat määritysasetukset.

Sovelluksen valitseminen lisämyyntisivulla käytettäväksi

Kun olet asentanut ja määrittänyt kassasovelluksen, sinun on valittava kyseinen sovellus käytettäväksi oston jälkeisellä sivulla maksuasetuksissasi.

Voit muuttaa sovellusta, jota haluat käyttää kassasi maksuasetuksissa.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Kassa.
  3. Valitse Ostonjälkeinen sivu -osiossa kassasovellus, jota haluat käyttää.