Kassalle maksun ulkoasun mukauttaminen

Jos myyt tuotteita verkkokaupassa, voit mukauttaa teemaeditorin kassasivujen tyyliä. Lisää yrityksesi logo, muuta värejä tai valitse uusi fontti, jotta Ostoskori vastaa yrityksesi kokoa.

Vaikka haluat ehkä lisätä paljon värejä ja kiinnostusta kassasivuihin, on parasta pitää malli yksinkertaisena. Nämä sivut käyttävät asiakkaitasi tilausten toimitus-ja maksutietojen syöttäminen, eikä sinun tarvitse poistaa niitä käytöstä tai tehdä tietoja vaikeasti luettavaksi. Valitse värit, joissa on suuri kontrasti, ja kuvat, jotka eivät vedä huomiota sivulla oleviin sanoihin.

Lataa bannerin taustakuva

Jokaisen kassasivun yläosassa näkyy kaupan nimi. Voit muuttaa kyseisen bannerin taustakuvaa. Valitse kuva, joka vastaa brändiäsi. Jos esimerkiksi myyt koruja, värikkäitä helmiä koskeva kuva voi olla hyvä vastine. Bannerimakuvat näyttävät parhaalta 1000 x 400 pikselin tarkkuudella.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori napauttamalla tyyli -kohdasta Mukauta kassalla -painiketta.

2. klikkaa banneri -osiossa Lähetä kuvatai valitse kuva, jonka olet jo lähettänyt kirjastoosi.

3. klikkaa Tallenna.

Voit lisätä kaupan logon kassasivulle. Jos käytät bannerimainosta, logo tulee näkyviin sen päälle. Voit asettaa logon bannerin vasempaan tai oikeaan kohtaan tai keskelle kassasivulle.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori napauttamalla tyyli -kohdasta Mukauta kassalla -painiketta.

2. klikkaa logo -osiossa Lähetä kuvatai valitse kuva, jonka olet jo lähettänyt kirjastoosi.

3. Valitse logon sijainti.

4. Valitse logon koko.

5. klikkaa Tallenna.

Lisää taustakuva tai taustaväri varsinaisen sisällön alueelle

Voit lisätä kassasivujen pääsisältöön-alueella taustakuvan tai värin. Tämä on alue, jolla asiakkaasi syöttävän toimitus-ja maksutietonsa, joten varmista, että voit edelleen selkeästi lukea taustalla olevia kenttiä. Et voi lisätä sekä taustakuvaa että värejä.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori napauttamalla tyyli -kohdasta Mukauta kassalla -painiketta.

2. Lisää PÄÄSISÄLTÖ-alue -osioon taustaväri tai-kuva.

• Jos lisäät väriä, klikkaa taustaväri -kohdan vieressä olevaa ruutua, joka avaa värivalitsimen, valitse väri tai anna heksadesimaalinen koodi.

• Jos olet lisäämässä kuvaa, klikkaa Lähetä kuvatai valitse kuva, jonka olet jo lähettänyt kirjastoosi. Pienemmät kuvat toistetaan taustalla pysty-ja vaakasuunnassa, kuten-ruuduissa.

1. klikkaa Tallenna.

Lomakekenttien värin muuttaminen

Voit muuttaa kenttien väriä niin, että ne ovat joko valkoisia tai läpinäkyviä. Haluat ehkä tehdä kentistä läpinäkyviä, jotta taustakuva näkyy kautta. Varmista, että voit selkeästi lukea tekstin kentissä.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori napauttamalla tyyli -kohdasta Mukauta kassalla -painiketta.

2. Valitse haluamasi väri PÄÄSISÄLTÖ-alue -kohdasta haluamasi väri napauttamalla lomakekentät -alasvetovalikkoa.

3. klikkaa Tallenna.

Lisää taustan kuva tai väri tilauksen yhteenvetoon

Kun asiakas napauttaa Näytä tilauksen Yhteenveto kassasivulla, luettelo tuotteista, jotka ostaessaan näyttää, näkyy luettelossa. Voit lisätä tilauksen yhteenvetoon taustakuvan tai värin. Varmista, että esikatselet valintasi varmistaaksesi, että olet tyytyväinen siihen, miltä tilauksen Yhteenveto näyttää. Voit napauttaa Näytä tilauksen Yhteenveto -vaihtoehtoa teemaeditorin esikatselussa.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori napauttamalla tyyli -kohdasta Mukauta kassalla -painiketta.

2. Lisää taustan väri tai kuva tilauksen Yhteenveto -osiossa.

• Jos lisäät väriä, klikkaa taustaväri -kohdan vieressä olevaa ruutua, joka avaa värivalitsimen, valitse väri tai anna heksadesimaalinen koodi.

• Jos olet lisäämässä kuvaa, klikkaa Lähetä kuvatai valitse kuva, jonka olet jo lähettänyt kirjastoosi. Pienemmät kuvat toistetaan taustalla pysty-ja vaakasuunnassa, kuten-ruuduissa.

1. klikkaa Tallenna.

Kuvan vaihtaminen tai poistaminen kassasivulta

Voit muuttaa tai poistaa mitä tahansa kuvia, jotka lisäät kassasivulle.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori napauttamalla tyyli -kohdasta Mukauta kassalla -painiketta.

2. Valitse korvattavan kuvan alapuolelta Päivitä ja lataa kuva tai valitse jokin kirjastostasi.

3. klikkaa Tallenna.

Jos haluat poistaa kuvan, klikkaa kuvan alapuolalta Poista. Tämä ei poista kuvaa Shopifysta.

Lisää kuvan vaihtoehtoinen teksti

Kun olet tyytyväinen kassasivujesi kuviin, niihin kannattaa lisätä vielä vaihtoehtoiset tekstit. Nämä tekstit voivat parantaa saavutettavuuttasi ja auttaa hakukoneoptimoinnissa. Lisätietoja hakukoneoptimoinnista .

Toimintovaiheet:

1. klikkaa kuvan alapuolalta Päivitäja valitse sitten Muokkaa kuvaa.

2. Syötä kuvan vaihtoehtoinen teksti. Valitse kuvan lyhyt, kuvaava otsikko.

3. klikkaa Tallenna.

Muuta fonttia kassasivulla

Voit muokata kassasivujasi valitsemalla fonttiluettelosta. Et voi muuttaa tekstin väriä kassasivulla.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori napauttamalla tyyli -kohdasta Mukauta kassalla -painiketta.

2. klikkaa typografia -osiossa otsikot -alasvetovalikkoa tai poista leipäteksti -alasvetovalikkoa ja valitse sitten fontti.

3. klikkaa Tallenna.

Vaihda painikkeen ja korostuksen värit kassasivulle

Voit muuttaa painikkeiden väriä, virheilmoituksia ja aksentteja, kuten linkkiä kassasivuilla. Jos vaihdat värejä, varmista, että voit lukea tekstiä selkeästi pääsisällön alueesta ja tilauksen yhteenvedosta.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori napauttamalla tyyli -kohdasta Mukauta kassalla -painiketta.

2. klikkaa värit -osiossa korostukset, painikkeettai virheet -kohdan vieressä olevaaväriruutua, jos haluat avata värivalitsimen, valitse väri tai anna heksadesimaalinen koodi.

3. klikkaa Tallenna.