Kassalle maksun ulkoasun mukauttaminen

Jos myyt tuotteita verkkokaupassa, voit mukauttaa teemaeditorissa kassasivujen tyyliä. Lisää yrityksesi logo, muuta värejä tai valitse uusi fontti, jotta kassasivusi sopii yrityksesi tyyliin.

Vaikka värien ja mielenkiinnon lisääminen kassasivuille voi houkuttaa, tyyli kannattaa pitää yksinkertaisena. Näillä sivuilla asiakkaasi antavat tilausten toimitus- ja maksutiedot, joten on parempi välttää häiriötekijöitä ja pitää lukeminen helppona. Käytä voimakaskontrastisia värejä ja kuvia, jotka eivät vie huomiota sivulla olevista teksteistä.

Bannerin taustakuvan lataaminen

Jokaisen kassasivun yläosassa näkyy kaupan nimi palkissa - voit vaihtaa sen taustakuvan. Valitse brändiisi sopiva kuva, eli jos esimerkiksi myyt koruja, värikkäät helmet saattavat toimia hyvin. Palkissa kuvat näyttävät parhailta 1000x400 pikselin tarkkuudella.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa BANNERI-osiossa Lataa kuva tai valitse kirjastoon jo lataamasi kuva.

3. Klikkaa Tallenna.

Logon lisääminen kassasivulle

Voit lisätä kaupan logon kassasivulle. Jos käytät bannerimainosta, logo tulee näkyviin sen päälle. Voit asettaa logon bannerin vasempaan tai oikeaan kohtaan tai keskelle kassasivulle.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa LOGO-osiossa Lataa kuva tai valitse aiemmin kirjastoon lataamasi kuva.

3. Valitse logon sijainti.

4. Valitse logon koko.

5. Klikkaa Tallenna.

Taustakuvan tai -värin lisääminen pääsisällön alueelle

Voit lisätä kassasivujen pääsisältöalueelle taustakuvan tai -värin. Tällä alueella asiakkaasi syöttävät toimitus- ja maksutietonsa, joten varmista kenttien helppo luettavuus. Voit lisätä vain joko taustakuvan tai -värin.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Lisää PÄÄSISÄLTÖALUE-kohtaan taustaväri tai -kuva.

• Jos olet lisäämässä väriä, klikkaa ruutua Taustaväri-kohdan vieressä avataksesi värivalitsimen ja valitse sitten väri tai anna heksadesimaalinen koodi.

• Jos olet lisäämässä kuvaa, klikkaa Lataa kuva tai valitse jo kirjastoon lataamasi kuva. Pienemmät kuvat näkyvät pysty- ja vaakasuuntaisina taustalla esimerkiksi tiilissä.

1. Klikkaa Tallenna.

Lomakekenttien värin muuttaminen

Voit muuttaa kenttien väriä joko valkoisiksi tai läpinäkyviksi. Jos valitset läpinäkyvän, varmista että taustakuvan läpinäkyminen ei haittaa kenttien tekstin luettavuutta.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Valitse haluamasi väri klikkaamalla Lomakekentät-pudotusvalikkoa PÄÄSISÄLTÖALUE-kohdassa.

3. Klikkaa Tallenna.

Taustakuvan tai -värin lisääminen tilausyhteenvetoon

Kun asiakas klikkaa Näytä tilauksen yhteenveto kassasivulla, näkyviin tulee luettelo tilauksen tuotteista. Voit lisätä tilauksen yhteenvetoon taustakuvan tai värin. Muista tarkistaa esikatselulla, että olet tyytyväinen tilauksen yhteenvetoon. Voit klikata Näytä tilauksen yhteenveto teemaeditorin esikatselussa.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Lisää taustaväri tai -kuva TILAUKSEN YHTEENVETO -osiossa.

• Jos olet lisäämässä väriä, klikkaa ruutua Taustaväri-kohdan vieressä avataksesi värivalitsimen ja valitse sitten väri tai anna heksadesimaalinen koodi.

• Jos olet lisäämässä kuvaa, klikkaa Lataa kuva tai valitse jo kirjastoon lataamasi kuva. Pienemmät kuvat näkyvät pysty- ja vaakasuuntaisina taustalla esimerkiksi tiilissä.

1. Klikkaa Tallenna.

Kuvan vaihtaminen tai poistaminen kassasivulta

Voit muuttaa tai poistaa mitä tahansa kassasivulle lisäämiäsi kuvia.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa korvattavan kuvan alla Päivitä ja lataa kuva tai valitse kirjastostasi.

3. Klikkaa Tallenna.

Jos haluat poistaa kuvan, klikkaa kuvan alla Poista. Tämä ei poista kuvaa Shopifysta.

Kuvan vaihtoehtoisen tekstin lisääminen

Kun olet tyytyväinen kassasivujesi kuviin, niihin kannattaa lisätä vielä vaihtoehtoiset tekstit. Nämä tekstit voivat parantaa saavutettavuuttasi ja auttaa hakukoneoptimoinnissa. Lisätietoja hakukoneoptimoinnista .

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa kuvan alla Päivitä ja valitse sitten Muokkaa kuvaa.

2. Syötä kuvan vaihtoehtoinen teksti. Valitse kuvan lyhyt, kuvaava otsikko.

3. Klikkaa Tallenna.

Fontin vaihtaminen kassasivulla

Voit muokata kassasivujasi valitsemalla fontin luettelosta. Et voi muuttaa kassasivun tekstin väriä.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa TYPOGRAFIA-osiossa Otsikot-pudotusvalikkoa tai Leipäteksti-pudotusvalikkoa ja valitse sitten fontti.

3. Klikkaa Tallenna.

Painike- ja korostusvärin vaihto kassasivulla

Voit muuttaa painikkeiden väriä, virheilmoituksia ja muita ominaisuuksia, kuten kassasivun linkkejä. Jos vaihdat värejä, varmista, että pääsisältöalueen ja tilauksen yhteenvedon tekstit ovat helposti luettavia.

Toimintovaiheet:

1. Avaa teemaeditori klikkaamalla Tyyli-kohdassa Mukauta kassalla maksua -painiketta.

2. Klikkaa VÄRIT-osiossa Korostukset-, Painikkeet- tai Virheet-kohdan viereistä väriruutua avataksesi värivalitsimen ja sitten väri, tai anna heksadesimaalinen koodi.

3. Klikkaa Tallenna.

Ostoksen jälkeisen tarjouksen lisääminen kassalle kolmannen osapuolen sovelluksen avulla

Ostoksen jälkeinen tarjous on kehote, joka näkyy asiakkaalle kassalla sen jälkeen, kun hän on suorittanut maksun, mutta kuitenkin ennen tilausvahvistussivua. Kehote kutsuu asiakkaan lisäämään tuotteita tilaukseensa.

Vaikka voit lisätä tarjouksia ennen kuin asiakas päättää maksuprosessinsa, asiakkaalle ostoksen jälkeen tehdyt tarjoukset voivat lisätä kaupan tilauksen kokonaiskokoa seuraavilla eduilla:

• Hylättyjen ostoskorien riski pienenee, koska tarjous näytetään asiakkaalle vasta, kun tapahtuma on suoritettu loppuun.
  • Tarjous on ajankohtainen, merkityksellinen ja uniikki, koska se näkyy vasta, kun asiakas on tehnyt ostoksen.
  • Asiakas voi ostaa lisätuotteita yhdellä klikkauksella, eikä hänen tarvitse syöttää tietojaan uudelleen.

Sinun on käytettävä kolmannen osapuolen sovellusta, joka tukee ostoksen jälkeisiä tarjouksia, jotta voit ottaa tarjoukset käyttöön verkkokaupassasi. Näytä ostoksen jälkeiset tarjoussovellukset Shopify App Storessa.

Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään.