Kassalla maksun kääntäminen

Jos myyt käyttämällä verkkokauppaa, voit kääntää kassalla muokkaamalla teemaa. Joissakin teemoissa on käännöksiä useammalla kuin yhdellä kielellä, joten voit valita toisen kielen teemaeditorissa. Jos haluat käyttää kieltä, jota et ole sisällyttänyt teemaan, voit kääntää kassan myös manuaalisesti.

Valitse uusi kassan kieli

Jos teemassa on useampi kuin yksi kieli, voit valita toisen kielen kassalle maksua varten.

Toimintovaiheet:

1. Vieritä alaspäin kassalla maksun kieli -osioon.

2. klikkaa Hallitse Ostoskori-kieltä:

Shopify Checkout-kieli

3. klikkaa Vaihda teemasta-kohdan kielija valitse sitten kieli alasvetovalikosta.

4. klikkaa Tallenna.

Jos tarvitsemasi kieli ei ole käytettävissä, voit:

- Muuta teemaa niin, että se sisältää ensisijaisen kielesi. - Luo oma kassaskielesi.

Jos valitset kielen, joka sisältää vain järjestelmän ja kassalla käännöksen käännöksen, muut sivustosi käyttävät teemasi oletuskieltä. Voit tehdä muita käännöksiä, joita tarvitset kielieditorinavulla.

Käännä kassalla yksittäiset kentät yksitellen

Voit muokata kassasivun kunkin kentän tekstiä. Tämä auttaa sinua mukauttamaan kassalla kokemustasi brändisi mukaan. Voit esimerkiksi muuttaa virheilmoituksia oletusarvoisen käytön sijaan can't be left blank :

Shopify-kassalla maksun muokkauskenttä

Toimintovaiheet:

1. klikkaa kassalla maksun kieli -osiossa Hallitsemaksutapaa.

2. Tee muutokset kassalle maksun kenttiin.

Shopify-kassalle maksun muokkauskentän nimi

3. klikkaa Tallenna.

Luo oma Ostoskori

Jos haluat kääntää koko kassalla maksun tai vain osan siitä, voit luoda oman kassasanoman kielesi. Kaikki kentät, joita et muuttaa, pysyvät oletuskielellä.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa kassalla maksun kieli -osiossa Hallitsemaksutapaa.

2. klikkaa Vaihda teeman kieli.

3. Valitse pudotusvalikosta Muut kielet ...

Shopify-Valitse kassan kieli

4. Tee valinta Kieli-pudotusvalikosta.

5. Valinnainen: Valitse alue alue avattavasta valikosta tai:

- Valitse Kaikki, jos haluat valita kaikki alueelliset variaatiot. - Valitse Mukautettu , jos haluat luoda mukautetun nimen luomalle versiolle, ja antaa sille nimi.

Shopify-kassalla maksun kielivalikko

1. klikkaa Tallenna. Sinuksi tehdään kieleditorinkassan osio, jossa voit syöttää käännöksiä teemaasi kassalla olevista viesteistä.

Uusi kieli on nyt käytettävissä, kun valitset sivustosi uuden kassan kielen . Kaikki käänteiset tekstit näkyvät teemasi oletuskielellä.