Kassasivun kääntäminen

Jos myyt käyttämällä verkkokauppaa, voit kääntää kassaosion muokkaamalla teemaasi. Joissakin teemoissa on useiden eri kielien käännöksiä, joten voit valita toisen kielen kassaasi varten teemaeditorissa. Jos haluat käyttää kieltä, joka ei sisälly teemaasi, voit kääntää kassan myös manuaalisesti.

Valitse uusi kassan kieli

Jos teemassa on useampi kuin yksi kieli, voit valita toisen kielen kassalle maksua varten.

Toimintovaiheet:

1. Vieritä alas kohtaan Kassalla maksun kieli.

2. Klikkaa Hallinnoi kassalla maksun kieltä.

3. Klikkaa Vaihda teeman kieli ja valitse sitten kieli alasvetovalikosta.

4. Klikkaa Tallenna.

Jos tarvitsemasi kieli ei ole käytettävissä, voit:

- Muuta teemaa niin, että se sisältää ensisijaisen kielesi. - Luo oma kassakielesi.

Jos valitset kielen, joka sisältää vain järjestelmän ja kassan käännöksen, muut sivustosi osat käyttävät teemasi oletuskieltä. Voit tehdä uusia käännöksiä kielieditorin avulla.

Käännä kassalla maksamisen kentät yksitellen

Voit muokata kaikkia kassasivun kenttien tekstejä. Tämä auttaa sinua mukauttamaan kassakokemusta brändisi mukaan. Voit esimerkiksi muokata virheilmoituksia sen sijaan, että käyttäisit oletusarvoista ei voi olla tyhjä -ilmoitusta.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Kassalla maksun kieli -osiossa Hallinnoi kassalla maksun kieltä.

2. Tee muutokset kassalle maksun kenttiin.

3. Klikkaa Tallenna.

Luo oma kassakielesi

Jos haluat kääntää koko kassasivun tai vain osan siitä, voit luoda oman kassakielesi. Kentät, joita et muuta, pysyvät oletuskielellä.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Kassalla maksun kieli -osiossa Hallinnoi kassalla maksun kieltä.

2. Klikkaa Vaihda teeman kieli.

3. Valitse pudotusvalikosta Muut kielet ....

4. Valitse kieli Kieli-pudotusvalikosta.

5. Valinnainen: Valitse alue avattavasta Alue-valikosta tai:

- Valitse Kaikki, jos haluat valita kaikki alueen variaatiot. - Klikkaa Mukautettu, jos haluat luoda mukautetun nimen luomallesi versiolle ja nimetä sen.

1. Klikkaa Tallenna. Sinut siirretään kielieditorin kassaosioon, jossa voit kirjoittaa teemasi kassalla olevien viestien käännöksiä.

Uusi kieli on nyt käytettävissä, kun valitset sivustollesi uuden kassan kielen. Kaikki kääntämättömät tekstit näkyvät teemasi oletuskielellä.