Kassasivun kääntäminen

Jos myyt käyttämällä verkkokauppaa, voit saada käännöksen kassallesi muokkaamalla teemaasi. Joissakin teemoissa on useiden eri kielten käännöksiä, joten voit valita eri kielen kassallesi teemaeditorissa. Jos haluat käyttää teemasta puuttuvaa kieltä, voit kääntää kassan myös manuaalisesti.

Valitse uusi kassan kieli

Jos teemassa on useampi kuin yksi kieli, voit valita toisen kielen kassalle maksua varten.

Tee näin:

1. Siirry alas kohtaan Kassan kieli.

2. Klikkaa Muuta kassan kieltä.

3. Klikkaa Vaihda teeman kieli ja valitse kieli pudotusvalikosta.

4. Klikkaa Tallenna.

Käännä kassalla maksamisen kentät yksitellen

Voit muokata kaikkia kassasivun kenttien tekstejä. Tämä auttaa sinua mukauttamaan kassakokemusta brändisi mukaan. Voit esimerkiksi muokata virheilmoituksia sen sijaan, että käyttäisit oletusarvoista ei voi olla tyhjä -ilmoitusta.

Tee näin:

1. Klikkaa Kassan kieli -osiossa Muuta kassan kieltä.

2. Tee muutokset kassan kenttiin.

3. Klikkaa Tallenna.

Luo oma kassakielesi

Jos haluat kääntää koko kassasivun tai vain osan siitä, voit luoda oman kassakielesi. Kentät, joita et muuta, pysyvät oletuskielellä.

Tee näin:

1. Klikkaa Kassan kieli -osiossa Muuta kassan kieltä.
  2. Klikkaa Vaihda teeman kieli.
  3. Valitse pudotusvalikosta Muut kielet ....
  4. Valitse kieli Kieli-pudotusvalikosta.
  5. Valinnainen: Valitse alue avattavasta Alue-valikosta tai:

• Valitse Kaikki, jos haluat valita kaikki alueen variaatiot.
    • Klikkaa Mukautettu, jos haluat luoda mukautetun nimen luomallesi versiolle ja kirjoita haluamasi nimi.
  6. Klikkaa Tallenna. Sinut siirretään kielieditorin kassaosioon, jossa voit kirjoittaa teemasi kassalla olevien viestien käännöksiä.

Uusi kieli on nyt käytettävissä, kun valitset sivustollesi uuden kassan kielen. Kaikki kääntämättömät tekstit näkyvät teemasi oletuskielellä.