Administration af dine faktureringsoplysninger

Dine fakturaer betales med din primære betalingsmetode. De tilgængelige betalingsmetoder omfatter kreditkort, co-brandede debetkort samt PayPal i nogle områder.

Se din kommende faktura

Du kan se alle ekstra debiteringer, som vil være inkluderet på dine kommende fakturaer, på siden Faktureringsindstillinger i din Shopify-administrator. Du kan få mere at vide om, hvordan du bliver faktureret for disse debiteringer, i Om faktureringsgrænser.

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

2. Klik på Se detaljer i afsnittet Fakturaer.

Se hele din faktureringshistorik

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

2. Klik på Se hele faktureringshistorik under Seneste fakturaer i afsnittet Fakturaer.

Se alle debiteringer i en bestemt periode

Din faktura viser alle opkrævede beløb på din Shopify-konto, herunder abonnementsgebyrer, appgebyrer og tredjepartstransaktionsgebyrer.

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

2. Klik på Se Shopify-kontooversigt.

3. Klik på Se hele opgørelsen på siden Kontooversigt.

4. Vælg en periode ved hjælp af datovælgeren for at se alle debiteringer inden for denne periode.

Eksportér faktureringshistorik

Du kan eksportere dine fakturaer til en CSV-fil, hvis du vil se eller gemme din faktureringshistorik.

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

2. Klik på Se hele faktureringshistorik i afsnittet Fakturaer.

3. Du kan eksportere fakturaer på tre forskellige måder:

4. Vælg et format til din CSV-fil, og klik derefter på Eksportér fakturaer.

Du modtager CSV-filen i en mail. Mailen sendes til den mailadresse, der er knyttet til dit login.

Betalingsmetoder for dine Shopify-fakturaer

Afhængigt af din lokation, kan du betale dine Shopify-fakturaer ved hjælp af følgende betalingsmetoder.

Kreditkort og co-brandede debetkort

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangsfaktura eller tilbagevendende fakturaer) ved hjælp af et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express. Dit kreditkort skal tillade tilbagevendende betalinger.

Du kan også bruge et debetkort, der er co-branded med Mastercard, Visa eller American Express. Hvis du bruger et co-branded debetkort til at betale dine Shopify-fakturaer, skal det opfylde følgende krav:

• Kortet skal have internationale egenskaber.
  • Kortet skal være sat op til at acceptere tilbagevendende transaktioner.

Hvis dit co-brandede debetkort ikke har disse egenskaber, eller hvis du er i tvivl, skal du kontakte det pengeinstitut, der har udstedt kortet, for at få hjælp.

Overvejelser i forbindelse med brug af kreditkort og co-brandede debetkort

Gennemgå følgende overvejelser i forbindelse med brug af kreditkort og co-brandede debetkort i bestemte lande og områder.

• Hvis du er bosiddende i Frankrig, skal du betale dit Shopify-abonnement med et kreditkort eller et udskudt debetkort. Kontakt din bank, hvis du er usikker på, hvilken slags kort du har.
  • Hvis du er etableret i Indien, kan du ikke betale dine Shopify-fakturaer ved hjælp af et RuPay-kort.
  • Hvis du er baseret i Brasilien, skal du bruge et internationalt – ikke nationalt – kort fra Visa eller Mastercard. Bekræft, at dit kort er brandet som Internacional

PayPal

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangs- eller gentagne) via PayPal. Når du betaler dine fakturaer via PayPal, kan du bruge den PayPal-saldo, de bankkonti, de debetkort eller de kreditkort, der er knyttet til din PayPal-konto.

ACH-debiteringer

Hvis du bor i USA, har Shopify Plus-abonnementet og en USD-bankkonto, der accepterer ACH (Automated Clearing House)-debiteringer, kan du bekræfte din konto og gøre den til din primære betalingsmetode. Undersøg oplysningerne fra din bank for at se, om din konto accepterer ACH-debiteringer.

Opdater dine faktureringsoplysninger

Dine faktureringsoplysninger indeholder dit kreditkortnummer og din faktureringsadresse. Hvis du har behov for at opdatere dine faktureringsoplysninger, kan du gøre dette i menuen Indstillinger i din administrator.

De fleste af de opkrævede gebyrer på Shopify er tilbagevendende betalinger. Automatiske betalinger sker regelmæssigt. Disse faktureringscyklusser varierer, og de er ikke synkroniseret, medmindre du f.eks. tegner et abonnement med 30-dages fakturering og installerer alle dine apps samme dag.

Opdater nummeret på dit kreditkort eller dit co-brandede debetkort

Hvis du får et nyt nummer på dit kreditkort eller co-brandede debetkort, skal du huske at opdatere det på din Shopify-konto.

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

2. I afsnittet Betalingsmetoder skal du gøre et af følgende:

3. Angiv de nødvendige oplysninger.

4. Klik på Erstat kreditkort.

Rediger din faktureringsadresse

Hvis du ændrer den adresse, der er knyttet til dit kreditkort eller dit co-brandede debetkort, skal du sørge for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

2. I afsnittet Betalingsmetoder skal du gøre et af følgende:

3. Angiv de nødvendige oplysninger, herunder din nye faktureringsadresse.

4. Klik på Erstat kreditkort.

Opdater din faktureringsperiode

Faktureringscyklussen eller faktureringscyklussen er tidsrummet mellem fakturaerne. Du kan forlænge dette tidsrum, men du kan ikke vælge, hvilken dag i måneden, du modtager fakturaen. Faktureringscyklussen er som standard hver 30. dag, og den pris, der er knyttet til din butiks Shopify-abonnementsordning kan findes på den faktura, der udstedes sidst i hver cyklus.

Hvis muligheden er tilgængelig på dit abonnement, kan du optjene en rabat ved at acceptere en længere faktureringscyklus.

Du skal være butiksejeren eller en medarbejder med tilladelsen Administrer abonnement for at kunne opdatere din faktureringsperiode.

Trin:

1. Log ind på din butik.

2. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Abonnement.

3. Klik på Skift abonnement.

4. Klik på Skift faktureringscyklus. Hvis du ikke kan se knappen Skift faktureringscyklus, kan du ikke øge længden af faktureringscyklussen for dit nuværende abonnement. Hvis du ikke kan se linket, skal du finde det abonnement, du har, og derefter klikke på Vælg abonnement.

5. Når betalingsmulighederne vises, skal du vælge din ønskede faktureringscyklus.

6. Gennemgå beskrivelsen af de kreditkorttransaktioner, som du accepterer.

7. Klik på Bekræft ændringer for at acceptere den nye aftale.

Tilføjelse eller udskiftning af en bankkonto

Tilføjelse eller udskiftning af en bankkonto er en proces, der foregår i to trin. Først skal du tilføje dine bankkontooplysninger. Derefter bekræfter du din bankkonto.

Trin 1: Tilføj eller udskift dine bankkontooplysninger

1. Gå til Finans > Fakturering i Shopify-administratoren.

2. I afsnittet Betalingsmetoder skal du gøre et af følgende:

3. Om nødvendigt kan du vælge Bankkonto i Betalingsmetodetype.

4. Indtast konto- og routingnumre for den bankkonto, du vil bekræfte.

5. Indtast butiksejerens navn, og angiv kontotypen som Privat eller Virksomhed.

6. Klik på Begynd bekræftelse.

Shopify indbetaler to minde beløb (under 1 USD) på din bankkonto efter 1-3 arbejdsdage. Når disse beløb er indbetalt på din konto, skal du bekræfte din bankkonto.

Trin 2: Bekræft din bankkonto

1. Klik på Fuldfør bekræftelse i afsnittet Betalingsmetoder.

2. Angiv de to beløb, der blev indbetalt på din bankkonto.

3. Hvis du vil gøre den bekræftede konto til din aktive betalingsmetode, skal du markere Gør denne bankkonto til min primære betalingsmetode.

4. Klik på Fuldfør bekræftelse.

Hvis bekræftelsen lykkes, vil bankkontoen blive vist i afsnittet Betalingsmetoder.

Hvis bekræftelsen mislykkes, vises der en meddelelse over den mislykkede bankkonto om, at bekræftelsen af din bankkonto mislykkedes. Du kan enten erstatte eller fjerne den mislykkede bankkonto. Kontakt din bank for at få mere at vide, før du prøver igen.