Administrering af dine faktureringsoplysninger

Dine fakturaer betales med din primære betalingsmetode. Tilgængelige betalingsmetoder inkluderer kreditkort og bekræftede bankkonti (bekræftede bankkonti er kun tilgængelig for Shopify Plus-shopejere i USA). Dit kreditkort skal tillade automatiske betalinger. På dette tidspunkt kan du ikke betale for Shopify med et debetkort.

Se din kommende faktura

Du kan se alle ekstra debiteringer, som vil være inkluderet på dine kommende fakturaer, på siden Faktureringsindstillinger i din Shopify-administrator. Du kan få mere at vide om, hvordan du bliver faktureret for disse debiteringer, i Om faktureringsgrænser.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se detaljer i afsnittet Fakturaer.

Se hele din faktureringshistorik

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se hele faktureringshistorik under Seneste fakturaer i afsnittet Fakturaer.

Se alle debiteringer i en bestemt periode

Din faktura viser alle opkrævede beløb på din Shopify-konto, herunder abonnementsgebyrer, appgebyrer, transaktionsgebyrer osv.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se Shopify-kontooversigt.

3. Klik på Se hele opgørelsen på siden Kontooversigt.

4. Vælg en periode ved hjælp af datovælgeren for at se alle debiteringer inden for denne periode.

Eksportér faktureringsoplysninger

Du kan eksportere oplysningerne fra én faktura til en CSV-fil.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på et faktureringsemne i afsnittet Fakturaer under Seneste fakturaer.

3. Klik på Eksportér CSV-fil.

4. Vælg den type CSV-fil, du vil bruge, og klik derefter på Eksportér debiteringer.

Når du har eksporteret fakturaen, modtager du CSV-filen i en e-mail. E-mailen sendes til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.

Betalingsmetoder for dine Shopify-fakturaer

Afhængigt af din lokation, kan du betale dine Shopify-fakturaer ved hjælp af følgende betalingsmetoder.

Kreditkort

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangs- eller gentagne) med et gyldigt kreditkort eller co-branded kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express. Dit kreditkort skal tillade gentagne betalinger. På nuværende tidspunkt kan du ikke betale dine Shopify-fakturaer med et almindeligt debetkort.

Hvis du er bosiddende i Frankrig, skal du betale dit Shopify-abonnement med et kreditkort eller et udskudt debetkort. Kontakt din bank, hvis du er usikker på, hvilken slags kort du har.

Shopify-saldo

Hvis din butik ligger i USA, og du har nok tilgængelige midler på din saldo for din Shopify Payments-konto, vælges Shopify-saldo som din standard-betalingsmetode for køb af temaer og engangskøb af apps. Hvis du vil betale faste debiteringer med din Shopify-saldo, skal du aktivere det i dine Faktureringsindstillinger.

Hvis debiteringerne er større end midlerne på din saldo for din Shopify Payments-konto, bliver betalingen ikke trukket på din saldo. I sådanne tilfælde bliver hele beløbet for fakturaen trukket på dit registrerede kreditkort.

PayPal

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangs- eller gentagne) via PayPal. Når du betaler dine fakturaer via PayPal, kan du bruge den PayPal-saldo, de bankkonti, de debetkort eller de kreditkort, der er knyttet til din PayPal-konto.

Bemærk: Hvis du er etableret i USA, kan du på nuværende tidspunkt ikke bruge PayPal til at betale dine Shopify-fakturaer.

ACH-debiteringer

Hvis du bor i USA, har Shopify Plus-abonnementet og en USD-bankkonto, der accepterer ACH (Automated Clearing House)-debiteringer, kan du bekræfte din konto og gøre den til din primære betalingsmetode. Undersøg oplysningerne fra din bank for at se, om din konto accepterer ACH-debiteringer.

Opdater dine faktureringsoplysninger

Dine faktureringsoplysninger indeholder dit kreditkortnummer og din faktureringsadresse. Hvis du har behov for at opdatere dine faktureringsoplysninger, kan du gøre dette i menuen Indstillinger i din administrator.

De fleste af de opkrævede gebyrer på Shopify er automatiske betalinger. Automatiske betalinger sker regelmæssigt. Disse faktureringsperioder varierer, og de er ikke synkroniseret, medmindre du f.eks. tegner et abonnement med 30-dages fakturering og installerer alle dine apps samme dag.

Udskift dit kreditkort

Hvis du får et nyt kreditkortnummer, skal du huske at opdatere det på din Shopify-konto.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Betalingsmetoder skal du gøre et af følgende:

- Hvis kreditkort er den eneste tilgængelige betalingsmetode, skal du klikke på Erstat kreditkort. - Hvis der er flere tilgængelige betalingsmetoder, skal du klikke på knappen ... ved siden af det kreditkort, du vil udskifte, og derefter klikke på Erstat.

1. Angiv de nødvendige oplysninger.

2. Klik på Erstat kreditkort.

Tilføjelse eller udskiftning af en bankkonto

Tilføjelse eller udskiftning af en bankkonto er en proces, der foregår i to trin. Først skal du tilføje dine bankkontooplysninger. Derefter bekræfter du din bankkonto.

Trin 1: Tilføj eller udskift dine bankkontooplysninger

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Betalingsmetoder skal du gøre et af følgende:

- Hvis du vil tilføje en ny bankkonto, skal du klikke på Tilføj betalingsmetode. - Hvis du vil udskifte en bankkonto, skal du klikke på knappen ... ved siden af bankkontoen og derefter klikke på Erstat.

1. Om nødvendigt kan du vælge Bankkonto i Betalingsmetodetype.

2. Indtast konto- og routingnumre for den bankkonto, du vil bekræfte.

3. Indtast butiksejerens navn, og angiv kontotypen som Privat eller Virksomhed.

4. Klik på Begynd bekræftelse.

Bemærk: Ved at klikke på Begynd bekræftelse giver du Shopify eller Shopifys brugeragenter tilladelse til at indsætte penge på og trække penge fra din bankkonto via ACH (Automated Clearing House)-netværket for at bekræfte din konto og betale dine fakturaer.

Shopify indbetaler to minde beløb (under 1 USD) på din bankkonto efter 1-3 arbejdsdage. Når disse beløb er indbetalt på din konto, skal du bekræfte din bankkonto.

Trin 2: Bekræft din bankkonto

1. Klik på Fuldfør bekræftelse i afsnittet Betalingsmetoder.

2. Angiv de to beløb, der blev indbetalt på din bankkonto.

3. Hvis du vil gøre den bekræftede konto til din aktive betalingsmetode, skal du markere Gør denne bankkonto til min primære betalingsmetode.

Bemærk: Du kan ikke gøre din bankkonto til den primære betalingsmetode, hvis Shopify-saldo er tilgængelig for dig og aktiveret.

1. Klik på Fuldfør bekræftelse.

Resultater

Hvis bekræftelsen lykkes, vil bankkontoen blive vist i afsnittet Betalingsmetoder.

Hvis bekræftelsen mislykkes, vises der en meddelelse over den mislykkede bankkonto om, at bekræftelsen af din bankkonto mislykkedes. Du kan enten erstatte eller fjerne den mislykkede bankkonto. Kontakt din bank for at få mere at vide, før du prøver igen.