Administration af dine faktureringsoplysninger

Dine fakturaer betales ved hjælp af din primære betalingsmetode. De tilgængelige betalingsmetoder omfatter kreditkort, co-brandede kredit/debetkort, Shopify-saldo samt PayPal i nogle områder.

Se din kommende faktura

Du kan se alle ekstra debiteringer, som vil være inkluderet på dine kommende fakturaer, på siden Faktureringsindstillinger i din Shopify-administrator. Du kan få mere at vide om, hvordan du bliver faktureret for disse debiteringer, i Om faktureringsgrænser.

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

- USA: Gå til Finans > Fakturering i Shopify-administratoren.

- Alle andre lande: Gå til Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

1. Klik på Se detaljer i afsnittet Fakturaer.

Se hele din faktureringshistorik

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

- USA: Gå til Finans > Fakturering i Shopify-administratoren.

- Alle andre lande: Gå til Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

1. Klik på Se hele faktureringshistorik under Seneste fakturaer i afsnittet Fakturaer.

Se alle debiteringer i en bestemt periode

Din faktura viser alle opkrævede beløb på din Shopify-konto, herunder abonnementsgebyrer, appgebyrer, transaktionsgebyrer osv.

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

- USA: Gå til Finans > Fakturering i Shopify-administratoren.

- Alle andre lande: Gå til Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

1. Klik på Se Shopify-kontooversigt.

2. Klik på Se hele opgørelsen på siden Kontooversigt.

3. Vælg en periode ved hjælp af datovælgeren for at se alle debiteringer inden for denne periode.

Eksportér faktureringshistorik

Du kan eksportere dine fakturaer til en CSV-fil, hvis du vil se eller gemme din faktureringshistorik.

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

- USA: Gå til Finans > Fakturering i Shopify-administratoren.

- Alle andre lande: Gå til Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

1. Klik på Se hele faktureringshistorik i afsnittet Fakturaer.

2. Du kan eksportere fakturaer på tre forskellige måder:

1. Vælg specifikke fakturaer ved hjælp af afkrydsningsfeltet. Klik derefter på Eksportér CSV-fil.
    2. Eksportér alle fakturaer på den aktuelle side ved at klikke på Eksportér CSV-fil, og vælg derefter Aktuel side.
    3. Eksportér alle fakturaer inden for et specifikt datointerval ved at klikke på Eksportér CSV-fil og derefter vælge Fakturaer efter dato. Du kan vælge alle datointervaller inden for de seneste to år.
  3. Vælg et format til din CSV-fil, og klik derefter på Eksportér fakturaer.

Du modtager CSV-filen i en mail. Mailen sendes til den mailadresse, der er knyttet til dit login.

Betalingsmetoder for dine Shopify-fakturaer

Afhængigt af din lokation, kan du betale dine Shopify-fakturaer ved hjælp af følgende betalingsmetoder.

Kreditkort og co-brandede kredit/debetkort

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangsfaktura eller tilbagevendende fakturaer) ved hjælp af et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express. Dit kreditkort skal tillade tilbagevendende betalinger.

Du kan også bruge et co-branded kredit/debetkort fra Mastercard, Visa eller American Express. Hvis du bruger et co-branded kredit/debetkort til at betale dine Shopify-fakturaer, skal det opfylde følgende krav:

• Kortet skal have internationale egenskaber.
  • Kortet skal være sat op til at acceptere tilbagevendende transaktioner.

Hvis dit co-brandede kredit/debetkort ikke har disse egenskaber, eller hvis du er i tvivl, skal du kontakte det pengeinstitut, der har udstedt kortet, for at få hjælp.

Hvis du er bosiddende i Frankrig, skal du betale dit Shopify-abonnement med et kreditkort eller et udskudt debetkort. Kontakt din bank, hvis du er usikker på, hvilken slags kort du har.

Hvis du er etableret i Indien, kan du ikke betale dine Shopify-fakturaer ved hjælp af et RuPay-kort.

Shopify-saldo

Hvis din butik ligger i USA, og du har nok tilgængelige midler på din saldo for din Shopify Payments-konto, vælges Shopify-saldo som din standard-betalingsmetode for køb af temaer og engangskøb af apps. Hvis du vil betale faste debiteringer med din Shopify-saldo, skal du aktivere det i dine Faktureringsindstillinger.

Hvis debiteringerne er større end midlerne på din saldo for din Shopify Payments-konto, bliver betalingen ikke trukket på din saldo. I sådanne tilfælde bliver hele beløbet for fakturaen trukket på dit registrerede kreditkort.

PayPal

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangs- eller gentagne) via PayPal. Når du betaler dine fakturaer via PayPal, kan du bruge den PayPal-saldo, de bankkonti, de debetkort eller de kreditkort, der er knyttet til din PayPal-konto.

ACH-debiteringer

Hvis du bor i USA, har Shopify Plus-abonnementet og en USD-bankkonto, der accepterer ACH (Automated Clearing House)-debiteringer, kan du bekræfte din konto og gøre den til din primære betalingsmetode. Undersøg oplysningerne fra din bank for at se, om din konto accepterer ACH-debiteringer.

Opdater dine faktureringsoplysninger

Dine faktureringsoplysninger indeholder dit kreditkortnummer og din faktureringsadresse. Hvis du har behov for at opdatere dine faktureringsoplysninger, kan du gøre dette i menuen Indstillinger i din administrator.

De fleste af de opkrævede gebyrer på Shopify er automatiske betalinger. Automatiske betalinger sker regelmæssigt. Disse faktureringscyklusser varierer, og de er ikke synkroniseret, medmindre du f.eks. tegner et abonnement med 30-dages fakturering og installerer alle dine apps samme dag.

Opdater nummeret på dit kreditkort eller dit co-brandede kredit/debetkort

Hvis du får et nyt nummer på dit kreditkort eller co-brandede kredit/debetkort, skal du huske at opdatere det på din Shopify-konto.

Trin:

1. Gå til siden Fakturering:

- USA: Gå til Finans > Fakturering i Shopify-administratoren.

- Alle andre lande: Gå til Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

1. I afsnittet Betalingsmetoder skal du gøre et af følgende:

- Hvis kreditkort er den eneste tilgængelige betalingsmetode, skal du klikke på Erstat kreditkort. - Hvis der er flere tilgængelige betalingsmetoder, skal du klikke på ...-knappen ved siden at den betalingsmetode, du vil ændre, og derefter klikke på Erstat.

1. Angiv de nødvendige oplysninger.

2. Klik på Erstat kreditkort.

Tilføjelse eller udskiftning af en bankkonto

Tilføjelse eller udskiftning af en bankkonto er en proces, der foregår i to trin. Først skal du tilføje dine bankkontooplysninger. Derefter bekræfter du din bankkonto.

Trin 1: Tilføj eller udskift dine bankkontooplysninger

1. Gå til Finans > Fakturering i Shopify-administratoren.

2. I afsnittet Betalingsmetoder skal du gøre et af følgende:

- Hvis du vil tilføje en ny bankkonto, skal du klikke på Tilføj betalingsmetode. - Hvis du vil udskifte en bankkonto, skal du klikke på knappen ... ved siden af bankkontoen og derefter klikke på Erstat.

1. Om nødvendigt kan du vælge Bankkonto i Betalingsmetodetype.

2. Indtast konto- og routingnumre for den bankkonto, du vil bekræfte.

3. Indtast butiksejerens navn, og angiv kontotypen som Privat eller Virksomhed.

4. Klik på Begynd bekræftelse.

Shopify indbetaler to minde beløb (under 1 USD) på din bankkonto efter 1-3 arbejdsdage. Når disse beløb er indbetalt på din konto, skal du bekræfte din bankkonto.

Trin 2: Bekræft din bankkonto

1. Klik på Fuldfør bekræftelse i afsnittet Betalingsmetoder.

2. Angiv de to beløb, der blev indbetalt på din bankkonto.

3. Hvis du vil gøre den bekræftede konto til din primære betalingsmetode, skal du markere afkrydsningsfeltet Gør denne bankkonto til min primære betalingsmetode. Hvis du har tilgængelig Shopify-saldo, som er aktiveret, kan du ikke gøre din bankkonto til din primære betalingsmetode.

4. Klik på Fuldfør bekræftelse.

Hvis bekræftelsen lykkes, vil bankkontoen blive vist i afsnittet Betalingsmetoder.

Hvis bekræftelsen mislykkes, vises der en meddelelse over den mislykkede bankkonto om, at bekræftelsen af din bankkonto mislykkedes. Du kan enten erstatte eller fjerne den mislykkede bankkonto. Kontakt din bank for at få mere at vide, før du prøver igen.