Administrering af dine faktureringsoplysninger

Dine fakturaer betales via din aktive faktureringsmetode. Tilgængelige faktureringsmetoder inkluderer kreditkort og bekræftede bankkonti (bekræftede bankkonti er kun tilgængelig for Shopify Plus-shopejere i USA). Dit kreditkort skal tillade gentagne betalinger. På dette tidspunkt kan du ikke betale for Shopify med et debetkort.

Se din kommende faktura

Du kan se alle ekstra opkrævninger, som vil være inkluderet på dine kommende fakturaer, på siden Faktureringsindstillinger i din Shopify-administrator. Du kan få mere at vide om, hvordan du bliver faktureret for disse opkrævninger, i Om faktureringsgrænser.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se detaljer i afsnittet Fakturaer.

Se hele din faktureringshistorik

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se hele faktureringshistorik under Seneste fakturaer i afsnittet Fakturaer.

Se alle opkrævede beløb i en bestemt periode

Din faktura viser alle opkrævede beløb på din Shopify-konto, herunder abonnementsgebyrer, appgebyrer, transaktionsgebyrer osv.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se Shopify-kontooversigt.

3. Klik på Se hele opgørelsen på siden Kontooversigt.

4. Vælg den ønskede periode ved hjælp af datovælgeren for at se alle opkrævninger inden for denne periode.

Opdater dine faktureringsoplysninger

Dine faktureringsoplysninger indeholder dit kreditkortnummer og din faktureringsadresse. Hvis du har behov for at opdatere dine faktureringsoplysninger, kan du gøre dette i menuen Indstillinger i din administrator.

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (engangsfakturaer eller tilbagevendende) via PayPal eller et gyldigt kreditkort fra MasterCard, Visa eller American Express. Dit kreditkort skal acceptere gentagne betalinger. På nuværende tidspunkt kan du ikke bruge debetkort til at betale for Shopify. Når du betaler dine fakturaer via PayPal, kan du bruge PayPal-saldo, bankkonti, debetkort eller kreditkort, som er knyttet til din PayPal-konto.

Bemærk: Hvis du er etableret i USA, kan du på nuværende tidspunkt ikke bruge PayPal til at betale dine Shopify-fakturaer.

De fleste af de opkrævede gebyrer på Shopify er gentagne betalinger. Gentagne betalinger sker regelmæssigt. Disse faktureringsperioder varierer, og de er ikke synkroniseret, medmindre du f.eks. tegner et abonnement med 30-dages fakturering og installerer alle dine apps samme dag.

Hvis du bor i USA, har et Shopify Plus-abonnement og en USD-bankkonto, der accepterer ACH (Automated Clearing House)-debiteringer, kan du bekræfte din konto og gøre den til din aktive betalingsmetode. Spørg din bank, om din konto accepterer ACH-debiteringer.

Hvis din butik ligger i USA, og du har nok tilgængelige midler på din saldo for din Shopify Payments-konto, vælges Shopify-saldo som din standard-betalingsmetode for køb af temaer og engangskøb af apps.

Hvis du er bosiddende i Frankrig, skal du betale dit Shopify-abonnement med et kreditkort eller et udskudt debetkort. Kontakt din bank, hvis du er usikker på, hvilken slags kort du har.

Rediger dine kreditkortoplysninger

Hvis du får et nyt kreditkortnummer, skal du huske at opdatere det på din Shopify-konto.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Erstat kreditkort i afsnittet Faktureringsoplysninger.

3. Opdater dine kreditkortoplysninger og klik derefter på Bekræft.

Bemærk: På dette tidspunkt kan du ikke betale for Shopify med et debetkort.

Rediger din faktureringsadresse

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Erstat kreditkort i afsnittet Faktureringsoplysninger.

3. Opdater felterne med information om faktureringsadresse, og klik på Bekræft.

Tilføj en bankkonto for at betale for dine fakturaer

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj bankkonto i afsnittet Faktureringsoplysninger.

3. Indtast konto- og routingnumre for den bankkonto, du vil bekræfte.

4. Indtast butiksejerens navn, og angiv kontotypen som Personlig eller Virksomhed.

5. Klik på Begynd bekræftelse.

Bemærk: Ved at klikke på Begynd bekræftelse giver du Shopify eller Shopifys brugeragenter tilladelse til at indsætte penge på og trække penge fra din bankkonto via ACH (Automated Clearing House)-netværket for at bekræfte din konto og betale dine fakturaer.

1. Shopify indbetaler to mindre beløb (under 1 USD) på din bankkonto efter 1-3 arbejdsdage. Når disse beløb er indbetalt på din konto, skal du bekræfte de to beløb ved at at angive dem i de to felter, der vises i afsnittet Faktureringsoplysninger.

2. Hvis du vil gøre den bekræftede konto til din aktive betalingsmetode, skal du markere afkrydsningsfeltet Gør denne bankkonto til min aktive betalingsmetode.

3. Klik på Færdiggør bekræftelse. Bankkontoen vises som Aktiv, hvis bekræftelsen lykkes.

Hvis bekræftelsen af din bankkonto mislykkes, modtager du en besked med dette budskab. Kontakt din bank, hvis du vil have flere oplysninger, inden dit næste forsøg.

Rediger bekræftede bankkontooplysninger

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Erstat bankkonto i afsnittet Faktureringsoplysninger.

3. Indtast konto- og routingnumre for den bankkonto, du vil bekræfte.

4. Indtast butiksejerens navn, og angiv kontotypen som Personlig eller Virksomhed.

5. Klik på Begynd bekræftelse.

Bemærk: Ved at klikke på Begynd bekræftelse giver du Shopify eller Shopifys brugeragenter tilladelse til at indsætte penge på og trække penge fra din bankkonto via ACH (Automated Clearing House)-netværket for at bekræfte din konto og betale dine fakturaer.

1. Shopify indbetaler to mindre beløb (under 1 USD) på din bankkonto efter 1-3 arbejdsdage. Når disse beløb er indbetalt på din konto, skal du bekræfte de to beløb ved at at angive dem i de to felter, der vises i afsnittet Faktureringsoplysninger.

2. Hvis du vil gøre den bekræftede konto til din aktive betalingsmetode, skal du markere afkrydsningsfeltet Gør denne bankkonto til min aktive betalingsmetode.

3. Klik på Færdiggør bekræftelse. Bankkontoen vises som Aktiv, hvis bekræftelsen lykkes.

Hvis bekræftelsen af din bankkonto mislykkes, modtager du en besked med dette budskab. Kontakt din bank, hvis du vil have flere oplysninger, inden dit næste forsøg.