Sådan kan du se eller eksportere dine Shopify-fakturaer

Det er vigtigt, at du har et klart og tydeligt overblik over dine faktureringsoplysninger for at kunne administrere din økonomi mest effektivt.

Se din kommende faktura

Du kan se alle debiteringer, som vil være inkluderet på dine kommende fakturaer, på siden Faktureringsindstillinger i din Shopify-administrator. Du kan få mere at vide om, hvordan du bliver faktureret for disse debiteringer, i Om faktureringsgrænser.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på Se detaljer i afsnittet Nuværende faktureringsperiode.

Se tidligere fakturaer

Hvis du har brug for at gennemgå din faktureringshistorik, kan du se dine tidligere fakturaer.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. I afsnittet Tidligere fakturaer kan du se din faktureringshistorik over et bestemt tidsrum.

Se debiteringer i en bestemt periode

Betalingsoversigten giver et detaljeret overblik over alle debiteringer, som din Shopify-konto har påløbet inden for de seneste 90 dage. Dette inkluderer abonnementsgebyrer, appgebyrer, leveringsgebyrer og transaktionsgebyrer fra tredjepart

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis oversigt i afsnittet Kontoudtog for debiteringer.

3. Vælg et tidsinterval ved hjælp af rullemenuen Datointerval på siden Kontoudtog for debiteringer for at se alle debiteringer inden for dette tidsrum. Data er kun tilgængelige i de seneste 90 dage.

4. Klik på Anvend.

5. Valgfrit: Klik på Eksportér eller Udskriv, hvis du vil eksportere eller udskrive dine debiteringer.

Eksportér faktureringshistorik

Hvis du vil se eller gemme din faktureringshistorik, kan du eksportere fakturaer til en fil med kommaseparerede værdier (CSV). CSV-filen sendes til den mailadresse, der er knyttet til din Shopify-konto. Du kan eksportere dine faktureringsdata i en hvilken som helst periode, helt tilbage til den dato, hvor din Shopify-konto blev oprettet.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på ... > Eksportér fakturaer i afsnittet Tidligere fakturaer.

3. I dialogboksen Eksportér fakturaer skal du vælge enten at eksportere fakturaer, der er baseret på siden Aktuelle eller Fakturaer efter dato for at vælge et datointerval.

• Hvis du vælger Fakturaer efter dato, kan du vælge at eksportere fakturaer fra de seneste 7, 30, 90 eller 365 dage. Du kan også vælge en tilpasset start- og slutdato.
  4. Valgfrit: Hvis du vil eksportere specifikke fakturaer, skal du bruge afkrydsningsfelterne til at vælge fakturaerne.

5. Klik på Eksportér fakturaer.

Opret en udgiftsrapport

Funktionen til rapportering af udgifter giver dig mulighed for at eksportere debiteringer baseret på deres respektive debiteringsdatoer. Denne rapport indeholder oplysninger såsom debiteringskategorier og datointerval. CSV-filen til udgiftsrapporten sendes til den mailadresse, der er knyttet til din Shopify-konto.

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fakturering i afsnittet Organisation.
  3. I afsnittet Tidligere fakturaer skal du klikke på ... og derefter på Opret udgiftsrapport.
  4. På siden Udgiftsrapport kan du tilpasse din rapport ved at vælge specifikke butikker, debiteringskategorier og datoer.

• I afsnittet Rapportoplysninger skal du vælge menuen Debiteringskategorier for at søge efter eller vælge debiteringskategorier.
    • I afsnittet Datointerval kan du bruge menuen Varighed til at oprette en udgiftsrapport for de seneste 7, 30, 90 eller 365 dage. Du kan også vælge en tilpasset start- og slutdato.
  5. Når du har oprettet din rapport, skal du klikke på Eksportér rapporten.

Forstå din udgiftsrapport

• Fakturadato: Det er den dato, hvor debiteringen blev føjet til regningen, skatter blev beregnet, og betalingen blev behandlet. Et eksempel: Hvis du købte en fragtlabel den 14. november, men den indgik i en faktureringscyklus, der endte den 28. november, er fakturadatoen den 28. november.
  • Debiteringskategori: Eksempler omfatter app, abonnement, forsendelse og transaktionsgebyrer.
  • Debiteringsdato: Det er den dato, hvor debiteringen blev påbegyndt. Et eksempel: Hvis du købte en fragtlabel den 14. november, er debiteringsdatoen den 14. november.