Sådan kan du se eller eksportere dine Shopify-fakturaer

Det er vigtigt, at du har et klart og tydeligt overblik over dine faktureringsoplysninger for at kunne administrere din økonomi mest effektivt.

Se din kommende faktura

Du kan se alle debiteringer, som vil være inkluderet på dine kommende fakturaer, på siden Faktureringsindstillinger i din Shopify-administrator. Du kan få mere at vide om, hvordan du bliver faktureret for disse debiteringer, i Om faktureringsgrænser.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på Se detaljer i afsnittet Nuværende faktureringsperiode.

Se tidligere fakturaer

Hvis du har brug for at gennemgå din faktureringshistorik, kan du se dine tidligere fakturaer.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. I afsnittet Tidligere fakturaer kan du se din faktureringshistorik over et bestemt tidsrum.

Se debiteringer i en bestemt periode

Betalingsoversigten giver et detaljeret overblik over alle debiteringer, som din Shopify-konto har påløbet inden for de seneste 90 dage. Dette inkluderer abonnementsgebyrer, appgebyrer, leveringsgebyrer og transaktionsgebyrer fra tredjepart

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis oversigt i afsnittet Kontoudtog for debiteringer.

3. Vælg et tidsinterval ved hjælp af rullemenuen Datointerval på siden Kontoudtog for debiteringer for at se alle debiteringer inden for dette tidsrum. Data er kun tilgængelige i de seneste 90 dage.

4. Klik på Anvend.

5. Valgfrit: Klik på Eksportér eller Udskriv, hvis du vil eksportere eller udskrive dine debiteringer.

Eksportér faktureringshistorik

Hvis du vil se eller gemme din faktureringshistorik, kan du eksportere fakturaer til en fil med kommaseparerede værdier (CSV). CSV-filen sendes til den mailadresse, der er knyttet til din Shopify-konto. Du kan eksportere dine faktureringsdata i en hvilken som helst periode, helt tilbage til den dato, hvor din Shopify-konto blev oprettet.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på ... > Eksportér fakturaer i afsnittet Tidligere fakturaer.

3. I dialogboksen Eksportér fakturaer skal du vælge enten at eksportere fakturaer, der er baseret på siden Aktuelle eller Fakturaer efter dato for at vælge et datointerval.

• Hvis du vælger Fakturaer efter dato, kan du vælge at eksportere fakturaer fra de seneste 7, 30, 90 eller 365 dage. Du kan også vælge en tilpasset start- og slutdato.
  4. Valgfrit: Hvis du vil eksportere specifikke fakturaer, skal du bruge afkrydsningsfelterne til at vælge fakturaerne.

5. Klik på Eksportér fakturaer.