Oversigt over din Shopify-faktura

Lær det grundlæggende om din Shopify-faktura.

Faktureringsoversigt

Der er fire afsnit på din faktura:

• Abonnement viser debiteringen for dit Shopify-abonnement. Hvis du skifter abonnement midt i en faktureringsperiode, tillægges der en abonnementskredit i dette afsnit.

• Apps, som viser det opkrævede beløb for apps på denne faktura. Appgebyrer fastsættes af appudvikleren. Appudviklere kan opkræve betaling for apps med gentagne gebyrer, brugsgebyrer eller et engangsgebyr. Hvis du har et problem med et appgebyr, kan du kontakte udvikleren for at få hjælp.

• Levering viser debiteringer for dine fragtlabels og justeringer, der er foretaget i løbet af din faktureringsperiode.

• Transaktionsgebyrer, som viser transaktionsgebyrer på denne faktura. Du bliver opkrævet et transaktionsgebyr, hvis du ikke bruger Shopify Payments.

Subtotal, skatteafgifter og total for fakturaen vises nederst på fakturaen.

Fakturaoversigt

Fakturaoversigten viser fakturaens betalingsproces. Den angiver det samlede beløb til betaling, den betalingsmetode, der er knyttet til fakturaen, faktureringsperioden og en betalingstidslinje for fakturaen. Betalingstidslinjen indeholder den dato, hvor fakturaen blev oprettet, samt datoer, hvor betaling for fakturaen mislykkes, og datoer, hvor betalingen er modtaget.

Tidslinje for faktura

Faktureringsperiode

En faktureringsperiode er den tid, der går mellem udstedelse af fakturaer. Du kan ændre dette tidsinterval, men du kan ikke vælge at modtage fakturaer på en bestemt dag i måneden. Fakturaer udstedes med tidszonen UTC.

Shopify har flere forskellige faktureringsperioder:

Shopifys faktureringsperioder
Faktureringsperiodens navn Faktureringsperiodens varighed
Faktureringsperiode for abonnement 30 dage eller 1, 2 eller 3 år
Faktureringsperiode for app 30 dage

Debiteringstyper

Shopify har både faste debiteringer og engangsgebyrer. Sørg for, at du forstår de forskellige faste debiteringer eller engangsbeløb, som kan fremgå af dine fakturaer. Engangsgebyrer, som f.eks. gebyrer i forbindelse med registreringen af et domæne eller for køb af et tema, fremgår på en separat faktura.

Typer af faste debiteringer

De følgende typer faste debiteringer kan fremgå af din almindelige månedlige faktura:

Engangsgebyrer

Du kan modtage enkelte fakturaer for følgende: typer af engangsgebyrer:

Afgifter

Hvis din virksomhed ligger i en canadisk eller amerikansk jurisdiktion, hvor Shopify har en virksomhed, kræver loven, at Shopify opkræver gældende afgifter for dit abonnement. Du vil også se en beregning af skatter, som er baseret på din lokation.

Du kan se skatterne på en separat linje på din faktura:

Skattelinje på faktura

Se Skatter for flere informationer.

Hvis du bor i et område, hvor Shopify skal opkræve skatter på dine kontogebyrer, vises disse opkrævninger på din Shopify-faktura.

Om faktureringsgrænser

Ud over den månedlige fakturering for abonnementet udsteder Shopify også faktura i løbet af måneden i henhold til din abonnementsbaserede faktureringsgrænse. Faktureringsgrænser er dollarværdier, som udløser fakturering, når omkostningerne for din kontoaktivitet overstiger grænsebeløbet.

Du modtager en faktura, når det samlede beløb for dine transaktionsgebyrer og andre udestående debiteringer overstiger din kontos grænse. Månedlige abonnementsgebyrer er inkluderet i din løbende total, men de er ikke inkluderet i grænsefakturaer.

Hvis du har transaktionsgebyrer eller andre debiteringer i løbet af den nuværende faktureringsperiode, vises grænsen for din butik i afsnittet Fakturaer på siden Fakturering i din Shopify-administrator. Hvis du ikke har nogen transaktionsgebyrer eller debiteringer, vises grænsen for din butik ikke.

Hvis du når din faktureringsgrænse og modtager en faktura, kan du fortsætte med at købe fragtlabels, indtil din grænse når 110 % i alt. Du kan ikke foretage flere køb, før du har betalt den udstedte faktura. Du modtager f.eks. en faktura, hvis din grænse er 400 USD, og din kontoaktivitet når de 400 USD. Du vil stadig kunne købe fragtlabels, indtil din kontoaktivitet når 440 USD (110 % af 400 USD), men vil ikke kunne foretage flere køb, før du har betalt din faktura på 400 USD.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du faktureres for fragtlabels, skal du kontakte Shopify Support.

Debiteringer, der udløses af din faktureringsgrænse, vises i afsnittet Faktureringshistorik på siden Fakturering i din Shopify-administrator.

Tredjepartsbetalingstjenesteudbydere

Hvis din butik benytter en tredjepartsbetalingstjenesteudbyder opkræves du enten, når de samlede gebyrer og opkrævninger for din butik (herunder gentagne betalinger for installerede apps) overskrider en af din butiks faktureringsgrænser, eller ved afslutningen på din 30-dages faktureringsperiode. For eksempel:

• Din konto faktureres ved dagens slutning, hvis den samlede sum af dine transaktionsgebyrer og andre udestående debiteringer overstiger det daglige grænsebeløb for din konto.
  • Din konto faktureres, når den samlede sum for dine transaktionsgebyrer og andre udestående debiteringer overstiger det maksimale grænsebeløb for din konto, som er det dobbelte af det daglige grænsebeløb for din konto
  • Hvis den samlede sum for dine transaktionsgebyrer og andre udestående debiteringer ligger under din faktureringsgrænse, faktureres din konto ved slutningen af din 30-dages faktureringsperiode. Hvis du ændrer dit Shopify-abonnement, vil du blive faktureret for eventuelle udestående og proportionale beløb.

Du kan se din butiks faktureringsgrænser i afsnittet Fakturaer på siden Fakturering i din Shopify-administrator.

Din første faktura omfatter ikke transaktionsgebyrer, men din anden faktura omfatter alle transaktionsgebyrer indtil dette tidspunkt.

Shopify Payments

Hvis din butik bruger Shopify Payments, fratrækkes priserne for behandling af kreditkort automatisk fra dine ordrer. For alle andre udestående debiteringer, herunder faste debiteringer for apps, som du har installeret, faktureres du, enten når dine udestående debiteringer overstiger en af din butiks faktureringsgrænser, eller ved slutningen af din 30-dages faktureringsperiode, afhængigt af hvad der kommer først.

Du kan se din butiks faktureringsgrænser på siden Fakturering i dine Shopify-indstillinger.