Tilgængelige betalingsmetoder for administrering af dine Shopify-fakturaer

Du har flere tilgængelige betalingsmetoder baseret på dit område, når det kommer til betaling af dine Shopify-fakturaer.

Kreditkort og co-brandede debetkort

Du kan betale dine Shopify-fakturaer (både engangsfakturaer og tilbagevendende fakturaer) ved hjælp af et gyldigt kreditkort fra Mastercard, Visa eller American Express. Det er vigtigt, at du kontrollerer, at dit kreditkort tillader tilbagevendende betalinger. Du kan også vælge at bruge et co-brandet debetkort, der er knyttet til Mastercard, Visa eller American Express. Hvis du vælger at betale med et co-brandet debetkort, skal følgende krav være opfyldt:

• Kortet skal have internationale egenskaber.
  • Kortet skal være sat op til at acceptere tilbagevendende transaktioner.

Hvis dit co-brandede kort ikke opfylder disse krav, eller hvis du er i tvivl, skal du kontakte det pengeinstitut, der har udstedt kortet, for at få yderligere hjælp.

Overvejelser i forbindelse med brug af kreditkort og co-brandede debetkort

Gennemgå følgende overvejelser i forbindelse med brug af kreditkort og co-brandede debetkort i bestemte lande og områder:

• Brasilien: Hvis du er baseret i Brasilien, skal du bruge et internationalt Visa eller Mastercard – ikke et nationalt. Bekræft, at dit kort er mærket som Internacional.
  • Frankrig: I Frankrig skal du bruge et kreditkort eller et debetkort med udskudt betaling til at betale dit Shopify-abonnement. Kontakt din bank, hvis du er i tvivl om din korttype.
  • Indien: Hvis du befinder dig i Indien, kan du ikke bruge RuPay-kort til betaling af Shopify-fakturaer.

Shopify Balance

Hvis du har en Shopify Balance-konto, kan du bruge dit Shopify Balance-kort til at betale dine Shopify-fakturaer. Ved at gøre dit virtuelle Shopify Balance-kort til din foretrukne betalingsmetode får du en strømlinet betalingsproces, hvor du ikke behøver at angive kortoplysninger.

PayPal

En anden betalingsmetode for dine Shopify-fakturaer er PayPal. PayPal giver dig mulighed for at bruge PayPal-saldo, bankkonti, debetkort eller kreditkort, som er knyttet til din PayPal-konto. Dette gælder, uanset om det er for en engangsbetaling eller en tilbagevendende debitering.

Overvejelser i forbindelse med brug af PayPal

Gennemgå følgende overvejelser i forbindelse med brug af PayPal i bestemte lande og områder:

• Australien: Hvis din adresse er i Australien, kan du kun bruge PayPal til at betale dine Shopify-fakturaer, hvis du benytter USD i din fakturering.
  • Indien: Hvis du er etableret i Indien, kan du ikke bruge PayPal som betalingsmetode til betaling af Shopify-fakturaer.

ACH-debiteringer

Hvis du har en butik i USA med et Shopify Plus-abonnement og en USD-bankkonto, der accepterer ACH-debiteringer (Automated Clearing House), kan du bekræfte din konto for at bruge den som din primære betalingsmetode. Bekræft med din bank, at din konto understøtter ACH-debiteringer.

SDD

Hvis din butik er beliggende i Tyskland eller Holland, har en anden abonnementsordning end Plus og anvender EUR som faktureringsvaluta, kan du betale dine Shopify-fakturaer ved hjælp af SSD. Du behøver hverken et kredit- eller debetkort.