Tilgjengelige betalingsmåter for å håndtere Shopify-fakturaer

Når det gjelder betaling av Shopify-fakturaer, har du flere tilgjengelige betalingsmåter, avhengig av ditt område.

Kredittkort og medmerkede debetkort

Du kan betale Shopify-fakturaer, både éngangs og gjentakende, ved hjelp av gyldige kredittkort fra Mastercard, Visa eller American Express. Det er viktig å sikre at kredittkortene dine tillater gjentakende betalinger. Alternativt kan du velge å bruke et medmerket debetkort knyttet til Mastercard, Visa eller American Express. Hvis du imidlertid velger å betale med et medmerket debetkort, må det oppfylle følgende krav:

• Kortet må kunne brukes internasjonalt.
  • Kortet må være konfigurert for å godta gjentakende transaksjoner.

Hvis det medmerkede debetkortet ikke oppfyller disse kravene, eller hvis du er usikker, må du ta kontakt med finansinstitusjonen som har utstedt kortet for å få hjelp.

Vurderinger for kredittkort og medmerkede debetkort

Gå gjennom følgende hensyn for bruk av kredittkort og medmerkede debetkort i bestemte land og områder:

• Brasil: Hvis du befinner deg i Brasil, må du bruke et internasjonalt Visa eller Mastercard, og ikke et nasjonalt. Kontroller at kortet er merket med Internacional.
  • Frankrike: I Frankrike må du bruke et kredittkort eller et debetkort med utsatt betaling til å betale for Shopify-abonnementet. Hvis du er usikker på korttypen, må du kontakte banken din.
  • India: Hvis du befinner deg i India, kan du ikke bruke RuPay-kort til betaling av Shopify-fakturaer.

Shopify Balance

Hvis du har en Shopify Balance-konto, kan du bruke Shopify Balance-kortet til å betale Shopify-fakturaer. Ved å oppgi det virtuelle Shopify Balance-kortet som foretrukket betalingsmåte kan du få en smidigere betalingsprosess, uten å måtte oppgi kortinformasjon.

PayPal

PayPal er en annen betalingsmåte for Shopify-fakturaer. Enten det er en éngangsbetaling eller en gjentakende kostnad, kan du bruke PayPal-saldoen, bankkontoer, debetkort eller kredittkort som er koblet til PayPal-kontoen.

Hensyn for PayPal

Gå gjennom følgende vurderinger for bruk av PayPal i bestemte land og områder:

• Australia: Hvis du er basert i Australia, kan du bare bruke PayPal til å betale for Shopify-fakturaer når faktureringen er angitt til USD.
  • India: Hvis du er basert i India, kan du ikke bruke PayPal som betalingsmåte for Shopify-fakturaer.

ACH-belastninger

For butikker med Shopify Plus-abonnementet i USA og en bankkonto i USD som godtar Automatisert Clearing House-debiteringer (ACH), kan du bekrefte kontoen for at den skal fungere som primær betalingsmåte. Snakk med banken din om hvorvidt kontoen støtter ACH-debiteringer.

SEPA Direct Debit

Hvis butikken din er basert i Tyskland eller Nederland, har et ikke-Plus-abonnement og bruker EUR som faktureringsvaluta, kan du betale Shopify-fakturaene dine med Single Euro Payments Area (SEPA) Direct Debit. Du trenger ikke et kreditt- eller debetkort.