Shopify Balance

Shopify Balance er en konto for pengeadministrasjon som du kan bruke til å administrere butikkens betalinger og transaksjoner fra ett sted. Du kan legge til en annen konto for å øremerke midler til utgifter som for eksempel lønnskostnader. Du kan også tjene penger tilbake og motta partnertilbud når du bruker Shopify Balance-kortet.

I noen regioner kan Shopify Balance-kontoen brukes til å betale Shopify-fakturaer, som abonnementsavgifter. For å betale Shopify-fakturaer med Shopify Balance-kontoen må du oppgi Shopify Balance-kortet som primær betalingsmåte.