Shopify Credit

Shopify Credit er et firmakredittkort som må betales i sin helhet og er tilgjengelig for berettigede forhandlere i USA. Det er ingen rentekostnader eller gebyrer knyttet til Shopify Credit. Shopify Credit er et kort som må betales i sin helhet, som betyr at du må betale hele saldoen hver måned.

Du kan tjene belønninger gjennom penger tilbake på kvalifiserte bedriftskjøp du gjør med Shopify Credit-bedriftskortet.

Hvis du blir godkjent, og etter å ha konfigurert Shopify Credit-kontoen, mottar du et virtuelt kort som du kan bruke umiddelbart. Du kan også legge til sekundære kortholdere i kontoen, som gir dem autorisert tilgang til kreditten din.